بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد
سرخط خبرها

تفاهم سه‌جانبه به سود بیماران حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۱۸۸۱۶
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
تفاهم سه‌جانبه به سود بیماران حاشیه شهر مشهد
دانشگاه علوم‌پزشکی، هلال‌احمر و بسیج جامعه پزشکی به کمک نیازمندان مشهد می‌شتابند.

سعیده آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی با خبری خوش برای بیماران نیازمند حاشیه شهر مشهد همراه بود؛ خبری که رئیس پیشین بسیج جامعه پزشکی استان که مدتی است در کسوت مدیرعاملی جمعیت هلال احمر استان مشغول به فعالیت است، اعلام کرد و گفت: قرار است براساس تفاهم نامه‌ای که این هفته یا هفته آینده میان دانشگاه علوم پزشکی، هلال احمر و بسیج جامعه پزشکی امضا می‌شود، در گام اول، کار مشترکی به ارزش ۳ میلیارد تومان شروع شود و با این مبلغ خدماتی به بیماران نیازمند حاشیه شهر مشهد ارائه شود.

محسن ذاکریان ادامه داد: هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بسیج جامعه پزشکی هرکدام تأمین یک میلیارد تومان از این مبلغ را برعهده گرفته اند.

او همچنین در گفتگو با شهرآرا درباره جزئیات این تفاهم گفت: این تفاهم نامه قرار است در حوزه غربالگری و شناسایی بیماران نیازمند در حاشیه شهر انجام شود. این تفاهم ارائه خدمات سطح یک شامل پزشک عمومی و ویزیت و اقدامات تکمیلی سطح دو و سه که ممکن است تشخیصی باشد یا تصویربرداری و آزمایشگاه یا ارجاع به متخصص و بستری در بیمارستان و همه خدمات را شامل می‌شود.

امیدواریم این تفاهم درنهایت از اول شهریور عملیاتی شود. زیرا هماهنگی کامل بین سه مجموعه وجود دارد. در این زمینه از ظرفیت خیران نیز استفاده می‌شود. این تفاهم نامه را یک ساله در نظر گرفته ایم و اگر تجربه موفقی بود، ادامه پیدا می‌کند.

مطالبه گری، وظیفه بسیج

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور نیز در مراسم دیروز اظهار کرد: «بسیج» تشکیلات مردمی انقلاب اسلامی است و این موضوع وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند. همه موضوع‌های فرهنگی، سیاسی و... در کشور متولی رسمی دارند که اقداماتشان نیز سازمان دهی شده است و نیاز نیست بسیج به این حوزه‌ها وارد شود، اما این تشکیلات معتمد نظام باید از سازمان‌ها و نهاد‌هایی که وظیفه رسمی دارند، مطالبه گری کند.

مسلم چشمی ادامه داد: مطالبه گری اولین وظیفه ما در حوزه سلامت است. باید مطالبه گر باشیم که نهاد‌های مربوط کارشان را درست و در راستای گسترش عدالت انجام دهند. از نظر ما خراسان رضوی بهترین استان از لحاظ گستردگی است و ویژگی‌هایی دارد که می‌توانیم طرح‌های آزمایشی را در آن اجرا کنیم. ضمن اینکه در نامه‌ای به وزیر بهداشت برای خدمت در بخش‌های مختلف کرونا، اعلام آمادگی کرده ایم.

حافظان سلامت جامعه

معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا (ع) نیز وظیفه اصلی بسیج مستضعفان را جذب، آموزش، سازمان دهی و به کارگیری افراد برای خدمت رسانی دانست و افزود: اعضای سازمان بسیج جامعه پزشکی حافظان سلامت جامعه هستند. ممکن است تعدادشان کم باشد، اما تأثیرشان زیاد است. در چند سال گذشته که بیماری کرونا را داشتیم، کسانی که در حوزه درمانی و سلامت کار می‌کردند، کارآمدی شان بیشتر دیده شد.

سردار علی اکبر افراسیابی با بیان اینکه بسیج جامعه پزشکی خطرات بزرگی را از جامعه دور کرده است، اضافه کرد: اثربخشی این افراد به ویژه در طرح بزرگ شهیدسلیمانی بود. ضمن اینکه قرار است در بسیج، نخبگان کادر درمان و افرادی را که آمادگی و وقت بیشتری برای ارائه خدمات دارند، شناسایی و بسیج کنیم. در گام دوم انقلاب کارمان سخت‌تر است و باید ۸ میلیون جوان انقلابی پای کار در همه عرصه‌ها داشته باشیم.

بسیج جامعه پزشکی در حوزه علمی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز بسیج جامعه پزشکی را در حوزه تخصصی خود تأثیرگذار خواند و گفت: فعالیت‌های خوبی در حوزه بسیج جامعه پزشکی انجام شده است، اما توصیه می‌کنیم که در حوزه آموزش وپژوهش و به طور کلی حوزه علمی بیشتر فعال شوند.

محمدعلی کیانی بیان کرد: فعالیت‌هایی را با همکاری شهرداری مشهد و آستان قدس رضوی برای جمعیت حاشیه شهر و مناطق محروم شروع کردیم. طبق آمار، یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر در مشهد حاشیه نشین داریم و خدماتی که به آن‌ها ارائه می‌شود، مطلوب نیست. از بسیج می‌خواهیم در این طرح مهم به ما کمک کند.

در پایان این مراسم محسن ذاکریان تکریم و محمد خسروی به عنوان رئیس جدید بسیج جامعه پزشکی استان معارفه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->