واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

رحمت‌الله نبیل: سراج‌الدین حقانی محل اختفای سرکرده القاعده را به آمریکا نشان داد

  • کد خبر: ۱۱۹۸۲۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
رحمت‌الله نبیل: سراج‌الدین حقانی محل اختفای سرکرده القاعده را به آمریکا نشان داد
رئیس سابق امنیت ملی می‌گوید که نخستین‌بار خبر حمله هوایی آمریکا بر کابل را فاش کرده‌بود، مدعی شد که سراج‌الدین حقانی؛ سرپرست وزارت داخله طالبان پس از کشته‌ شدن الظواهری؛ سرکرده شبکه القاعده از کابل فرار کرده‌ است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رحمت‌الله نبیل؛ رئیس سابق امنیت ملی می‌گوید که نخستین‌بار خبر حمله هوایی آمریکا بر کابل را فاش کرده‌بود، مدعی شده که سراج‌الدین حقانی؛ سرپرست وزارت داخله طالبان پس از کشته‌ شدن الظواهری؛ سرکرده شبکه القاعده از کابل فرار کرده‌است.

نبیل همچنین ادعا کرده که عضو شبکه حقانی برای خارج‌ شدن از لیست سیاه آمریکا محل اختفای ایمن الظواهری را در اختیار آمریکا قرار داد.

نبیل امروز (سه شنبه ۱۱ اسد) توئیت‌هایی به نقل از منابع خود گفته‌است که سراج‌الدین حقانی پس از حمله هوایی آمریکا با «یک کاروان بزرگ مسلح» کابل را ترک کرده و به سمت ولسوالی چرخ لوگر حرکت کرده‌است.

به گفته نبیل، سرپرست وزارت داخله طالبان احتمالا پس از رسیدن به لوگر به سوی پکتیا؛ جایی که نفوذ بیش‌تری دارد، حرکت کرده‌است.

نبیل افزوده زمانی که آمریکا الظواهری را هدف قرار داده، سراج‌الدین حقانی؛ میزبان گفتگوهای صلح میان تحریک طالبان پاکستان و هیات رسمی ۱۲ نفره این کشور در وزیر اکبرخان کابل بوده‌ است.

منبع: 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->