هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای
سرخط خبرها

وزیر علوم: کنکور حذف شدنی نیست| برخی دروس دانشگاه‌ها در ترم جدید مجازی تدریس می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۱۱۱۸
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۲
وزیر علوم: کنکور حذف شدنی نیست| برخی دروس دانشگاه‌ها در ترم جدید مجازی تدریس می‌شود
وزیر علوم گفت: تلاش وزارت علوم این است که آموزش حضوری را در ترم مهر به‌کار بگیرد و در برخی دروس از آموزش‌های مجازی و تلفیقی هم استفاده کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در نشست خبری به تشریح عملکرد وزارت علوم طی یک سال گذشته پرداخت.

وی درباره برنامه یک ساله وزارت علوم در دولت جدید گفت: تلاش وزارت علوم این است که آموزش حضوری را در ترم مهر بکار بگیرد و در برخی دروس از آموزش‌های مجازی و تلفیقی هم استفاده کند. ایجاد بستر مناسب برای ارتباط صنعت با دانشگاه‌ها از جمله اقدامات وزارت علوم بود، همچنین بخشی از رساله‌ها و پایان نامه‌ها هم باید در بستر نیاز‌های کشور سوق داده می‌شد که در حال رسیدگی به این موضوعات هستیم.

وزیر علوم تصریح کرد: در وزارت علوم سامانه نان را برای اینکه پژوهش‌های دانشگاهی در جهت رفع مشکلات کشور باشند، راه اندازی کردیم که هم اکنون بیش از ۵ نیاز در آن ثبت شده و تمام دستگاه‌های دولتی که از بودجه دولت استفاده می‌کنند موظف به ثبت نیاز‌های خود در این سامانه هستند.

زلفی گل بیان کرد: خروجی علم و دانش باید فناوری و نوآوری و خلق ثروت از دانش باشد که در این راستا توانستیم مجوز ایجاد معاونت فناوری و نوآوری را اخذ کنیم تا توجه ویژه‌ای به پارک‌های علم و فناوری شود و در این زمینه ارتقای چشمگیری داشته ایم.

نمایه شدن ۱۸ مجله علمی ایران در اسکوپوس طی یک سال گذشته

وی افزود: نظام انگیزشی جدید در وزارت علوم راه‌اندازی می‌شود تا متناسب با توانایی استادان، یاوران و دانشجویان بتوان از ظرفیت آن‌ها استفاده کنیم، همچنین ۶۰ پایه تشویقی برای اعضای هیئت علمی در نظر گرفته ایم تا انگیزه برای افراد موثر همیشه وجود داشته باشد.

زلفی گل تاکید کرد: طبق انعقاد تفاهم نامه وزارت علوم با بنیاد ملی نخبگان برای استعداد درخشان‌ها و رتبه‌های برتر کنکور سالیانه تسهیلاتی را در نظر گرفته ایم و بخشی از فعالیت‌های پژوهشی ۱۸ مجله وارد نمایه اسکوپوس شده اند اند در طی ۴۰ سال گذشاه ۱۰۹ مجله وابسته به وزارت علوم تحت نمایه‌های معتبر بین المللی بوده اند که طی یک سال ۱۸ نمایه به آن اضافه شده است.

وزیر علوم همچنین در بخشی از سخنانش با بیان اینکه کنکور حذف شدنی نیست، تاکید کرد: با شرایط فعلی کشور کنکور حذف نخواهد شد؛ راهی برای گزینش رشته‌های پرطرفدار وجود ندارد. در حال حاضر چند هزار دانش‌آموز داریم که معدل آنها ۲۰ است ولی نمی‌توان تمام اینها را در آن ۱۵ درصد رشته‌های پرطرفدار جذب کنیم. برای همین کنکور باید باشد.

وزیر علوم بیان کرد: ۲ میلبون و ۷۰۰ هزار متر مربع ساختمان نیمه کار در موسسات وابسته به آموزش عالی داریم و عقل حکم می‌کند که پروژه جدیدی را با وجود این پروژه‌ها ایجاد نکنیم. ۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌هایی که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند، اختصاص داده شده که ساختمان‌های نیمه کاره را با این بودجه تکمیل می‌کنیم.

وی افزود: مدال‌آوران دانش آموزی در رشته‌ای که کسب می‌کنند ادامه تحصیل نمی‌دهند؛ در صورتی که اگر این فرد در رشته‌ای که مدال کسب کرده ادامه تحصیل دهد در آینده در میان دانشمند برتر جهان خواهد شد.

وزیر علوم بیان کرد: تدریس در دانشگاه و مدارس یک تخصص است و فعالان این حوزه باید مهارت کافی را داشته باشند و تنها مدرک کافی نیست، بلکه طرح سوال، شیوه ارتباط با استادان و دانش آموزان و ... مهم است تا تاثیر گذاری زیادی را شاهد باشیم و لازم است که برای آن‌ها کلاس‌های تخصصی را برگزار کنیم و در این زمینه تمهیدات لازم را اندیشیده ایم که تا پایان سال اجرایی خواهد شد.

وزارت علوم مجوز تاسیس شرکت‌های دانش بنیان نوع ۳ را اخذ کرد

وزیر علوم بیان کرد: تعداد مجلات علمی بین اللملی در اسکوپوس ۱۲۲ و در تامستون رویترز ۶۸ عدد شده که رو به رشد هستند و در وزارت علوم توجه ویژه‌ای به بحث زایش پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان داریم و وظیفه ما این است که تا سطح ۶ فناوری را آموزش دهیم و از آن به بعد که بحث تجاری سازی است به معاونت علم و فناوری انتقال می‌دهیم.

زلفی گل تاکید کرد: مجوز تاسیس شرکت‌های نوع ۳ دانش بنیان به وزارت علوم داده شده و کمک می‌کند تا ۱۰ هزار و ۷۰۰ واحد فناور شرکت‌های دانش بنیان را توسعه دهیم که رونق تولید کشور به دست این شرکت هاست و برای افراد تحصیل کرده شغل ایجاد خواهد کرد؛ بنابراین نوع نگاه ما به شرکت‌های دانش بنیان بسیار مهم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->