اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش انصارالله یمن (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد صریح پزشکیان از طرح‌های انتقال آب بدون انجام مطالعه | پزشکیان: بزرگترین عامل تورم، دولت است روایت وزیر خارجه تونس از دیدار و مذاکره با عراقچی زنگ خطر برای کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس جمهوری اسلامی ایران در نشست فوق العاده دوحه شرکت خواهد کرد هاکان فیدان: نظام جهانی شکست خورده است، راه‌حل باید از منطقه آغاز شود وزیر نفت: بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت در مرحله تسویه است معاون قضایی قوه قضاییه: جرایم کلان اقتصادی مشمول عفو نمی‌شود برگزاری رزمایش بزرگ اهدای ۵۷ هزار بسته تحصیلی و ۱۵ سری جهیزیه در مشهد | آیت‌الله علم‌الهدی: انفاق در راه خداوند، ثواب و برکتی ۷۰۰ برابری دارد نشست فوق‌العاده سران عربی- اسلامی برای بررسی ابعاد تجاوز صهیونیست‌ها به قطر در دوحه برگزار می‌شود هشدار وزیر امور خارجه چین به آمریکا در رابطه با تایوان | آمریکا باید محتاط باشد ارزیابی نماینده ایران در آژانس از توافق قاهره | هرگونه اقدام خصمانه‌ای وضعیت را بر می‌گرداند نخست‌وزیر قطر: این یک ترور دولتی بوده و به ما خیانت شده است وزیر کشور انسداد مرز‌ها به‌صورت فیزیکی و الکترونیکی را دستور کار دولت عنوان کرد سخنگوی سپاه: تلاش دشمن تضعیف امید در جامعه است ماکرون با امیر قطر در پی اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی انجام داد رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: توافق ایران و آژانس فی‌نفسه مثبت و رو به جلو است پزشکیان: نقد دوستانه باید جایگزین تخریب شود | تاکید رئیس جمهور بر ارتقای کیفیت آموزشی چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار فدوی: سپاه دست فلسطینی‌ها را پُر خواهد کرد

  • کد خبر: ۱۲۰۵۸۵
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۳
سردار فدوی: سپاه دست فلسطینی‌ها را پُر خواهد کرد
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: همانطور که امام خامنه‌ای فرمودند و شهید سلیمانی دست فلسطینی‌ها را پر کرد این روند دایمی است و سپاه انقلاب اسلامی دائم دست آنها را پر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در تجمع ضد صهیونیستی مردم عاشورایی تهران که عصر امروز (سه شنبه) در میدان فلسطین برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: امروز روز اول اسارت اهل بیت است و در چنین ساعاتی سخت‌ترین مصیبت‌ها و رنج‌ها بر اهل بیت پیغمبر وارد شد.

وی عنوان کرد: مسلماً وقتی این مصیبت‌ها بر اهل بیت پیغمبر وارد می‌شد خداوند این بشارت را به آنها داد که حتماً روزی همه مردم دنیا طعم حکومت اسلامی را خواهند چشید. از روز اول نهضت اسلامی در سال 42 امام خمینی (ره) فلسطین را به عنوان مهمترین مسأله اسلام اعلام کرد و نوک حمله خود را متوجه رژیم صهیونیستی و شیطان بزرگ کرد.‌

جانشین فرمانده کل سپاه بیان کرد: جبهه حق انقلاب اسلامی رو به جلو است چرا که دستورات خداوند را انجام داده است. آیا در این سال‌های طولانی خداوند به وعده خود عمل نکرده است؟ آیا امروز مردم فلسطین با ده سال قبل یکسان است؟

سردار فدوی تصریح کرد: جبهه باطل ناچار است شروط جبهه حق را بپذیرد. در سه روز اخیر شیاطین رژیم صهیونیستی با اقدام احمقانه‌ای که انجام دادند، شکست دوباره را تجربه کردند. آنها نتوانستند در برابر جهاد اسلامی تاب بیاورند، شکست خوردند و شروط جهاد را قبول کردند. آیا برای عموم مردم مشخص نیست که وعده خدا حق است و در وعده خدا تخلفی نیست؟

وی افزود: وقتی جزئی از جبهه حق و حزب الله باشید جبهه حق پیروز میدان است. ما هر روز بنا بر تکلیفی که داریم باید توانمندی و استطاعت خود را افزایش دهیم. امروز توان جبهه حق در مرکز انقلاب اسلامی یعنی ایران، بر همه دلدادگان انقلاب اسلامی ثابت شده است. در فلسطین، لبنان، یمن و سوریه علیه جبهه باطل راه باز شده است و این امری دائمی است.

جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: همانطور که امام خامنه‌ای فرمودند و شهید سلیمانی دست فلسطینی‌ها را پر کرد این روند دایمی است و سپاه انقلاب اسلامی دائم دست آنها را پر خواهد کرد و این تکلیف ما است و به تکلیف خود مثل همیشه عمل می‌کنیم. ما تکالیفمان را انجام می‌دهیم و پیروزی را خدا برای جبهه حق فراهم می‌آورد.

وی اضافه کرد: نتایج بر عهده خداوند است و ما فقط باید تکالیف خود را انجام بدهیم و می‌دهیم و انجام خواهیم داد. تعجب است که بعضی از کشورهایی که خداوند عقل حسابگری را از آنها گرفته این قاعده قرآنی را نمی‌فهمند.

سردار فدوی گفت: سران کشورهایی که عنوان اسلامی دارید چون شکم‌هایتان از حرام پر شده و پشتیبان جبهه باطل هستید، به خود بیایید که سرنوشت شما به سلطان شیاطین پیوند خورده و نابود خواهید شد. بفهمید که جبهه حق انقلاب اسلامی است که می‌تواند اقدام درست انجام دهد. ما نباید دنبال رو جبهه باطل باشیم، آنها هستند که باید به دنبال توان و اقدام بروند.

وی ادامه داد: خداوند آنچنان در وعده خود حق است و استطاعت دائمی را برای ما رقم زده است که آنها مجبور هستند به دنبال بازدارندگی در مقابل جبهه حق بروند. خداوند راه توبه را باز گذاشته است و آنها چون مسلمان هستند نباید به جنایتکاران و کودک کش‌ها بپیوندند. آنها مجبور هستند در شهرک‌ها به دور خود دیوار بتنی بکشند.

جانشین فرمانده سپاه تاکید کرد: خداوند در قرآن گفته دو حزب بیشتر وجود ندارد، حزب خدا و حزب شیطان و آیه قرآن صراحتاً می‌گوید پیروز همیشگی حزب خدا است. حرکت رو به جلو جبهه حق با سرعت زیاد ادامه داشته و ادامه خواهد داشت و توقفی در آن نیست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->