دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود با موافقت الجولانی، آمریکا در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد تعلیق مجوز صادرات تجهیزات هسته‌ای به چین از سوی آمریکا دستورات هفتگی صحن علنی مجلس؛ از لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور تا وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت ایران در یادداشت توضیحی: غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی طبق ان‌پی‌تی ممنوع نیست ادامه مواضع خصمانه ترامپ درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران جنایت در خان یونس | ۱۲ شهید و بیش از ۴۰ زخمی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند نماینده مردم مشهد در مجلس: وزارت خارجه باید در دیپلماسی قاطع‌تر و شفاف‌تر عمل کند عمار حکیم بر ادامه گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا تأکید کرد درگیری پلیس ضد شورش آمریکا با معترضان به اقدامات مهاجرتی فرانسه از تل‌آویو خواست فوراً از لبنان عقب‌نشینی کند واکنش ایران به تصمیم تازه دولت آمریکا | این مصداق نژادپرستی است سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه
سرخط خبرها

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی: مذاکرات تمام شده است| روند توافق در حال انجام است

  • کد خبر: ۱۲۱۶۴۴
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۲
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی: مذاکرات تمام شده است| روند توافق در حال انجام است
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: روند توافق در حال انجام است و مذاکرات تمام شده، تصمیم سیاسی ایران گرفته شده و آمریکا باید تصمیم سیاسی خود را بگیرد که آیا بنا دارد منافع ملت ایران را به طور کامل بپذیرد یا مانند قبل می‌خواهد پیمان‌شکنی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس مقتدایی نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ضمن تشریح نشست غیرعلنی مجلس که با حضور علی شمخانی، حسین امیر عبداللهیان، علی باقری و محمد اسلامی با موضوع مذاکرات برای رفع تحریم‌ها برگزار شد، گفت: در این جلسه دیدگاه‌هایی که نمایندگان داشتند منتقل شد در عین حال توضیحات لازم از سوی مقامات حاضر و دست اندرکاران مذاکرات ارائه شد.

وی افزود: حقیقتاً باید به یک تفاهم و همفکری در بالاترین سطح برسیم که در جلسه امروز تا حدودی حاصل شد. البته جلسه دیگری هم دیروز در محل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تشکیل شده بود که در آن جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی به اتفاق دست‌اندرکاران که ذکر کردم حضور داشتند، در آن جلسه هم مفاد نامه‌هایی که رد و بدل شده و هم موضوعاتی که مد نظر ایران است مطرح شد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی خاطرنشان کرد: نکته مهم در جلساتی که دیروز و امروز برگزار شد و در روز‌های آینده نیز براساس برنامه ریزی‌های انجام شده برگزار خواهد شد این است که ما منافع ملت ایران را در بالاترین سطح تامین کنیم و قانون اقدام راهبری مجلس که تصویب شده در بالاترین سطحی که باید رعایت شود.

مقتدایی گفت: آنچه که الان توضیح داده شده این است که روند توافق در حال انجام است و مذاکرات تمام شده، تصمیم سیاسی ایران گرفته شده و این آمریکا است که باید تصمیم سیاسی خود را بگیرد که آیا بنا دارد منافع ملت ایران را به طور کامل بپذیرد یا اینکه مانند قبل می‌خواهد پیمان شکنی کند.

وی افزود: اکنون پیام‌هایی که بین ما و آمریکایی‌ها به واسطه اروپایی‌ها رد و بدل شده در همین فضا است اگر آن‌ها این تصمیم سیاسی را بگیرند که منافع ملت ایران را در نظر بگیرند توافق در دسترس است، اما اگر بخواهند در بیان یک چیز بگویند و در عمل به آن پایبند نباشند همه مسئولیت‌ها بر عهده طرف مقابل است.

نائب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی خاطرنشان کرد: در جلسه روز گذشته با حضور اعضای کمیسیون امنیت ملی، مفادی که مورد نظر نمایندگان بود تا به آن دسترسی داشته باشند در اختیار نمایندگان قرار گرفت و کمیسیون امنیت ملی در جریان امور است. امروز هم در مجلس مباحثی مطرح شد که یکی از آن‌ها انتقادات درباره دسترسی نمایندگان به متن بود که اکنون در دسترس نمایندگان قرار گرفته است. حتی مفاد متن نیز در جلسه امروز مجلس مورد بحث  و نقد قرار گرفت.

وی عنوان کرد: واقعیت این است که مجلس در این حوزه سختگیرانه عمل می‌کند تا یقین حاصل شود که منافع ملت ایران در بالاترین سطح تامین می‌شود دلیل آن نیز این است که طرف مقابل ما قبلا همین روند را طی کرده  بدعهدی داشته است. امروز باید جلوی تکرار این موضوع را بگیریم. هم موضوع راستی آزمایی و هم بحث رفع تحریم‌ها و هم موضوعات مرتبط دیگر در جلسه به شکل شفاف مطرح شد و تا زمانی که یقین نکنیم منافع ملت ایران تامین می‌شود مجلس پافشاری لازم را خواهد داشت و کاملاً شفاف این موضوع را بیان کردیم. همکاران ما در مجلس بر این موضع هستند و دوستان ما در دولت نیز تاکیدشان بر این است که قانون مجلس برای تامین منافع ایران و صیانت از حقوق ملت ایران به نحو شایسته اجرایی شود.

مقتدایی گفت: ما در کوتاه‌ترین زمان پاسخی که باید به طرف‌های مقابل داده‌ایم و اکنون طرف مقابل ما باید نشان دهد که حداقل در این بخش جدیت لازم را دارد بنابراین پاسخ طرف مقابل خیلی زمان نخواهد برد و آن‌ها باید یک موضوع اساسی و کلیدی را تعیین کنند و آن این است که آنچه که مدنظر ایران است برای لحاظ منافع ملت ایران بپذیرند. موضع ما امروز این است، اروپایی‌ها نیز اگر اقدام نکنند و همچنان روند فرسایشی شدن را دنبال کنند کم کم ماه‌های سرد اروپا خواهد رسید و شاید آن‌ها بیشتر از همه متضرر شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->