نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: ما در مجلس به دنبال تقویت اختیارات شورا‌ها بر اساس قانون اساسی هستیم حیرت صهیونیستها از تاکتیک‌های منحصر‌به‌فرد حماس همه چیز درباره تنش میان هند و پاکستان بر سر مسئله کشمیر موضع قاطع پارلمان لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی: سلاح مقاومت برگ برنده ماست همه چیز درباره شبه جزیره کریمه + جزئیات چین تکذیب کرد؛ هیچگونه مذاکره‌ای با طرف آمریکایی صورت نگرفته است دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: انتشار هر مطلبی از مذاکرات به نقل از «منابع آگاه ایرانی»، خبرسازی است خودکشی ویرجینیا جفری | صدای قربانیان تجاوزات جنسی خاموش شد اعلام آمادگی پاکستان برای تحقیقات بی‌طرفانه درباره حمله تروریستی کشمیر تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست‌ جلوی منزل رئیس رژیم صهیونیستی هدف رژیم اشغالگر از ترور خبرنگاران در غزه، جلوگیری از انتشار اخبار جنایت‌هاست واکنش کانادا به محاصره غذایی غزه توسط رژیم صهیونیستی سفر وزیر خارجه انگلیس به عمان در آستانه دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین خبر‌ها از دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط (شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط مشخص شد مایکل آنتون، رئیس تیم فنی مذاکرات هسته‌ای آمریکا با ایران، کیست؟ + سوابق سازمان ملل به تنش‌ها میان هند و پاکستان واکنش نشان داد رئیس‌جمهور چین خواستار خودکفایی در توسعه هوش مصنوعی در کشورش شد کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | از ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام آمادگی ناتو برای مداخله مستقیم در تنش کوزوو - صربستان

  • کد خبر: ۱۱۹۵۴۸
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۵
اعلام آمادگی ناتو برای مداخله مستقیم در تنش کوزوو - صربستان
در واکنش به تحولات کوزوو، ناتو اعلام کرد که آماده است در صورت به خطر افتادن ثبات مداخله کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان ناتو اعلام کرد که آماده است در صورت به خطر افتادن ثبات در شهر‌های شمالی کوزوو؛ مداخله کند.

ناتو در این ارتباط در بیانیه‌ای آورده است: وضعیت امنیتی کلی در شهر‌های شمالی کوزوو متشنج است.

مأموریت KFOR به رهبری ناتو تحولات کوزوو را به دقت زیر نظر دارد و آماده است تا در صورت تهدید ثبات، مطابق با دستور خود که از قطعنامه ۱۲۴۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد در سال ۱۹۹۹ نشات می‌گیرد، مداخله کند.

بیانیه ناتو پس از آن منتشر شده که یکشنبه شب صدای آژیر خطر در مناطق مرزی کوزوو با صربستان شنیده شد و صرب‌های مقیم شمال کوزوو با کمک نیرو‌های امنیتی، جاده‌ها نزدیک دروازه‌های مرزی برنیاک و یارینیه (دو گذرگاه کلیدی) را مسدود کردند.

از سوی دیگر، در برخی از مناطق مرزی کوزوو صدا‌های شلیک گلوله شنیده شده است که برخی از این موارد علیه نیرو‌های امنیتی بوده، اما تلفاتی نداشته است.

در همین ارتباط، روزنامه «جروزالم پست» با تائید تنش مرزی کوزوو و صربستان گفته است که یک گروه مورد حمایت صرب‌ها در شمال کوزوو در وضعیت جنگی قرار گرفته‌اند.

در هر حال، هنوز جزئیات بیشتری از تنش مرزی کوزوو و صربستان منتشر نشده است و مشخص نیست که این تیراندازی‌ها و به صدا درآمدن آژیر خطر مقدمه‌ای بر یک جنگ تمام عیار در بالکان خواهند بود یا خیر؟

بر اساس این گزارش، این تنش‌ها پس از آن افزایش پیدا کرده که مقامات کوزوو رفت و آمد خودرو‌ها با پلاک صربستان و افراد با مدارک شناسایی صربستان را محدود کردند.

دولت کوزوو گفته است که از اول آگوست مسافرانی که از صربستان می‌آیند، موظف خواهند بود تا مدارک صادر شده توسط صربستان را با مدارک شناسایی با اعتبار سه ماه که از سوی کوزوو صادر شده، تغییر دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->