انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است
سرخط خبرها

شرور سابقه‌دار نقره داغ شد | نزاع مسلحانه رنگ خون گرفت

  • کد خبر: ۱۲۱۳۷۰
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۲
شرور سابقه‌دار نقره داغ شد | نزاع مسلحانه رنگ خون گرفت
مأموران انتظامی مشهد در پی انجام دو عملیات، یکی از اشرار سابقه‌دار را با شلیک گلوله زمین‌گیر کرده و عاملان نزاع گروهی مسلحانه در حوالی این شهر را نیز دستگیر کردند.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز - فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دو مأموریت ضربتی پلیس که روز گذشته اتفاق افتاد، بیان کرد: مرحله اول این عملیات از سوی ماموران کلانتری شهید باهنر مشهد به اجرا درآمد. در این مأموریت ضابطان قضایی در پی دریافت خبری مبنی بر ارتکاب چند فقره سرقت از سوی فردی شرور در محدود شرقی مشهد، بلافاصله وارد عمل شدند.

سرهنگ احمد نگهبان افزود: مأموران دایره تجسس کلانتری شهید باهنر با به دست آوردن سرنخ‌هایی از متهم اصلی این پرونده رد او را گرفتند و مخفیگاهش را شناسایی کردند. مجریان قانون پس از دستیابی به این اطلاعات با اخذ مجوز قضایی عملیات دستگیری این فرد شرور را آغاز کردند و به سراغ وی رفتند.

این مقام ارشد انتظامی مشهد گفت: در این عملیات مأموران پلیس به محض ورود به مخفیگاه متهم با مقاومت او روبه‌رو شدند. این شرور خطرناک برای فرار از حلقه محاصر مأموران با چاقو به سمت پلیس حمله‌ور شد که در این میان سرتیم عملیات ضمن اخطار به این فرد با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح ابتدا چند تیر هوایی شلیک کرد. متهم، اما حاضر به همکاری با پلیس نبود و با چاقویی که در دست گرفته بود قصد زخمی کردن مأموران را داشت که در این لحظه سرتیم عملیات با شلیک تیر او را از ناحیه پا زخمی و زمین‌گیر کرد.

سرهنگ نگهبان ادامه داد: متهم بلافاصله دستگیر و برای سیر مراحل درمانی از سوی عوامل اورژانس به صورت تحت‌الحفظ به بیمارستان منتقل شد. در تحقیقات بعدی این پرونده نیز مشخص شد که متهم دارای سوابق متعدد شرارت و سرقت است که تحقیقات از این فرد ادامه دارد.

۵ زخمی در نزاع مسلحانه

رئیس پلیس مشهد در ادامه به دومین عملیات عوامل انتظامی در نقطه دیگری در این شهر اشاره کرد و گفت: این عملیات در حالی از سوی پاسگاه سلطان‌آباد به اجرا درآمد که مأموران این مجموعه انتظامی در پی دریافت خبر درگیری مسلحانه در یکی از روستا‌های اطراف مشهد وارد عمل شدند.

سرهنگ نگهبان بیان کرد: مأموران انتظامی پاسگاه سلطان‌آباد به همراه عوامل یگان امداد و عملیات ویژه پلیس بلافاصله خود را به محل ارتکاب جرم رساندند. با حضور مأموران مشخص شد به علت اختلافات قبلی بین اهالی روستا درگیری گروهی رخ داده است که در این بین پنج نفر از طرفین دعوا هدف شلیک گلوله اسلحه شکاری قرار گرفتند و زخمی شد‌ند.
فرمانده انتظامی مشهد ادامه داد: مجریان قانون بلافاصله با جمع‌آوری مستندات کافی ۱۳‌متهم که از عوامل شرکت‌کننده در این نزاع بودند را شناسایی و دستگیر کردند. این افراد پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->