یادی از محمد خجسته باقرزاده، خیر مشهدی حامی بیماران کلیوی | سایه بلند یک خانواده اصلاحات مربوط به ظرفیت پذیرش دانشجویان در رشته‌های پزشکی به زودی اعلام می‌شود صدوم حکم قصاصی برای قاتل منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟ توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا؛ ضرورت امروز است نه راه‌حل فردا سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: در سال جدید، کمبود معلم نخواهیم داشت زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد ابتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟ اجرای تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق بازنشستگی کشوری کسب رتبه نخست مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری توسط خراسان رضوی ۶۰ درصد ایرانی‌ها اضافه وزن دارند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور فراجا: توقیف سه‌ماهه گواهینامه با یک تخلف حادثه‌ساز | ثبت ۱۶۶ میلیون سفر در تابستان ۱۴۰۴ کم‌خوابی و دیر خوابیدن چطور شما را چاق می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده در شمال کشور و تداوم وزش باد در شرق ایران میزان اثربخشی واکسن آنفلوآنزا چقدر است؟ مهلت ثبت‌‌نام دانشگاه جامع علمی - کاربردی اعلام شد + آدرس سایت راهنمای ثبت‌نام ۹ هزار پزشک فروشنده متادون شده‌اند صدور ردیف استخدامی ۳ هزار عضو هیئت علمی افراد میانسال در معرض خطر ضربان قلب نامنظم هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی نیشابوری به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار؛ رعد و برق و وزش باد شدید در راه تهران (۱۸ مرداد ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۰۵۷۷
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۳
هشدار؛ رعد و برق و وزش باد شدید در راه تهران (۱۸ مرداد ۱۴۰۱)
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به هشدار زرد هواشناسی از بارش‌های رگباری در مناطق شمالی و ارتفاعات شرقی استان خبر داد و گفت: مردم در عبور از حاشیه مسیل‌ها احتیاط کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حامد یزدی‌مهر از اعلام هشدار سطح زرد هواشناسی در استان تهران خبر داد و گفت: با توجه به رشد ابر‌های همرفتی و بارش‌های رگباری در ساعات عصر و شب که از امشب سه‌شنبه ۱۸ مرداد آغاز و تا پنج‌شنبه ۲۰ مردادماه ادامه خواهد یافت.

وی تصریح کرد: بارش باران، رعد و برق، وزش باد شدید در مناطق مستعد و احتمال تگرگ از مخاطرات این هشدار است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران به احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌های فصلی و جاری شدن روان آب و لغزندگی جاده‌های کوهستانی و وقوع صاعقه اشاره کرد و افزود: به همه مردم توصیه می‌شود در عبور از حاشیه مسیل‌ها احتیاط کنند.

یزدی‌مهر در ادامه نسبت به نفوذ و گسترش گرد و خاک انتقالی هشدار داد و گفت: با این پدیده کاهش کیفیت هوا و دید را خواهیم داشت لذا به مردم توصیه می‌شود با توجه به احتمال شکستن درختان فرسوده از پارک خودرو در زیر درختان خودداری کرده و نسبت به آسیب به سازه‌های سست و خطر سقوط اجسام به‌ویژه تابو‌های تبلیغاتی هوشیار باشند.

وی در خصوص صعود به ارتفاعات نیز هشدار جدی داد و عنوان کرد: با وجود تمام تذکر‌ها و هشدار‌های صادر شده به طور گسترده باز هم شاهد این هستیم که برخی کوهنوردان بی توجه به هشدار‌ها اقدام به صعود ارتفاعات می‌کنند و حوادث تلخ و ناگوار رقم می‌خورد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران گفت: همانطور که شاهد بودیم طی روز‌های گذشته با وجود هشدار‌های قبلی یکی از کوهنوردان به دلیل عدم همراه داشتن تجهیزات مناسب و همچنین بی توجهی به توصیه‌های مدیریت بحران در خصوص وضعیت جوی و سست بودن سنگ‌های ناشی از بارندگی‌ها و نصب چادر غیر استاندارد در محل نامناسب دچار حادثه شد و با سقوط سنگ فوت کرد، لذا از همه می‌خواهیم ایمنی را بر موارد دیگر مقدم بدانند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->