ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی: دولت از نوآوری و تولیدات دانشی حمایت می‌کند رسایی در صحن علنی مجلس: فرزندان عارف و مدنی‌زاده دوتابعیتی هستند + پاسخ رئیس مجلس بیانیه تل‌آویو درخصوص رایزنی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران ارجاع گزارش آتش سوزی بیمارستان رشت از سوی مجلس به قوه قضائیه اعتراضات به قوانین ضد مهاجرتی ترامپ به شهر‌های دیگر آمریکا کشیده شد تمجید سرلشکر موسوی از عملیات متهورانه وزارت اطلاعات علیه رژیم صهیونیستی ارتش ۲۰ میلیونی در فضای مجازی بقائی: گزارش اخیر مدیرکل آژانس نشانه بارز رویکرد سیاسی و جهت‌دار کشور‌های اروپایی و آمریکا است سیاست‌های مهاجرتی ترامپ چه تبعاتی از نظر امنیتی دارد؟ نهضت ارتقای کیفیت آموزش هم‌پای مدرسه‌سازی آغاز می‌شود صحن علنی مجلس با بررسی دستورات هفتگی آغاز شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جهاد اسلامی، اسرائیل را تهدید به از سرگیری جنگ کرد

  • کد خبر: ۱۲۱۰۳۵
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۷
جهاد اسلامی، اسرائیل را تهدید به از سرگیری جنگ کرد
مسئول اطلاع‌رسانی جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد که اگر اسیر فلسطینی که اعتصاب غذا کرده است، به شهادت برسد، جنگ علیه صهیونیستها آغاز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، داوود شهاب مسئول اطلاع‌رسانی جنبش جهاد اسلامی شامگاه امروز شنبه به رژیم موقت صهیونیستی هشدار شدیداللحنی داد و تأکید کرد که حملات را مجددا آغاز خواهد کرد.

شهاب به پایگاه خبری «سبق-۲۴» گفت که اگر «خلیل عواوده» اسیر فلسطینی که در زندانهای صهیونیستی در اعتصاب غذا به سر می‌برد، به شهادت برسد، «بار دیگر مسیر درگیری جدید با این رژیم آغاز خواهد شد».

وی تأکید کرد: «می‌خواهیم که خلیل، سالم و در صحت کامل، نزد کودکان خود بازگردد. اگر خدای نکرده به شهادت برسد، اسرائیل وی را کشته است و مسئولیت کامل این مسئله را بر عهده خواهد داشت».

این مسئول جهاد اسلامی گفت که این جنبش، با طرفهای مختلف و در صدر آنها مصر، این مسئله را پیگیری می‌کند و این کشور فشار به این رژیم را افزایش خواهد داد تا وی آزاد شود.

این در حالی است که «انو ابوطه» عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی چهارشنبه گذشته خبر داد که عواوده، به بیمارستان منتقل شده و به خانواده وی اجازه دیدار با این اسیر داده خواهد شد.

 وی افزود، هیأتی از صلیب سرخ با دو اسیر وابسته به جهاد اسلامی یعنی خلیل عواوده و «بسام السعدی» دیدار کرده است.

جهاد اسلامی هفته گذشته در پی بازداشت شدن بسام السعدی در جنین، وضعیت آماده‌باش اعلام کرد و خواهان آزادی وی و نیز آزادی خلیل عواوده بود که در پی آن جنگ سه روزه غزه با پیش‌دستی رژیم صهیونیستی رخ داد.

خلیل عواوده از اهالی «اذنا» در الخلیل نزدیک ۱۵۰ روز است که در اعتراض به بازداشت موقت یا اداری دست به اعتصاب غذا زده است. وی ابتدا اعتصاب غذایی ۱۱۱ روزه داشت و فقط یک هفته آن را شکست اما پس از شانه‌خالی کردن صهیونیست‌ها از تعهداتشان، بار دیگر اعتصاب غذای خود را از سر گرفت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->