۸۵ درصد خانواده‌هایی که اهدای عضو را رد می‌کنند، بعداً پشیمان می‌شوند رونمایی از ۳ بسته تربیتی درمورد جنگ ۱۲ روزه با حضور قالیباف (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ابتلا به کرونا حین بارداری می‌تواند ریسک اوتیسم را در فرزند افزایش دهد زندگی بی‌تحرک چه بلایی سر بدن شما می‌آورد؟ کمبود شدید تخت‌های روانپزشکی کودک و نوجوان در کشور | تخت خالی نداریم جان‌باختن بیش از ۱۰ هزار نفر در تصادفات رانندگی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ | خراسان رضوی، در صدر آمار تلفات فعالیت ۷ هزار و ۸۰۰ شرکت صوری به حالت تعلیق درآمد واریز معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران به پایان رسید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) آموزش بچه‌ها تنها راه پیشگیری از انتقال بیماری‌های واگیردار در مدرسه | خودمراقبتی دانش‌آموزی ثبت‌نام بیش از ۱۱۸ هزار داوطلب در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ | مهلت ثبت‌نام تا ۱۶ آبان ادامه دارد بهترین ورزش‌ها برای کاهش درد آرتروز زانو کدامند؟ آخرین اخبار از واریز وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴) خطر جدی برای دریای خزر | بیش از صد لاشه فک خزری در قزاقستان کشف شد کارت ورود به جلسه آزمون وکالت کانون وکلا منتشر شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) + شرکت بیش از ۹۸ هزار داوطلب در آزمون مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: دانش‌آموزان ما در میدان شهادت حاضرند تسویه مطالبات بیمه تکمیلی بازنشستگان طی چند روز آینده | تأمین اجتماعی: بابت برخی تأخیر‌ها در پرداخت معوقات حقوق عذرخواهیم ضرورت تبدیل مدارس به فضای فرهنگی عاطفی و تربیتی هشدار سازمان غذا و دارو درباره بازسازی غیرمجاز ظروف نچسب ۳۴ تصادف در جاده‌های خراسان رضوی، طی شبانه‌روز گذشته (۱۳ آبان ۱۴۰۴) افزایش هشدار‌ها درباره روش‌های غیراصولی کاهش وزن اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) دستگیری ۱۶۹ متهم در ۵ روز طرح مبارزه با احتکار کالا‌های اساسی | نزدیک به ۸۵ هزار تن کالای احتکاری کشف شد روایتی از مراسم روز دانش‌آموز در یکی از مدارس مشهد | مشق استکبارستیزی در حیاط مدرسه پلیس فتا متهمانی را که برای کلاهبرداری به مشهد آمده بودند، دستگیر کرد | شناسایی قاتلی که  کلاهبردار شد! چرا تأمین اجتماعی از اجرای مصوبه «اصلاح عناوین شغلی» استنکاف می‌کند؟ استوار مقابل استکبار با مشت‌های گره‌کرده دانش‌آموزان مشهدی در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان + فیلم کیست هیداتیک؛ بیماری خاموش که با شست‌وشوی صحیح سبزیجات قابل پیشگیری است آیا مراقبت‌های خانگی واقعاً برای درمان سرماخوردگی کافی است؟ | تنها این افراد باید به پزشک مراجعه کنند زنگ استکبارستیزی در روز دانش‌آموز در مدارس سراسر کشور نواخته شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا خبر افزایش حقوق «بازنشستگان تامین‌اجتماعی» از سوی وزارت کار اعلام نمی‌شود؟ (۱۱ مردادماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۹۶۹۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۶
  • ۴
چرا خبر افزایش حقوق «بازنشستگان تامین‌اجتماعی» از سوی وزارت کار  اعلام نمی‌شود؟ (۱۱ مردادماه ۱۴۰۱)
یک منبع آگاه در وزارت کار گفت: چرا دستور رئیس جمهور برای رسیدگی به حقوق بازنشستگان دچار کش و قوس شده است؟

به گزارش شهرآرانیوز، خبری مبنی بر افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان منتشر شد، در این راستا یک منبع آگاه گفت: رئیس جمهور برای رسیدگی به حقوق و دستمزد بازنشستگان سه بار دستور داده که به همین دلیل جلساتی با اقای مخبر، سرپرست وزارت کار و آقای قالیباف برگزار شد.

وی ادامه داد: روز پنجشنبه آخرین جلسه را برگزار کردیم و مقرر شد شنبه یا یکشنبه سرپرست وزارت کار مصاحبه‌ای داشته باشد و خبری را به مردم بدهد حتی به ما گفتند صحبت نکنید تا بگویم، اما تا به امروز ایشان صحبتی نکرده، ۴ میلیون بازنشسته منتظر خبر بودند، اما هیچ کس اعلام نکرده است.

وی تاکید کرد: شاید اگر ما مستقیم صحبتی کنیم و مصاحبه‌ای انجام دهیم همان ۵۱۵ هزار تومان را هم پرداخت نکنند.

منبع آگاه گفت: در جلسه به نتیجه خوبی رسیدیم، اما برای رقم به توافق نرسیدیم انتظار این است که رئیس جمهور وقتی دستور می‌دهد زیر مجموعه به آن عمل کند. دولت باید اعتماد مردم را جلب کند، چرا دستور رئیس جمهور دچار کش و قوس شده است؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

بیشتر بخوانید:سکوت دولت در مقابل افزایش حقوق «بازنشستگان تامین اجتماعی» (۱۱ مردادماه ۱۴۰۱)


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
0
0
منبعی که ته آن سوراخ باشدمثل جلسات بی محتوابه صرف میوه وشیرینی از جیب ما ملت نه تنها فایده ای نداردبلکه به ضررمانه!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
0
0
این سوال چرا همچون چراهای دگرجواب نداردای باخرد!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
0
1
چرامستمربگیرتامین اجتمایی روبازی میدهیدخدازتون نگذره خون ماراتوی شیشه کردیدمارااذاب ندهید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۴
0
0
آقای موسوی مدیر عامل محترم و کم تجدبه تامین اجتماعی شما نگاه کنید یک مدیر با تجربه و دردآشنا مانند اقای سالاری با وجود تعطیلی ۵۰ درصد کارگاه ها و کارخانجات به دلیل بیماری کرونا و حجم عظیم تقاضای بیمه بیکاری با وجود کاهش بسیار شدید منابع بیمه گذاران بدون کوچکترین حواش حتی متناسب سازی حقوق ها نیز صورت پذیرفت ولی حال شما با وجود فعالیت چند برابری صنعت و خدمات ‌کارگری و ورودی چند برابری حق بیمه به سازمان علیرغم تاکید و رضایت کامل مقام معظم رهبری از این قشر زحمتکش که فرمودند این اجتماع زخمتکش در دوران دفاع مقدس سنگ تمام گذاشته و پس از آن به خوبی چرخ صنعت کشور را بعد از جنگ چرخانده وکم توقع ترین آحاد جامعه می باشند که حتی در اعتراضات به حق خود هرگز اجازه دخالت گروه های معاند و ضد انقلاب را در تجمعات خود نداده اند و بسیار تاکید به حل مشکلات آنان داشتند حال شما با سوءمدیریت چه بلایی بر سر آنان و خانواده مظلومشان آوردید دورود بر آقای عبدالملکی که با برآورد میزان مدیریت خود استعفا نمود ما جامعه کارگری از شما عاجزانه تقاضا داریم استعفا نموده و جای خود را به مدیران مقتدر و دلسوزی مانند آقای سالاری ( مدیر روزهای سخت کرونایی) واگذار نمائید با تشکر
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->