استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

قالیباف: قانون درباره تأمین کالا‌های اساسی از طریق کالابرگ هنوز همان نرخ شهریور ۱۴۰۰ است

  • کد خبر: ۱۱۹۷۶۵
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۵
قالیباف: قانون درباره تأمین کالا‌های اساسی از طریق کالابرگ هنوز همان نرخ شهریور ۱۴۰۰ است
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون درباره اقلام کالا‌های اساسی هنوز همان نرخ شهریور ۱۴۰۰ است، گفت: ان شاء الله کالابرگ که اجرا شود و دولت آماده سیستم واگذاری سبد کالا باشد این مبنای کار خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابائی‌کارنامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۱۱ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر آیین‌نامه‌ای با استناد به بند (۱۱) ماده (۲۲) قانون آیین‌نامه داخلی مجلس، اقدام مجلس در خصوص افزایش نظارت بر عملکرد دولت را مثبت ارزیابی کرد و خطاب به رئیس مجلس گفت: در جریان بررسی بودجه خط قرمز ما حفظ قیمت کالا‌های اساسی بر اساس نرخ شهریور ۱۴۰۰ بود.

نماینده مردم ساری و میان‌دورود در مجلس با اشاره به اینکه نه تنها بهای ۴ قلم بلکه قیمت ۴۰۰ قلم کالا افزایش یافته و این موضوع در تمام کشور و داروخانه‌ها مشهود است، افزود: اگر قانون مبنا نباشد به شأن مجلس عمل نمی‌شود.

وی اضافه کرد: هرچند ارائه گزارش از سوی دولت خوب است، اما رسیدن به آرمان یعنی تحقق برنامه‌های پیش‌بینی شده در بودجه ۱۴۰۱ از اهمیت بسیاری برخوردار است.

بابایی کارنامی تصریح کرد: هزینه‌ها و درآمد‌های بیمارستان‌های خصوصی، مراکز درمانی و پاراکلینیک‌ها در شهرستان از حدود ۹ ماه پیش پرداخت نشده است. بر اساس طرح دارویار سازمان برنامه و بودجه باید ماهانه ۵ همت پول پرداخت کند که به عبارتی حدود ۵۰۰ همت می‌شود، حال باید پرسید منابع تبصره (۱۴) چقدر است، آیا سایر اهداف تبصره (۱۴) به هوا رفته است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه از کمیسیون بهداشت و درمان گلایه‌مند هستم چرا که به وظایف خود عمل نکرده است، گفت: باید این کمیسیون دقت نظر بیشتری داشته باشد، مگر می‌شود مردم، داروخانه و پزشک را رها کرد. از میان ۲۴ نماینده عضو این کمیسیون ۲۰ نفر پزشک هستند.

وی با تأکید بر اجرای قانون گفت: اگر قانون اجرایی نشود مسیر به سمت ترکستان است و در آخر همه بدهکار مردم می‌شویم کما اینکه اکنون نیز همه بدهکار هستیم. خواهش می‌کنم دستور دهید ماهانه این حوزه‌ها توسط کمیسیون‌های تخصصی و اصل ۹۰ رصد شود. کمیسیون اجتماعی نیز کمیسیون فرابخشی است و نباید فراموش شود.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این نماینده با بیان اینکه پول مربوط به دارو و درمان در تبصره (۱۴) است، گفت: یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده نیز که رقم بسیار قابل توجهی است و من نمی‌خواهم عدد بگویم برای این بخش است که کمیسیون بهداشت و درمان با جدیت آن را دنبال کرد و روز گذشته نیز به خزانه و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کردم که یک درصد قانونی باید هر ماه به حوزه بهداشت و درمان واریز شود.

وی با بیان اینکه این عدد رقم قابل توجهی است و چندین هزار میلیارد تومان می‌شود، اضافه کرد: قانون درباره اقلام کالا‌های اساسی هنوز همان نرخ شهریور ۱۴۰۰ است، ان شاء الله کالابرگ که اجرا شود و دولت آماده سیستم واگذاری سبد کالا باشد این مبنای کار خواهد بود و مبنای قانون است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->