رونمایی از ۷ سند جامع اجتماعی در خراسان رضوی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) مشاهده یک قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی قطرویه فارس برای اولین بار + فیلم دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی(ع) (۲۶ مهر ۱۴۰۴) سارق ساختمان‌ها و خودرو‌های شهرک رجائی مشهد دستگیر شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) عادت‌های صبحگاهی که باعث افزایش فشار خون می‌شوند ضوابط تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد تغییر کرد | امکان ۴ نوبت تردد ۱۵ روزه در سال دستجردی: اصلی‌ترین مانع بر سر راه فرزندآوری، مسائل اقتصادی است آغاز واکسیناسیون آنفلوانزا در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی خراسان رضوی برای ورزش نیازی به هزینه و وقت زیاد نیست | ورزش بی دنگ‌وفنگ مدارس حفظ قرآن راه‌اندازی می‌شوند | شناسایی مدارس با ظرفیت‌های لازم یادی از دکتر سیدحسن مطیعی لنگرودی، استاد جغرافیای مقیم مشهد | او صدای توسعه روستا بود افزایش دریافتی حقوق بازنشستگان بین ۵ تا ۸ میلیون تومان از آذرماه ۱۴۰۴ صحت ندارد آخرین وضعیت تأمین انسولین در کشور کشف مقادیر قابل‌توجهی متادون و داروی غیرمجاز در مشهد کلید مقابله با عفونت‌های تنفسی فصلی شیوع زودهنگام شپش کمتر از یک ماه از بازگشایی مدارس | کابوس زودرس مهر بازسازی صحنه قتل در روستای «خوش‌هوا» حوالی مشهد | ماجرای گردوخاکی که به جنایت ختم شد درباره زنگ ورزش که نقش کلیدی در سلامت و آینده دانش آموزان دارد | زنگ ورزش اجباری اما غیرجدی مکمل‌هایی که به کنترل چربی کبد کمک می‌کنند، کدام‌اند؟ محکومیت ۲ نماینده سابق و فعلی مجلس به اتهام تشویش اذهان عمومی + جزئیات آیا برداشتن کیسه صفرا تنها راه خلاصی از سنگ‌های صفراوی است؟ اهدای عضو بانوی ۶۳ساله مشهدی، نجات‌بخش جان ۳ بیمار نیازمندبه‌عضو شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا دوشنبه آغاز پویش «۱+۱ هم‌افزایی برای پایان دادن به سل» در مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ادامه واریز معوقات حقوق فروردین بازنشستگان ۲۰ میلیونی تأمین اجتماعی از امروز (۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ورزش صبحگاهی مدارس | تأمین و ارتقای زمینه‌های ورزشی در دستور کار وزارت تأکید شینا انصاری بر اخذ مجوز برای اقدامات عمرانی در طبیعت | از عوامل جاده‌کشی در جنگل‌های هیرکانی گیلان شکایت شد کندلوس ثبت جهانی شد + واکنش رئیس سازمان محیط زیست توقیف ۴۶۰ وسیله نقلیه در جاده‌های خراسان رضوی تنها در یک روز (جمعه، ۲۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۱ سارق سریالی در چنگ قانون

  • کد خبر: ۱۲۰۹۱۰
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۳
۱۱ سارق سریالی در چنگ قانون
دستگیری مجرمانی که ده‌ها فقره سرقت، قاپ‌زنی و زورگیری با سلاح سرد در کارنامه سیاه خود دارند.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ کارآگاهان پلیس آگاهی مرکز استان و عوامل انتظامی چهار کلانتری مشهد در پی اجرای چند عملیات ضربتی ضمن دستگیری ۱۱ سارق سریالی خشن، راز ده‌ها فقره زورگیری، قاپ‌زنی، سرقت لوازم خودرو و سرقت موتورسیکلت این افراد را بر ملا کردند.

دستبرد به ۴۴ خودرو

مرحله اول این عملیات‌ها را کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان اجرا کردند و به نتیجه رساندند. در این مأموریت، مأموران پلیس در پی دریافت اخباری مبنی بر سرقت از ده‌ها خودرو از طریق آسیب رساندن به این وسایل نقلیه، کار اطلاعاتی خود را آغاز کردند و به سرنخی‌هایی دست یافتند.
بنا بر اطلاعات به دست آمده و تصاویر کشف شده از چند دوربین مداربسته مشخص شد که عامل این سرقت‌های سریالی دو مرد جوان بوده‌اند. از همین رو با توجه به موقعیت جغرافیایی ارتکاب جرم، ادامه بررسی‌ها تا حصول نتیجه بر عهده کارآگاهان پایگاه غرب پلیس آگاهی مشهد قرار گرفت.
پیگیری این پرونده از سوی مجریان قانون ادامه داشت تا اینکه تیمی از مأموران پلیس در رصد و پایش شبانه حوزه استحفاظی خود به فردی که اطراف یک دستگاه خودرو پراید پرسه‌زنی می‌کرد، مشکوک شدند و او را دستگیر کردند.

