کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت مقابل چشمان حیرت زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ ساله در بلوار شهید کریمی مشهد؛ قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی! سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری
سرخط خبرها

علت سوانح فرودگاه مشهد از زبان مدیرکل دفتر بررسی حوادث سازمان هواپیمایی کشوری

  • کد خبر: ۱۱۹۶۸۳
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۳
علت سوانح فرودگاه مشهد از زبان مدیرکل دفتر بررسی حوادث سازمان هواپیمایی کشوری
مدیرکل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری گفت: علت سانحه امروز در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد نقص فنی هواپیما بوده است.

مهدی بی باک | شهرآرانیوز، حسن رضایی فر در گفتگو با شهرآرانیوز با اشاره به ترکیدگی لاستیک هواپیمای پرواز امروز تهران - مشهد در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد اظهار کرد: امروز جلسه ای با عوامل فرودگاه مشهد و شرکت هواپیمایی داشتیم و پس از بررسی ها مشخص شد علت حادثه نقص فنی بوده است. برای تامین ایمنی و اطمینان مردم از سفرهای هوایی مطمئن باشید سازمان هواپیمایی کشوری در صورت مشاهده ناایمنی در محیط فرودگاهی یا شرکت های هواپیمایی اجازه فعالیت نخواهد داد.

وی افزود: تعداد حوادث و رویداد‌هایی که در فرودگاه مشهد اتفاق افتاده است را باید با توجه به تعداد پرواز‌ها مقایسه کنیم، البته سازمان هواپیمایی کشوری هیچ وقت به دنبال مقصرسازی نیست و فقط به دنبال پیشگیری از وقوع چنین مسائلی هستیم. امید است فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد استاندارد‌های حرفه‌ای را ارتقا دهد و مطابق با قوانین بین المللی فرودگاهی در سطح خاورمیانه باشد. بازهم تاکید می‌کنم سانحه امروز در فرودگاه مشهد به خاطر مشکل فنی بوده و این موضوع هیچ ارتباطی به فرودگاه نداشته و به نگهداری و تعمیر هواپیما بازمی گردد.

مدیرکل دفتر بررسی سوانح و سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص عدم دریافت گواهینامه فرودگاهی از سوی فرودگاه مشهد نیز تاکید کرد: سازمان هواپیمایی کشوری در سال ۱۴۰۰ مقررات جدید فرودگاهی را وضع کرده است و ممیزی‌هایی را تعیین کرده تا فرودگاه‌ها را با ویژگی‌های جهانی مطابقت دهند. در حال حاضر فرودگاه‌هایی مانند زاهدان و بندرعباس گواهینامه فرودگاهی دریافت کردند و سایر فرودگاه‌های کشور هم برای دریافت این گواهینامه اقداماتی انجام دادند. در همین راستا پیش ممیزی از فرودگاه مشهد هم انجام شده و گزارشی از سازمان هواپیمایی کشوری به این فرودگاه ارسال شده و ان شاالله با رسیدن به استانداردهای لازم موفق به دریافت گواهینامه می شوند.

وی ادامه داد: هر فرودگاه ملزم به داشتن گواهینامه فرودگاهی نیست و این به معنای ایمن نبودن فرودگاه نیست و همه فرودگاه های کشور پروازها را به صورت ایمن انجام می دهند و خیال مردم از این بابت راحت باشد. 

رضایی فر تصریح کرد: فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد یکی از فرودگاه های باسابقه در سیستم مدیریت ایمنی است و در بحث شناسایی مخاطرات، ارزیابی ریسک و اقدامات اصلاحی همیشه پیش قدم بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در گذشته در یکی از گزارش‌های حادثه‌ای بحث کنده شدن سطح رنگ آمیزی باند فرودگاه مشهد را اعلام کردیم که البته این مورد عامل تمام رویداد‌ها نبوده، ولی خب این مشکل باید رفع شود و فکر می‌کنم با آغاز فصل سرما و خروج از بار ترافیکی این مشکل در فرودگاه مشهد برطرف شود.

 
تصویربردار و تدوینگر: مهران سپهران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->