نتیجه و ویدئو خلاصه بازی لیورپول و فرانکفورت (۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت باشکوه قرمز‌های آنفیلد از بحران نتیجه و ویدئو خلاصه بازی رئال مادرید و یوونتوس (۱ آبان ۱۴۰۴) | برد بزرگ کهکشانی‌ها قبل از الکلاسیکو نتیجه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئوگل‌ها| پیروزی بی دردسر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴) سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود! عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد!
سرخط خبرها

تساوی چیپس کامل در روز باخت فرش آرا

  • کد خبر: ۱۱۸۶۰۳
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۶
تساوی چیپس کامل در روز باخت فرش آرا
سهم نمایندگان مشهد در سومین هفته لیگ برتر فوتسال ایران تنها یک امتیاز بود.

به گزارش شهرآرانیوز، هفته سوم لیگ برتر فوتسال ایران، امروز با برگزاری ۷ مسابقه در شهر‌های مختلف دنبال شد که در مهم‌ترین بازی‌ها تیم چیپس کامل در سالن شهید بهشتی، با نتیجه مساوی ۲ بر ۲ مقابل مقاومت البرز متوقف شد و فرش آرا دیگر نماینده لیگ برتری مشهد هم در قم مقابل فردوس این شهر با نتیجه ۴ بر ۲ شکست خورد.

اولین امتیاز چیپس ثبت شد
چیپس که این هفته تغییرات مدیریتی کلان هم داشت، برای اولین بار در لیگ امسال، طعم میزبانی را تجربه کرد. شاگردان محسن جنگی که در دو هفته اول، امتیازی به دست نیاورده بودند، مقابل مقاومت که اتفاقادر همسایگی خودشان در جدول بود، کار سختی داشتند. ۳ امتیاز این بازی برای چیپسی‌ها از نان شب هم واجب‌تر بود.
سالن بهشتی مشهد امروز یک بار دیگر هوداران فوتسال را روی سکو‌های خود داشت و علاقه‌مندان به تیم چیپس در تمام دقایق بازی سفید پوشان را تشویق می‌کردند.
شاگردان محسن جنگی در این مسابقه با درخشش رحیمی، گلر جوان تیم‌شان موفق شدند اولین امتیاز لیگ امسال را کسب کنند.

شکست دور از انتظار فرش در قم
تیم فوتسال فرش آرا هم امروز به میهمانی تیم فردوس قم رفت. تیم میزبان در هفته‌های گذشته چندین بار تهدید به کناره گیری از این رقابت‌ها کرده بود و حال و روز چندان خوبی هم نداشت. شاگردان قدرت بهادری که در دو هفته ابتدایی یک برد و یک باخت را در کارنامه داشتند، امروز برای رسیدن به برد، دست به هر کاری زدند، اما در پایان با نتیجه ۴ بر ۲ شکست خوردند.
فردوس با این پیروزی به اولین برد خود در لیگ امسال رسید و به رده ششم جدول صعود کرد و فرش آرا هم با همان ۳ امتیاز هفته اول در رده نهم جدول جا خوش کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->