با دستگیری این فرد و انتقال او به پایگاه پلیس آگاهی مشخص شد وی سارق تحت تعقیبی است که از چندی پیش ضابطان قضایی در پی دستگیر او بوده‌اند. اگرچه متهم ابتدا منکر هرگونه جرمی از سوی خودش بود، اما پس از رویارویی با مستندات موجود و تصاویر ضبط شده دوربین‌های مداربسته این مرد جوان به حرف آمده و معترف شد قصد سرقت از خودرویی که در اطراف آن پرسه می‌زده را داشته است.

این سارق سریالی در ادامه اعترافات، همدستش که او را در این سرقت‌ها همراهی می‌کرده لو داد. مأموران حالا با به دست آوردن این اطلاعات به سراغ متهم دوم پرونده رفته و او را در عملیاتی ضربتی در مخفیگاهش به دام انداختند. به گفته رئیس پلیس آگاهی استان خراسان رضوی، کارآگاهان پلیس در بازرسی از مخفیگاه این فرد تعداد زیادی وسایل و لوازم سرقتی خودرو را کشف و ضبط کردند.
سرهنگ جواد شفیع‌زاده بیان کرد که متهمان تاکنون به ۴۴ فقره سرقت لوازم و قطعات خودرو در مناطق مختلف مشهد اعتراف کرده‌اند. علاوه بر این تاکنون ۴۴ شاکی اموال خود را در بین لوازم مسروقه شناسایی کرده و علیه متهمان این پرونده شکایت کرده‌اند. همچنین احتمال افزایش سرقت‌ها وجود دارد و از همین رو تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی از این افراد ادامه خواهد داشت.

زورگیری با تیغ برهنه چاقو

مرحله دوم این عملیات ضربتی که چهار کلانتری مشهد در آن شرکت داشتند، از زبان فرمانده انتظامی مشهد که به‌تازگی منصوب شده است تشریح شد. سرهنگ احمد نگهبان با بیان جزئیات این مأموریت ضربتی پلیس، بیان کرد: مأموران کلانتری احمد‌آباد در پی دریافت گزارش سرقت‌های خشن خیابانی وارد عمل شدند و تحقیقات خود را برای شناسایی زورگیران آغاز کردند. تیم‌های دایره تجسس این مجموعه انتظامی با استفاده از سرنخ‌های به‌جامانده دو متهم اصلی این پرونده را چهره‌زنی کردند و این افراد که در محدوده احمد‌آباد مشهد زورگیری و قاپ‌زنی می‌کردند را ردزنی کردند و تحت تعقیب قرار دادند.

این مقام ارشد انتظامی مشهد افزود: متهمان اصلی در حالی دستگیر شدند که سوار بر یک دستگاه موتورسیکلت پلاک مخدوش قصد گوشی‌قاپی از شهروندی را داشتند. مأموران در بازرسی بدنی از این افراد یک دستگاه گوشی تلفن همراه سرقتی را کشف و ضبط کردند. همچنین در ادامه تحقیقات مشخص شد که موتورسیکلت توقیف شده از متهمان سرقتی است. این افراد تاکنون به ۱۲‌فقره زورگیری و قاپ‌زنی اعتراف کرده‌اند. یکی از شاکیان این پرونده نیز پس از حضور در کلانتری احمد‌آباد و رویارویی با سارقان مدعی شد که این افراد با جعل عنوان مأمور پلیس از او زورگیری کرده‌اند.

سرهنگ نگهبان ادامه داد: مأموران کلانتری پنج‌تن نیز با اجرای طرحی ضربتی دو متهم به زورگیری در خیابان‌های حوزه استحفاظی خود را دقایقی پس از سرقت یک دستگاه گوشی تلفن همراه از یک شهروند شناسایی کردند و تحت تعقیب قرار دادند. مأموران در این عملیات زمانی که سارقان توجهی به اخطار‌های آن‌ها نداشته و در حال فرار بودند، با استفاده از قانون به‌کارگیری سلاح دست به اسلحه شده و با شلیک چند تیر هوایی این افراد را به دام انداختند. در بازرسی از متهمان دو قبضه چاقو کشف شد و تحقیقات از آن‌ها برای کشف جرم‌های احتمالی ادامه دارد.

رئیس پلیس مشهد به عملیات ضربتی مأموران کلانتری سپاد نیز اشاره کرد و گفت: ضابطان قضایی پلیس در این مجموعه انتظامی دو متهم سرقت سیم و کابل‌های مخابراتی را نیز در حوزه استحفاظی خود چهره‌زنی و دستگیر کردند. متهمان در بازجویی‌ها به ۵ فقره سرقت سیم و کابل اعتراف کردند.
سرهنگ نگهبان بیان کرد: مأموران کلانتری معراج نیز در اقدامی اطلاعاتی و ضربتی سه عامل توزیع مواد مخدر صنعتی و سنتی در محدوده بولوار توس را شناسایی و دستگیر کردند. در این عملیات ۷۹ بسته کوچک مواد مخدر آماده توزیع از متهمان کشف و ضبط شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->