فرماندار مشهد خبر داد: پایان اختلاف‌ها بر سر انتقال آب هزارمسجد به مشهد | پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت سد شوریجه سرخس رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تأخیر در اجرای پروژه‌ها سبب تحمیل هزینه مضاعف به شهر و نارضایتی شهروندان می‌شود کشف ۸۹۰ کیلو گرم برنج احتکار شده در کاشمر (۳۰ تیر ۱۴۰۴) یاراحمدی: خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی به مرز یک میلیون نفر رسید | اتباع مجاز می‌توانند با پرداخت مالیات از خدمات استفاده کنند رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: روند احداث خطوط و ایستگاه‌های قطار شهری با قوت ادامه دارد + فیلم پژمان‌فر: مدیریت شهری تجربه خوبی در حل مشکلات مشهد دارد اجرای هم‌زمان ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز هم ناسالم است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) تلاش بی‌وقفه در روز‌های بی‌آبی برای نجات فضای سبز مشهد بازدید شهردار هرات و هیئت همراه از کارخانه نوآوری مشهد | آمادگی برای عقد تفاهمنامه خواهرخواندگی شهرداری مشهد و شهرداری هرات پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه جداسازی آب شرب از آب خام در منطقه ۵ مشهد تابستان بلاخیز سال ۶۱ در مشهد «علامت‌سازی»؛ در مشهد بازاری داشته که دیگر نیست | هنر فلزی عزاداری ماجرای اراضی «پلاک ۶۸» در منطقه ۳ مشهد جزئیاتی از فاز یک خط ۳ قطار شهری مشهد؛ از تولیدات داخل تا همه آمار‌ها و رکورد‌ها | خط‌۳ متروی مشهد روی ریل افتخار طرح تفصیلی توس در حال تهیه است ضرورت تخریب بنای قدیمی مسجد صاحب الزمان (عج‌) و بازگشایی خیابان رحیمی مشهد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: چپ‌گرد‌های غیرهمسطح میدان شهید فهمیده ترافیک را ۴۴ درصد کاهش می‌دهد اجرای حدود ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد | ۱۲ بوستان تا پایان تابستان به بهره‌برداری می‌رسند مراسم وداع و تشییع پیکر شهید غیب‌پرور در شیراز برگزار شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

در خواست نصب دکل تلفنی همراه انتهای «سرافرازان»

  • کد خبر: ۱۱۸۲۷
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۲
در خواست نصب دکل تلفنی همراه انتهای «سرافرازان»
اینجا تریبونی برای بیان نظرات، انتقادات، مشکلات و درخواست‌های شما شهروندان است و می‌توانید از روش‌های زیر، مطالبتان را با ما در میان بگذارید.
اینستاگرام: shahraranews@
تارنما: shahraranews.ir
رایانامه: info@shahrara.com
پیامک: ۳۰۰۰۷۲۸۹ پیام رسان:۰۹۱۵۴۲۹۴۵۸۰
مراجعه حضوری تلفن: ۵-۳۷۲۸۸۸۸۱-۰۵۱
شهروندان گرامی! با هدف پیگیری دقیق و سریع مسائل مطرح شده، لطفا آدرس و اطلاعات کاملی در اختیار ما قرار دهید.

مخابرات
۸۷...۰۹۱۵ لطفا پیگیری کنید انتهای بولوار سرافرازان دکل آنتن تلفن همراه نصب کنند. آنتن دهی خیلی ضیف است.
قوه قضائیه
۲۵۶...۰۹۳۵ سوت می‌زنیم، اما کو گوش شنوا! فساد آن قدر زیاد شده است و نظارتی بر آن نیست که ۶۰ میلیون نفر دارند زیر پا له می‌شوند.
شهرداری
شهروند- در بازخورد به خبر «علیه منیت ها» که ۲۱ آذر در صفحه ۳ چاپ شد می‌خواستم بگویم کاش به حال این پل‌های بتنی هم فکری کنند؛ مثلا با استفاده از فکر هنرمندان پل‌ها از این زمختی خارج شوند. من از این پل‌ها که تعدادشان هم در شهر کم نیست حس سردی و بی ذوقی می‌گیرم.
شهروند- در بازخورد به خبر «علیه منیت ها» که ۲۱ آذر در صفحه ۳ چاپ شد، به نظر من مشهد بعد از انقلاب ۲ شهردار خوب به خود دیده است، مهندس پژمان و مهندس کلائی. این‌ها واقعا باید الگوی مدیریتی شوند.
۰۸۷...۰۹۱۵ لطفا سگ‌های ولگرد انتهای سرافرازان را جمع آوری کنید. آخر شب‌ها تعدادشان خیلی زیاد می‌شود.
اتوبوس رانی
۷۵۸...۰۹۳۵ در بعضی از خیابان‌ها که اتوبوس‌های بیشتری رفت و آمد می‌کنند، خوب است که راننده‌ها حوصله به خرج دهند تا در هوای سرد مسافری جا نماند.
سهام عدالت
۷۷۳...۰۹۱۵ چرا سهام عدالت واریز نمی‌شود؟
تاکسی رانی
شهروند- کارت معیشت تاکسی رانی مشهد چه شد؟ لطفا پیگیری کنید.
سازمان ترافیک
۲۳۸...۰۹۱۵ بولوار مجیدیه، مجیدیه ۲۱ به علت تردد زیاد وسایل نقلیه نیاز به پل هوایی دارد. لطفا این موضوع را پیگیری کنید.
۱۵۸...۰۹۳۶ بیش از یک میلیون خودرو شخصی مردم مشهد و میلیون‌ها خودرو زائران در طول سال، هوای مشهد را در نزدیکی مرز بحران آلودگی نگه داشته است. پیشنهاد می‌کنم برای کم شدن تردد خودرو‌ها و ترافیک، ادارات و مدارس مشهد دست کم پنجشنبه‌ها مثل تهران تعطیل اعلام شود.
بازار
۷۸۰...۰۹۱۵ بعد از گزارش شما به فروشگاه جیوانی جنتیله در طبقه یک برج آرمیتاژ گلشن رفتم، کالا‌ها کماکان بدون قیمت و چندبرابر قیمت خرید هستند.
سازمان برنامه و بودجه
۹۹۵...۰۹۳۷ طرح جامع بازرگانی یکی از طرح‌های سازمان برنامه و بودجه است که اجرای آن در تابستان شروع و اوایل مهر پایان یافت. با وجود گذشت بیش از ۲ ماه از پایان طرح هنوز هیچ دستمزدی به مأموران آمارگیر پرداخت نشده است.
علوم پزشکی
۸۳۰...۰۹۰۵ یک شیشه شربت به قیمت ۲۰ هزار تومان از داروخانه خریدم. همان شربت را با نسخه از همان داروخانه گرفتم ۲۳ هزارتومان. وقتی اعتراض کردم گفتند برای خواندن هر نسخه بین ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ تومان حق فنی گرفته می‌شود. آیا قانون جنگل از این قانون بهتر نیست؟
شرکت نفت
شهروند- از اصلاح قیمت بنزین چه خبر؟ تنها راه درآمدی من و امثال من که مسافرکشی بوده به بن بست خورده است.
طرح ملی مسکن
۷۳۰...۰۹۳۸ در طرح ملی مسکن هم نتوانستیم ثبت نام کنیم، گفتند ظرفیت پر است پس باید چه کار کنیم؟
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->