مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»!
سرخط خبرها

دستور سرلشکر سلامی برای تشدید آمادگی سپاه‌های استانی و یگان‌های امدادی بسیج در کمک به سیل‌زدگان

  • کد خبر: ۱۱۹۰۸۵
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۲
دستور سرلشکر سلامی برای تشدید آمادگی سپاه‌های استانی و یگان‌های امدادی بسیج در کمک به سیل‌زدگان
سخنگوی سپاه از دستور سرلشکر سلامی برای ارتقا و تشدید آمادگی‌های سپاه‌های استانی و یگان‌های امدادی بسیج برای امداد و کمک‌رسانی به مردم در مناطق سیل‌زده و مستعد وقوع سیل در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی هشدار‌های سازمان هواشناسی مبنی بر تداوم و گسترش رگبار‌های موسمی و فعالیت سامانه بارشی در ۲۷ استان، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: با توجه به شرایط پیش رو و پیش بینی‌های سازمان هواشناسی کشور و احتمال وقوع سیل و بروز مشکل و چالش برای مردم، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن قدردانی و تشکر از تلاش‌های ارزنده و مجاهدانه پاسداران و بسیجیان برای حضور به موقع در صحنه عملیات امداد و نجات و خدمت رسانی به هموطنان عزیز در مناطق زلزله کشور، شامگاه جمعه طی دستوری بر ضرورت ارتقا و تشدید آمادگی‌های سپاه‌های استانی و یگان‌های امدادی بسیج برای کمک به سایر نیرو‌های امدادی در صورت وقوع سیل و بروز شرایط بحرانی  در مناطق مختلف کشور تاکید کرد.

وی افزود: سپاه ظرفیت‌های خود را متناسب با نوع مخاطره اعلام شده توسط سازمان هواشناسی کشور و دیگر مراجع ذیربط سازماندهی و مهیای ورود به صحنه امدادرسانی در همراهی با سایر دستگاه‌های اجرایی مانند نیرو‌های امدادی، راهداری، شهرداری، وزارت نیرو و ... جهت مقابله با بحران کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->