آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد
سرخط خبرها

رویداد آموزشی آتش نشانی و ایمنی شهری شهرداری مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۱۱۹۷۷۲
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
رویداد آموزشی آتش نشانی و ایمنی شهری شهرداری مشهد برگزار شد
مدیر کل دفترنوسازی و تحول سازمانی شهرداری مشهد ضمن بازدید از ایستگاه ۳۰ آتش نشانی مشهد از برگزاری رویداد آموزشی آتش نشانی و ایمنی شهری با رویکرد مسئله محور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یاراحمدی خراسانی در ابتدا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش نشان، از خود گذشتگی و زحمات آتش نشانان را الگوی جامعه دانست و از زحمات ایشان تقدیر و تشکر نمود.
یاراحمدی خراسانی گفت:آتش‌نشانان، مجاهدان عرصه ایثار و فداکاری هستند که بی ادعا و خالصانه در برابر حوادث طبیعی و پیش بینی نشده جان خود را در طبق اخلاص می‌گذارند و به عمق خطر می‌روند تا آسایش و رفاه شهروندان تأمین شود.
وی افزود: آتش نشانان همواره پیش قراول تامین سلامت و ایمنی شهروندان بوده اند و یکی از سازمان‌هایی که مردم به آن اعتماد و امید کامل دارند سازمان آتش‌نشانی است، زیرا وظیفه نجات مردم را برعهده دارند
یاراحمدی در ادامه به برنامه ریزی و برگزاری رویداد‌های آموزشی سازمان‌های شهرداری مشهد اشاره کرد و گفت: هر سازمان شهرداری مشهد با توجه به گستردگی وظایف، مسایلی دارد که باید شناخته شود ما معتقدیم تحول مستلزم کوشش همگانی است و اینکه برنامه ریزی بر اساس بازدید‌های میدانی منجر به تحول می‌شود.
وی تصریح کرد: نگاه ما به مجموعه آتش نشانی خاص می‌باشد چرا که شما با همکاران مجموعه‌های اداری مستقر در دیگر مجموعه‌های مدیریتی شهرداری به لحاظ کار و وظیفه‌ای که برعهده تان است متفاوت عمل میکنید، آتش نشانان کانون امنیت و آرامش شهروندان هستند.
مدیر کل دفترنوسازی و تحول سازمانی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه فرهنگ ایمنی در شهر هنوز نهادینه نشده است گفت: مدیریت شهری شهرداری مشهد از حوزه فرهنگی انتظار دارد تا بخشی از فعالیت‌های خود را به اطلاع رسانی و فرهنگ سازی اختصاص دهد.
یاراحمدی خراسانی در پایان ضمن قدردانی از حضور کارکنان سازمان در این رویداد آموزشی و تاکید بر تدوین برنامه‌های آموزشی با رویکرد مسئله محور و بیان مسایل و موضوعات مختلف به گروه آموزش و توانمندسازی دفتر، اظهار امیدواری کرد تا تلاش و کوشش مداوم سازمان آتش نشانی و دفترنوسازی و تحول به ارتباط بیشتر و مشارکت هر چه بیشتر شهروندان و مدیریت شهری شهرداری مشهد منجر شود.
در ادامه جلسه نیز آتشپادسوم مجید فرهادی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی نیزضمن خیرمقدم و خداقوت به مهمانان و مدعوین، معاونان عملیاتی و کارکنان ایستگاه ۳۰ آتش نشانی به ارایه گزارشی مختصر از فعالیت‌ها و اقدامات سازمان پرداخت و گفت: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی با ۵۴ ایستگاه در شهر مشهد انجام وظیفه میکند
وی به وظیفه خطیر آتش نشانان اشاره کرد و گفت: برخی از همکاران آتش نشان شهرداری مشهد هم اکنون در شهریزد و برای اعزام به سیل زدگان رفسنجان عازم هستند.
فرهادی گفت: در سازمان آتش نشانی ما افتخار دارا بودن تیم‌های ورزشی منتخبی را داریم، کسب افتخار در مسابقات ورزشی کشور هلند و مدال‌های رنگارنگی که در این مسابقات کسب کردند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در گذشته حتی به کشور افغانستان با هدف ارایه خدمات ایمنی آتش نشان اعزام شده اند گفت: آتش نشان امدادگر ایرانی، مرز، قوم و جنسیت نمی‌شناسد، زیرا دارای تفکرعملیاتی بوده و به کمک حادثه دیدگان می‌شتابند.
فرهادی افزود: وظیفه من به عنوان مسئول سازمان بحث هدایت و حمایت از سرمایه‌های انسانی سازمان آتش نشانی است که در این بین ازمدیران قدرشناس و شخص شهردارمشهد که نگاه خوبی که به آتش نشانی دارند تشکر میکنم.
شایان ذکر است: رویداد آموزشی آتش نشانی ایمنی شهری با هدف حفظ آمادگی در مواجهه با حوادث مربوط به آتش سوزی و همچنین افزایش آگاهی‌ها و مهارت‌های عمومی پرسنل آتش نشانی دوشنبه ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۱ در محل ایستگاه ۳۰ آتش نشانی برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->