انتقاد از نحوه نقد سریال تاسیان آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد
سرخط خبرها

رونمایی از مستند زندگی «رضا رویگری» در مراسم تجلیلش در صداوسیما

  • کد خبر: ۱۱۸۹۶۵
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۳
رونمایی از مستند زندگی «رضا رویگری» در مراسم تجلیلش در صداوسیما
آیین رونمایی از مستند «تماشاگر بهار» با محوریت زندگی رضا رویگری ، بازیگر پیشکسوت و با حضور معاون سیمای سازمان صداوسیما برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز چهارشنبه پنجم مرداد ماه در مرکز همایش‌های صداوسیما از مستند «تماشاگر بهار» که با محوریت رضا رویگری بازیگر سینما و تلویزیون تولید شده است رونمایی شد.

رضا رویگری بعد از نمایش مستند در سخنان کوتاهی بیان کرد: هیچکس در این کشور به اندازه من تئاتر کار نکرده است، ۶۰ سال است و سالی ۱۰ تا هم بازی کرده باشم ۶۰۰ عدد می‌شود.

وی ادامه داد: خاطرم هست برنامه‌ای در مشهد برایم گرفته بودند و همین اسامی فیلم و سریال‌ها را که دیدم حدود پنج صفحه لیست آن‌ها می‌شد.

رویگری در واکنش به طنازی‌هایی که در مراسم داشت بیان کرد: در کهریزک به من گفتند مهجور هستم و رفتم پزشک قانونی، عبارتی را گفتند دو بار بگویم و آنقدر تکرار کردم که فرد گفت تو از همه سالم‌تر هستی!

در ادامه ابوالفضل توکلی کارگردان مستند «تماشاگه بهار» در سخنانی گفت: خاطرم هست برای ساخت فیلم که خدمت آقای رویگری رسیدم گروه‌های دیگری هم در تلاش برای ساخت مستند بودند و ایشان به ما اعتماد کرد. ما تلاشمان این بود که زندگی هنری آقای رویگری را معرفی کنیم. خوشبختانه حافظه بسیار خوبی داشت و همین طنازی‌ها را در زمان تولید هم داشت.

در ادامه ابوالفضل محمد باقر تهیه‌کننده اثر بیان کرد: شبکه مستند خانه ماست و همبستگی و اتحادی که در این شبکه وجود دارد کار راحت می‌کند. شخصیت آقای رویگری سه وجه داشت هم بحث موسیقی بود و هم بازیگری و نقاشی. من فقط اینجا می‌خواهم از طرف خودم تقاضا کنم بودجه شبکه مستند افزایش پیدا کند.

محسن برمهانی معاون سیما در ادامه در سخنانی بیان کرد: باعث افتخارم است کنار ستاره سینما هستم که در نوجوانی ما ستاره‌ای بود و امروزه ستاره قلب ماست.

وی افزود: تشکر می‌کنم که چنین آثاری تولید می‌کنند که یادمان نرود کجا بودیم و سینمای امروز روی دوش چه بزرگوارانی بوده تا اینجا رسیده است. واقعاً باید مایه شرمندگی دست‌اندرکاران و مایه سرافکندگی مسئولان باشد اگر به شما بی‌توجهی می‌شود.

برمهانی تأکید کرد: من می‌خواستم در منزل خدمت شما برسم تا به خودم یادآوری کنم قدم‌هایی را که شما برای اعتلای فرهنگ و هنر برداشتید.

 

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->