روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم
سرخط خبرها

محموله ۱۱۱۸ کیلوگرمی شیشه در جداره تانکر سوخت توسط گمرک کشف شد

  • کد خبر: ۱۲۱۴۰۸
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
محموله ۱۱۱۸ کیلوگرمی شیشه در جداره تانکر سوخت توسط گمرک کشف شد
معاون حقوقی و نظارت گمرک از کشف بزرگترین محموله مواد مخدر شیشه به وزن یک‌هزار و ۱۱۸ کیلو گرم در جداره تانکر سوخت کامیون افغان در روز دوشنبه (دیروز) خبر داد.  

به گزارش شهرآرانیوز، فریده زبیدی درباره کشف این محموله بزرگ اظهار داشت: به دنبال توجه ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری و ارگان‌های مقابله‌ای از جمله وزارت اطلاعات مبنی بر گسترش جاسازی‌های حرفه‌ای مواد مخدر صنعتی به‌ویژه شیشه در وسایل نقلیه تجاری و شخصی، انواع کالا‌های تجاری و به‌خصوص تانکر‌های خالی ورودی از افغانستان، موضوع با جدیت و به طور ویژه در مبادی رسمی کشور در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با بهره گیری از حداقل امکانات موجود در روز گذشته مشخص شد که در قسمت زیر تانکر کامیون ورودی از افغانستان در گمرک ماهیرود مقدار ۵۴۰ کیلوگرم مخدر شیشه به صورت حرفه‌ای جاسازی شده که با کشف موضوع، کامیون توقیف و مواد مکشوفه همراه با گواهینامه رانندگی متهم صادره از افغانستان، گذرنامه، گواهینامه بین المللی برای طی مراحل قانونی در اختیار مقامات قضایی و نماینده اداره اطلاعات استان خراسان جنوبی قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: گزارش واصله از گمرک ماهیرود در خراسان جنوبی، حاکی از آن است که مربی سگ‌های موادیاب این گمرک، در حین انجام وظیفه در صبح روز گذشته و به هنگام کنترل و بازرسی یک دستگاه کامیون تانکری بنز آکتروز سفید رنگ، به رانندگی تبعه افغانستان با در نظر گرفتن شاخص‌های خطر و استفاده بهینه از سگ مواد یاب موفق به کشف جاسازی حرفه‌ای ۵۴۰ کیلو و ۷۰۰گرم شیشه از این کامیون شد.

زبیدی گفت: در این کشف حرفه‌ای و بسیار ظریف، قاچاقچیان تعداد ۵۳۵ بسته حاوی ماده مخدر را به صورت بسته طولی مخصوص، طراحی و در فضا‌های ذیل تانکر قرار داده بودند که با استفاده از دستگاه برش، جوش کاری و سنگ فرز، قسمت‌های زیرین تانکر برش زده شده و جاسازی حرفه‌ای نمایان و کشف  شد.

معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران تصریح کرد: در ادامه بررسی‌های دقیق گمرک ماهیرود، مشخص شد که کامیون بنز آکتروز دیگری به رنگ قرمز، که  همسفر کامیون اول بوده و پس از کنترل دقیق‌تر مشخص شد که این کامیون نیز دارای جاسازی سنگین مواد مخدر است بنابراین با هماهنگی ستاد  گمرک جمهوری اسلامی ایران تانکر برش کاری شده و در نتیجه تعداد ۵۹۴ بسته دیگر به وزن ۵۷۸ کیلو و ۱۰۰ گرم شیشه کشف شد.

وی افزود: محموله، کامیون ها، مواد مخدر، همه مستندات همراه با متهمان پس از هماهنگی به نمایندگان اداره کل اطلاعات استان خراسان جنوبی تحویل شد.

زبیدی گفت: در مجموع یک هزار و ۱۱۸ کیلو و ۸۰۰ گرم شیشه از جاسازی این دو کامیون کشف شد.

معاون گمرک ایران تاکید کرد: به‌تازگی کشف مواد مخدر صنعتی به‌ویژه مخدر شیشه و هروئین از مبدأ افغانستان افزایش یافته، به طوری که کشفیات سال‌جاری این سازمان در اوزان حجیم، ۵۸۰ کیلوگرم، ۱۵۳ کیلوگرم، ۴۰۰ کیلوگرم و ۶۱ کیلوگرم همگی شیشه بوده و روز یکشنبه گذشته نیز محموله یکصد کیلوگرمی شیشه از سقف کامیون افغان در گمرک مرزی دوغارون استان خراسان‌رضوی توسط همکاران‌مان کشف شده بود.

زبیدی بیان‌داشت: کشف یک‌هزار و ۱۱۸ کیلوگرمی مخدر شیشه در روز گذشته حدنصاب جدیدی از میزان کشف این نوع مواد مخدر شیشه کشف در یک روز را از لحاظ میزان به خود اختصاص داده که تا کنون سابقه نداشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->