آیت‌الله علم‌الهدی: تسامح در دین خواست دشمن است | دانش، استقلال کشور را تضمین می‌کندا شرافت هستند استاندار خراسان رضوی: مدیریت اتباع و تعامل اقتصادی با افغانستان اولویت استان است ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است آلمان برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ادعای آمادگی کرد گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید ترامپ در توافقات تجاری با اروپا هم قابل اعتماد نیست پیگیری الزامات قانون‌گذاری در مجلس برای تعقیب جنایات جنگی اسرائیل رئیس مجلس در دیدار با رئیس شورای عمان: همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند عضو دفتر رهبر انقلاب: حضور رهبر انقلاب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه حماسی و مقتدرانه بود وزارت بهداشت غزه: تاکنون ۶۰ هزار و ۲۳۹ نفر شهید شده‌اند واشنگتن‌پست فهرستی از اسامی و سن ۱۸هزارو۵۰۰ کودک شهید غزه را منتشر کرد ویدیو | گزارش cnn در مورد جنگ ایران و اسرائیل مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو درخواست نخست وزیر سوئد از اتحادیه اروپا: توافق تجاری با اسرائیل را تعلیق کنید ویدئو | واکنش پزشکیان به تعریف و تمجید معاون اجرایی‌اش: جعفر ول کن و حرفت را بزن!
سرخط خبرها

دستور سرلشکر سلامی برای تشدید آمادگی سپاه‌های استانی و یگان‌های امدادی بسیج در کمک به سیل‌زدگان

  • کد خبر: ۱۱۹۰۸۵
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۲
دستور سرلشکر سلامی برای تشدید آمادگی سپاه‌های استانی و یگان‌های امدادی بسیج در کمک به سیل‌زدگان
سخنگوی سپاه از دستور سرلشکر سلامی برای ارتقا و تشدید آمادگی‌های سپاه‌های استانی و یگان‌های امدادی بسیج برای امداد و کمک‌رسانی به مردم در مناطق سیل‌زده و مستعد وقوع سیل در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی هشدار‌های سازمان هواشناسی مبنی بر تداوم و گسترش رگبار‌های موسمی و فعالیت سامانه بارشی در ۲۷ استان، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: با توجه به شرایط پیش رو و پیش بینی‌های سازمان هواشناسی کشور و احتمال وقوع سیل و بروز مشکل و چالش برای مردم، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن قدردانی و تشکر از تلاش‌های ارزنده و مجاهدانه پاسداران و بسیجیان برای حضور به موقع در صحنه عملیات امداد و نجات و خدمت رسانی به هموطنان عزیز در مناطق زلزله کشور، شامگاه جمعه طی دستوری بر ضرورت ارتقا و تشدید آمادگی‌های سپاه‌های استانی و یگان‌های امدادی بسیج برای کمک به سایر نیرو‌های امدادی در صورت وقوع سیل و بروز شرایط بحرانی  در مناطق مختلف کشور تاکید کرد.

وی افزود: سپاه ظرفیت‌های خود را متناسب با نوع مخاطره اعلام شده توسط سازمان هواشناسی کشور و دیگر مراجع ذیربط سازماندهی و مهیای ورود به صحنه امدادرسانی در همراهی با سایر دستگاه‌های اجرایی مانند نیرو‌های امدادی، راهداری، شهرداری، وزارت نیرو و ... جهت مقابله با بحران کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->