سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

سردار فدوی: سپاه دست فلسطینی‌ها را پُر خواهد کرد

  • کد خبر: ۱۲۰۵۸۵
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۳
سردار فدوی: سپاه دست فلسطینی‌ها را پُر خواهد کرد
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: همانطور که امام خامنه‌ای فرمودند و شهید سلیمانی دست فلسطینی‌ها را پر کرد این روند دایمی است و سپاه انقلاب اسلامی دائم دست آنها را پر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در تجمع ضد صهیونیستی مردم عاشورایی تهران که عصر امروز (سه شنبه) در میدان فلسطین برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: امروز روز اول اسارت اهل بیت است و در چنین ساعاتی سخت‌ترین مصیبت‌ها و رنج‌ها بر اهل بیت پیغمبر وارد شد.

وی عنوان کرد: مسلماً وقتی این مصیبت‌ها بر اهل بیت پیغمبر وارد می‌شد خداوند این بشارت را به آنها داد که حتماً روزی همه مردم دنیا طعم حکومت اسلامی را خواهند چشید. از روز اول نهضت اسلامی در سال 42 امام خمینی (ره) فلسطین را به عنوان مهمترین مسأله اسلام اعلام کرد و نوک حمله خود را متوجه رژیم صهیونیستی و شیطان بزرگ کرد.‌

جانشین فرمانده کل سپاه بیان کرد: جبهه حق انقلاب اسلامی رو به جلو است چرا که دستورات خداوند را انجام داده است. آیا در این سال‌های طولانی خداوند به وعده خود عمل نکرده است؟ آیا امروز مردم فلسطین با ده سال قبل یکسان است؟

سردار فدوی تصریح کرد: جبهه باطل ناچار است شروط جبهه حق را بپذیرد. در سه روز اخیر شیاطین رژیم صهیونیستی با اقدام احمقانه‌ای که انجام دادند، شکست دوباره را تجربه کردند. آنها نتوانستند در برابر جهاد اسلامی تاب بیاورند، شکست خوردند و شروط جهاد را قبول کردند. آیا برای عموم مردم مشخص نیست که وعده خدا حق است و در وعده خدا تخلفی نیست؟

وی افزود: وقتی جزئی از جبهه حق و حزب الله باشید جبهه حق پیروز میدان است. ما هر روز بنا بر تکلیفی که داریم باید توانمندی و استطاعت خود را افزایش دهیم. امروز توان جبهه حق در مرکز انقلاب اسلامی یعنی ایران، بر همه دلدادگان انقلاب اسلامی ثابت شده است. در فلسطین، لبنان، یمن و سوریه علیه جبهه باطل راه باز شده است و این امری دائمی است.

جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: همانطور که امام خامنه‌ای فرمودند و شهید سلیمانی دست فلسطینی‌ها را پر کرد این روند دایمی است و سپاه انقلاب اسلامی دائم دست آنها را پر خواهد کرد و این تکلیف ما است و به تکلیف خود مثل همیشه عمل می‌کنیم. ما تکالیفمان را انجام می‌دهیم و پیروزی را خدا برای جبهه حق فراهم می‌آورد.

وی اضافه کرد: نتایج بر عهده خداوند است و ما فقط باید تکالیف خود را انجام بدهیم و می‌دهیم و انجام خواهیم داد. تعجب است که بعضی از کشورهایی که خداوند عقل حسابگری را از آنها گرفته این قاعده قرآنی را نمی‌فهمند.

سردار فدوی گفت: سران کشورهایی که عنوان اسلامی دارید چون شکم‌هایتان از حرام پر شده و پشتیبان جبهه باطل هستید، به خود بیایید که سرنوشت شما به سلطان شیاطین پیوند خورده و نابود خواهید شد. بفهمید که جبهه حق انقلاب اسلامی است که می‌تواند اقدام درست انجام دهد. ما نباید دنبال رو جبهه باطل باشیم، آنها هستند که باید به دنبال توان و اقدام بروند.

وی ادامه داد: خداوند آنچنان در وعده خود حق است و استطاعت دائمی را برای ما رقم زده است که آنها مجبور هستند به دنبال بازدارندگی در مقابل جبهه حق بروند. خداوند راه توبه را باز گذاشته است و آنها چون مسلمان هستند نباید به جنایتکاران و کودک کش‌ها بپیوندند. آنها مجبور هستند در شهرک‌ها به دور خود دیوار بتنی بکشند.

جانشین فرمانده سپاه تاکید کرد: خداوند در قرآن گفته دو حزب بیشتر وجود ندارد، حزب خدا و حزب شیطان و آیه قرآن صراحتاً می‌گوید پیروز همیشگی حزب خدا است. حرکت رو به جلو جبهه حق با سرعت زیاد ادامه داشته و ادامه خواهد داشت و توقفی در آن نیست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->