پیش بینی قیمت دلار (دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰درصد ظرفیت شهرک‌های صنعتی به علت قطع برق تعطیل شده است بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد
سرخط خبرها

طعنه رئیس استاندارد به مردم / مردم برای خرید همین خودروها صف می‌کشند

  • کد خبر: ۱۱۹۳۸
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۱
طعنه رئیس استاندارد به مردم / مردم برای خرید همین خودروها صف می‌کشند
اگر تعرفه بالای واردات خودرو حذف شود آیا باز هم مردم برای خرید خودرو‌های گران‌قیمت داخلی صف می‌کشند و آیا تولیدات داخل توان رقابت‌پذیری را خواهند داشت؟
به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس سازمان استاندارد اخیراً در واکنش به انتقادات مطرح در مورد کیفیت پایین خودرو‌های داخلی با بیان اینکه برای خرید خودروی با کیفیت باید پول بیشتری پرداخت شود، به طعنه گفت که مردم برای خرید همین خودرو‌ها هم صف می‌کشند!

نیره پیروزبخت در شرایطی این موضوع را مطرح کرد که اصولاً نباید صف کشیدن مردم برای خرید خودرو را دلیلی برای رضایت‌مندی آن‌ها دانست بلکه عواملی مانند قدرت کم خرید مردم به ویژه در مقایسه با مسئولان دانست که چاره‌ای جز خرید خودرو‌های داخلی را ندارند. در عین حال، جولان دلالان در بازار خودرو و عدم دسترسی مردم به خرید خودرو با قیمت‌های مصوب و همچنین حجم بالای نقدینگی و نبود محلی امن برای سرمایه‌گذاری در جهت حفظ ارزش سرمایه جامعه از دیگر عوامل این مسئله است، هرچند برای اثبات این مسئله باید دید در شرایطی که تعرفه بالای واردات خودرو حذف شود آیا باز هم مردم برای خرید خودرو‌های گران‌قیمت داخلی صف می‌کشند و آیا تولیدات داخل توان رقابت‌پذیری با خودرو‌های وارداتی را خواهند داشت؟

پیروزبخت در این مورد معتقد است سال‌ها صنعت خودروسازی ایران شاکله دولتی داشته و خیلی به فکر پیشرفت نبوده است به طوری که تا اوایل سال ۸۰ به دنبال اجرای استاندارد‌ها نبودند، فقط تولید می‌کردند و مردم هم می‌خریدند. البته در آن زمان هنوز این خودرو‌ها قدیمی نشده بودند و حتی پیکان هم تولید می‌شد.

وی ادامه می‌دهد: این حق را به مردم ایران می‌دهیم که وقتی خودشان را با کشور‌های دیگر مقایسه می‌کنند، نیاز‌هایی را در رابطه با خودرو احساس کنند. به همین دلیل سازمان استاندارد سالهاست در این مورد فعال است هرچند مقاومت‌هایی نیز در این خصوص اتفاق افتاده است.

رئیس سازمان استاندارد می‌گوید: مقرراتی که برای صنعت خودرو تدوین کردیم تا سال ۹۶ حدود ۵۵ درصد استاندارد روز اروپا را در برگرفت که اغلب خودرو‌های تولیدی در کشور پاسخگوی این استاندارد‌ها بود، اما برای جلب رضایت مردم این استاندارد‌ها به ۶۳ مورد و در سال ۹۷ به ۸۵ مورد رسید. در حال حاضر برخی خودرو‌هایی که در ایران تولید می‌شوند نمی‌توانند استاندار‌های ۸۵ گانه را پاس کنند.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->