نتیجه و فیلم خلاصه بازی رئال مادرید و پاریس‌سن‌ژرمن(۱۹ تیر ۱۴۰۴)| تحقیر آلونسو و شاگردان پایان کار حسینی و استقلال؟ + عکس لیون در لیگ یک ماندنی شد پایان کار صادقی و پرسپولیس؟ بازگشت کوجو، پایان شایعات جدایی عارف غلامی در لیست خرید ساپینتو آشورماتوف: استقلال باشگاه بزرگی است و به دنبال قهرمانی هستم سنگ بزرگ سازمان لیگ، پیش پای پرسپولیس ترکیب احتمالی رئال مادرید و پاری‌سن‌ژرمن برای دیدار نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها | بازگشت ام‌باپه و دمبله فسخ یک طرفه آلوز؛ تکنیسین تراکتور از دسترس خارج شد واکنش رئیس هیئت‌مدیره استقلال به شکایت کاریله پرسپولیس راهی ترکیه شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) رونی کلمن تحت مراقبت‌های ویژه | حال پادشاه بدنسازی خوب نیست! پخش زنده بازی رئال‌مادرید و پاری‌سن‌ژرمن در جام‌جهانی باشگاه‌ها (۱۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ساپینتو: شرایط ایران دوباره تغییر کند، از کشور می‌روم ماجرای پرواز سخت و ترسناک رئال‌مادرید پیش از بازی با پاری‌سن‌ژرمن + جزئیات حیدری، اولین دستیار ایرانی ساپینتو در استقلال سلمانی با پرسپولیس تمدید کرد + عکس پایان فوتبال گل‌کوچک پیشکسوتان مشهد با معرفی تیم‌های برتر + ویدیو
سرخط خبرها

درخواست مهاجم پرسپولیس از مدیرعامل باشگاه مشخص شد

  • کد خبر: ۱۱۸۸۴۶
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
درخواست مهاجم پرسپولیس از مدیرعامل باشگاه مشخص شد
مهاجم جوان تیم پرسپولیس خواستار افزایش دستمزدش در این باشگاه شده است.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، از ابتدای فصل نقل‌وانتقالات صحبت‌ها و شایعات زیادی در خصوص مهدی عبدی و آینده این بازیکن مطرح بود. با وجود اینکه عبدی با باشگاه پرسپولیس قرارداد بلند مدت دارد، اما وجود بند فسخ ۴۰۰ هزار دلاری در قرارداد این بازیکن باعث شد که مدام صحبت از پیشنهاد‌های خارجی رنگارنگ برای او باشد، اما تا امروز هیچکدام به واقعیت تبدیل نشد. در آخرین مورد هم اعلام شد که باشگاه چاوز پرتغال به صورت قرضی و با بند خرید دائمی این بازیکن را می‌خواهد، اما در نهایت این انتقال نهایی نشد.

با این وجود، اما عبدی در چند روز گذشته به باشگاه پرسپولیس مراجعه کرد تا هم از آخرین وضعیت صدور رضایت‌نامه‌اش با خبر شود و هم در مورد اصلاح بند مالی قراردادش صحبت کند. در مورد اول که باشگاه پرسپولیس آب پاکی را روی دست عبدی ریخت و به او اعلام کرد با دستور یحیی گل‌محمدی امکان صدور رضایت‌نامه برای عبدی نیست مگر اینکه باشگاهی خارجی بند فسخ ۴۰۰ هزار دلاری را فعال کند.

با این حال عبدی از مدیران باشگاه پرسپولیس در خواست کرده که مبلغ قراردادش را افزایش بدهند. قرارداد امسال عبدی با پرسپولیس ۳ میلیارد تومان است و او درخواست داشته تا مبلغ قراردادش افزایش پیدا کند. عبدی معتقد است ارزش او افزایش یافته و دیگر حاضر نیست قراردادش با مبلغ کم باشد. این مهاجم جوان درخواست کرده که قراردادش به صورت معقول افزایش پیدا کند تا او هم با روحیه بهتر به میدان برود. این در شرایطی است که شنیده می‌شود یکی، دو تیم صنعتی هم بدشان نمی‌آید مهدی عبدی را جذب کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->