بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد در حال حاضر هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد فعال است بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده مشهد | آیا کسی صدای سرفه‌های شهر را می‌شنود؟ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟
سرخط خبرها

تفاهم سه‌جانبه به سود بیماران حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۱۸۸۱۶
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
تفاهم سه‌جانبه به سود بیماران حاشیه شهر مشهد
دانشگاه علوم‌پزشکی، هلال‌احمر و بسیج جامعه پزشکی به کمک نیازمندان مشهد می‌شتابند.

سعیده آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی با خبری خوش برای بیماران نیازمند حاشیه شهر مشهد همراه بود؛ خبری که رئیس پیشین بسیج جامعه پزشکی استان که مدتی است در کسوت مدیرعاملی جمعیت هلال احمر استان مشغول به فعالیت است، اعلام کرد و گفت: قرار است براساس تفاهم نامه‌ای که این هفته یا هفته آینده میان دانشگاه علوم پزشکی، هلال احمر و بسیج جامعه پزشکی امضا می‌شود، در گام اول، کار مشترکی به ارزش ۳ میلیارد تومان شروع شود و با این مبلغ خدماتی به بیماران نیازمند حاشیه شهر مشهد ارائه شود.

محسن ذاکریان ادامه داد: هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بسیج جامعه پزشکی هرکدام تأمین یک میلیارد تومان از این مبلغ را برعهده گرفته اند.

او همچنین در گفتگو با شهرآرا درباره جزئیات این تفاهم گفت: این تفاهم نامه قرار است در حوزه غربالگری و شناسایی بیماران نیازمند در حاشیه شهر انجام شود. این تفاهم ارائه خدمات سطح یک شامل پزشک عمومی و ویزیت و اقدامات تکمیلی سطح دو و سه که ممکن است تشخیصی باشد یا تصویربرداری و آزمایشگاه یا ارجاع به متخصص و بستری در بیمارستان و همه خدمات را شامل می‌شود.

امیدواریم این تفاهم درنهایت از اول شهریور عملیاتی شود. زیرا هماهنگی کامل بین سه مجموعه وجود دارد. در این زمینه از ظرفیت خیران نیز استفاده می‌شود. این تفاهم نامه را یک ساله در نظر گرفته ایم و اگر تجربه موفقی بود، ادامه پیدا می‌کند.

مطالبه گری، وظیفه بسیج

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور نیز در مراسم دیروز اظهار کرد: «بسیج» تشکیلات مردمی انقلاب اسلامی است و این موضوع وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند. همه موضوع‌های فرهنگی، سیاسی و... در کشور متولی رسمی دارند که اقداماتشان نیز سازمان دهی شده است و نیاز نیست بسیج به این حوزه‌ها وارد شود، اما این تشکیلات معتمد نظام باید از سازمان‌ها و نهاد‌هایی که وظیفه رسمی دارند، مطالبه گری کند.

مسلم چشمی ادامه داد: مطالبه گری اولین وظیفه ما در حوزه سلامت است. باید مطالبه گر باشیم که نهاد‌های مربوط کارشان را درست و در راستای گسترش عدالت انجام دهند. از نظر ما خراسان رضوی بهترین استان از لحاظ گستردگی است و ویژگی‌هایی دارد که می‌توانیم طرح‌های آزمایشی را در آن اجرا کنیم. ضمن اینکه در نامه‌ای به وزیر بهداشت برای خدمت در بخش‌های مختلف کرونا، اعلام آمادگی کرده ایم.

حافظان سلامت جامعه

معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا (ع) نیز وظیفه اصلی بسیج مستضعفان را جذب، آموزش، سازمان دهی و به کارگیری افراد برای خدمت رسانی دانست و افزود: اعضای سازمان بسیج جامعه پزشکی حافظان سلامت جامعه هستند. ممکن است تعدادشان کم باشد، اما تأثیرشان زیاد است. در چند سال گذشته که بیماری کرونا را داشتیم، کسانی که در حوزه درمانی و سلامت کار می‌کردند، کارآمدی شان بیشتر دیده شد.

سردار علی اکبر افراسیابی با بیان اینکه بسیج جامعه پزشکی خطرات بزرگی را از جامعه دور کرده است، اضافه کرد: اثربخشی این افراد به ویژه در طرح بزرگ شهیدسلیمانی بود. ضمن اینکه قرار است در بسیج، نخبگان کادر درمان و افرادی را که آمادگی و وقت بیشتری برای ارائه خدمات دارند، شناسایی و بسیج کنیم. در گام دوم انقلاب کارمان سخت‌تر است و باید ۸ میلیون جوان انقلابی پای کار در همه عرصه‌ها داشته باشیم.

بسیج جامعه پزشکی در حوزه علمی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز بسیج جامعه پزشکی را در حوزه تخصصی خود تأثیرگذار خواند و گفت: فعالیت‌های خوبی در حوزه بسیج جامعه پزشکی انجام شده است، اما توصیه می‌کنیم که در حوزه آموزش وپژوهش و به طور کلی حوزه علمی بیشتر فعال شوند.

محمدعلی کیانی بیان کرد: فعالیت‌هایی را با همکاری شهرداری مشهد و آستان قدس رضوی برای جمعیت حاشیه شهر و مناطق محروم شروع کردیم. طبق آمار، یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر در مشهد حاشیه نشین داریم و خدماتی که به آن‌ها ارائه می‌شود، مطلوب نیست. از بسیج می‌خواهیم در این طرح مهم به ما کمک کند.

در پایان این مراسم محسن ذاکریان تکریم و محمد خسروی به عنوان رئیس جدید بسیج جامعه پزشکی استان معارفه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->