هاشمیان استعفا می‌دهد؟ نقش پررنگ پیروانی در انتقال دربی به شیراز آتش اختلاف در پرسپولیس| عدم تمایل هاشمیان برای دیدار با درویش پرسپولیس و چند تغییر در بازی با خیبر درگذشت عجیب یک کشتی‌گیر در گیلان+ علت فوت نتیجه بازی استقلال تهران و مس رفسنجان+ ویدیو گل‌ها(۲۵ مهر ۱۴۰۴)| بازگشت آبی‌ها به کورس ویدیو| خلاصه بازی استقلال و مس رفسنجان(۲۵ مهر ۱۴۰۴) پخش زنده بازی استقلال و مس رفسنجان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین رایزنی‌های جدی برای بازگرداندن ورزشگاه امام‌رضا(ع) به فوتبال خط حمله پرسپولیس شبیه هاشمیان نیست | فقط علیپور گل می‌زند! طعنه فوتبال بانوان و فوتسال به فوتبال آقایان | دست خالی مدعیان درمراسم برترین‌ها علی کریمی در راه بازگشت به ایران | فسخ یک طرفه با کایسری اسپور نفرات برتر دومین «نشان کاوه» در مشهد معرفی شدند سایپنتو قول قهرمانی داد وزارت ورزش هنوز بدهی خود به پرسپولیس را تسویه نکرده است پایان همکاری کلایورت و اندونزی رئیس هیئت دوچرخه‌سواری خراسان رضوی: مشهد میزبان ۱۲۰ رکاب‌زن از سراسر ایران است حسن اشجاری، مدافع سابق استقلال در ICU بستری شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و مس رفسنجان در لیگ برتر (۲۵ مهر ۱۴۰۴) | ساپینتو محکوم به برد مشهد، میزبان قهرمانان پیشکسوت دوچرخه‌سواری ایران + فیلم
سرخط خبرها

ادامه اوضاع آشفته تیم ملی موی‌تای برای حضور در مسابقات جهانی

  • کد خبر: ۱۲۰۰۷۳
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵
ادامه اوضاع آشفته تیم ملی موی‌تای برای حضور در مسابقات جهانی
وضعیت تیم ملی جوانان موی‌تای کشورمان این روزها گنگ و نامشخص است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رقابت‌های موی‌تای قهرمانی جوانان جهان در‌حالی ۱۷‌مرداد در مالزی آغاز می‌شود که تاکنون حضور تیم جوانان ایران در این مسابقات به‌خاطر اختلاف مسئولان قطعی نشده است. رقابت‌های موی‌تای قهرمانی جهان طی چند روز آینده در مالزی آغاز می‌شود؛ در‌حالی‌که اختلافات داخلی، بلاتکلیفی جوانان مستعد این رشته را در‌پی داشته است. چندی پیش وزارت ورزش این رشته را طی نامه‌ای به فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی واگذار کرد تا مشکلی که می‌شد با رایزنی و جلسه حل شود، به معضلی بزرگ تبدیل شود.

در‌واقع با این حرکت و واکنش تند مسئولان فدراسیون جهانی، موی‌تای به رشته‌ای تبدیل شد که علاقه‌مندان آن باید در داخل کشور به فعالیتشان ادامه دهند و حضور در میادین بین‌المللی برای آن‌ها مقدور نخواهد بود. ایفما به صراحت اعلام کرده است که فدراسیون ورزش‌های رزمی را نمی‌شناسد و این بدان‌معناست که این فدراسیون اجازه اعزام تیم به هیچ مسابقه بین‌المللی زیرنظر این نهاد را ندارد. به عبارت ساده‌تر جوانان ایران نمی‌توانند با مدیریت فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی به همین مسابقات قهرمانی جهان اعزام شوند.

سؤال اصلی اینجاست مسئولانی که چند سال به دنبال بازگرداندن موی‌تای به این فدراسیون بودند و پس از نامه وزارت ورزش ذوق‌زده شدند و خیلی زود تشکیلات آن را سر‌و‌سامان دادند، در این مدت هشتاد روزه، برای جلب‌نظر فدراسیون جهانی چه کاری انجام داده‌اند که اکنون جوانان ایرانی، مسابقات جهانی را از دست ندهند؟

از‌سوی‌دیگر فدراسیون موی‌تای با مدیریت جواد نصیری که از‌سوی فدراسیون جهانی به‌عنوان تنها‌نماینده رسمی این نهاد بین‌المللی در ایران شناخته می‌شود، پس از برگزاری مسابقات انتخابی، تیم ملی جوانان را برای حضور در این رقابت‌ها تشکیل داده و با وجود مشکلات مالی قرار است با کمک خود ورزشکاران و برخی حامیان مالی، در این رقابت‌ها شرکت کند! بدون شک دود این اختلاف‌ها فقط به چشم ورزشکاران می‌رود و به نظر می‌رسد وزارت ورزش باید هر‌چه‌زودتر درباره موی‌تای تصمیم جدیدی اتخاذ کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->