معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کریمی‌قدوسی: ممکن است به‌زودی مذاکرات وین آغاز شود| هر کس نفت ایران را می‌خواهد باید نسبت به لغو تحریم‌ها اقدام کند

  • کد خبر: ۱۱۹۹۸۰
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۸
کریمی‌قدوسی: ممکن است به‌زودی مذاکرات وین آغاز شود| هر کس نفت ایران را می‌خواهد باید نسبت به لغو تحریم‌ها اقدام کند
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید براینکه اراده جمهوری اسلامی بر احیاء مذاکرات و برجام است، گفت: خطوط قرمز ایران تغییر نکرده و قرار نیست در مذاکره از خطوط قرمز خود، بحث راستی آزمایی و تضمین هیچ عدولی صورت بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد کریمی قدوسی در خصوص آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، گفت: ممکن است به زودی مذاکرات وین آغاز شود، خط قرمز‌های ایران هیچ گونه جابه جایی نداشته و قرار نیست در این مذاکره از خطوط قرمز ایران، بحث راستی آزمایی و تضمین هیچ عدولی صورت بگیرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، افزود: شرایط به طور کلی در منطقه و حتی در سطح بین الملل تغییر کرده است تا جایی که آمریکایی‌ها اصرار دارند زودتر توافق شود تا وارد بازار نفتی ایران شوند، ورود آن‌ها به بازار نفتی ایران الزاماتی دارد و در گام نخست تحریم‌ها را باید لغو کنند چراکه پول نفت را به دلار به ما و از طریق سیستم بانکی پرداخت کند.

وی در ادامه یادآور شد: هر کسی که نفت ایران را می‌خواهد چه اروپا و چه آمریکا نخست باید نسبت به لغو تحریم‌ها اقدام کند. همچنین تحریم شرکت‌های قوی و قدری که در حوزه استخراج، اکتشاف و پالایش مانند شرکت‌های قرارگاه خاتم باید لغو شود. هیچ گاه برای حضور غربی‌ها در حوزه سرمایه گذاری نفت و گاز ایران ممنوعیتی وجود نداشته حتی در برجام از آن‌ها دعوت هم شد و از آمریکایی‌ها خواسته شد تا در این حوزه سرمایه گذاری کنند، اما به جای سرمایه گذاری در نفت، مک دونالد را اول به ایران فرستادند، که جلوی آن گرفته شد.

کریمی قدوسی با بیان اینکه جوزپ بورل در همین مباحث تضمین و شرکت‌های اقتصادی-عمرانی قوی ایران پیشنهاداتی را مطرح کرده است، گفت: غربی‌ها و آمریکا از مواضع خود کوتاه نیامدند البته شفاهی در آخرین جلسه که در دوحه قطر داشتیم، گفتند که ما تضمین می‌دهیم، اما اذعان دارند که ایران قدم اول را بردارد. این در حالی است که ایران بدون اخذ تضمین و راستی آزمایی نمی‌تواند به آن‌ها اعتمادی کند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس معتقد است: آمریکایی‌ها نتوانستند به اهداف خود برسند لذا شروع کردند به رجزخوانی، از یک طرف خواهان احیای مذاکرات و برجام هستند و از سوی دیگر یک شرکت پتروشیمی را تحریم می‌کنند، یا فریاد می‌زنند که ایران به سمت سلاح هسته‌ای نرود. این مسائل با یکدیگر همخوانی ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->