بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت
سرخط خبرها

مدیرکل صنایع خودرویی: بیش از ۵۰درصد خانوار‌ها خودرو ندارند

  • کد خبر: ۱۲۱۶۶۵
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴
مدیرکل صنایع خودرویی: بیش از ۵۰درصد خانوار‌ها خودرو ندارند
مدیرکل صنایع خودرویی گفت: اگر به تولید سالانه ۳ میلیون دستگاه خودرو دست یابیم عملا جزو ۱۰ صنعت برتر خودرو دنیا خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله توکلی لاهیجانی امروز در برنامه «رویداد روایت برنامه تحولی صنعت خودرو» که در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین مسائل مورد نظر بحث خودروی اقتصادی است.

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت ادامه داد: با توجه به وضعیت تولید خودرو در کشور اکنون با تولید حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار دستگاه تولید خودرو در رده هفدهم یا هجدهم دنیا قرار داریم که هدف‌گذاری ما تولید سالانه ۳ میلیون دستگاه خودرو است که اگر به چنین رقمی دست یابیم عملا جزء ۱۰ صنعت برتر خودرو دنیا خواهیم بود.

وی با بیان اینکه موانعی برای رشد تولید خودرو وجود دارد گفت:  مانع اصلی برای رشد تولید خودرو در دنیا کاهش تقاضا در بازار است.  

توکلی لاهیجانی اظهار داشت: بازار ما بازار بزرگی است، اما این بازار بزرگ برای محصولات خاص و ارزان قیمت است.  

وی با اشاره به هدف‌گذاری برای تولید یک میلیون و ۶۰۰ هزار خودرو در سال جاری، گفت: این هدف‌گذاری غیرممکنی نیست، زیرا در سال‌های گذشته این تعداد خودرو در کشور تولید شده است و از سوی دیگر براساس کار تحلیلی انجام شده در وزارت صمت میزان ظرفیت‌خودروسازان را سنجیده‌ایم.  

توکلی لاهیجانی تصریح کرد: در قوای محرکه ظرفیت تولید برای ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو وجود دارد و در خط بدنه هم این ظرفیت‌ها برای رسیدن به هدف ۳ میلیون دستگاه در سال وجود دارد.  

وی افزود: بنابراین با توجه به ظرفیت‌های تولید می‌توان به تولید یک میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه خودرو رسید.  

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت اظهار داشت: در سال ۹۷ به واسطه تحریم‌ها و برخی کمبود‌ها ظرفیت تولید ما به نصف رسید و از سال ۹۷ تا سال گذشته از تعداد خودرو‌هایی که تولید می‌شد تقریبا به میزان نیمی از آن‌ها قابلیت عرضه به بازار نداشت، یعنی اگر ۸۰۰ هزار دستگاه خودرو سالانه در کشور تولید می‌شود امکان عرضه حدود ۴۰۰ هزار از آن تعداد به بازار وجود نداشت و به عبارتی خودرو‌ها به شکل ناقص تولید می‌شود و این مساله باعث شد که شکاف عرضه و تقاضا در بازار زیاد شود.  

این مقام مسئول در وزارت صمت خاطرنشان کرد: در طرح تحول صنعت خودرو، بحث خودرو‌های اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است که در خودرو‌های اقتصادی مصرف سوخت در کمترین میزان قرار دارد.  

وی افزود: با اینکه با توجه به میزان تولید در رده هفدهمین تولید کننده خودرو قرار داریم، اما در سرانه مالکیت خودرو در رده‌های بعد از ۱۰۰ قرار می‌گیریم و به عبارتی ظرفیت سرانه مالکیت خودرو در کشور اصلا مناسب نیست و در این بازار همچنان جا دارد که خودرو تولید و فروخته شود.

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت گفت: توزیع ناعادلانه‌ای در سرانه مالکیت خودرو وجود دارد و تقریبا بیش از ۵۰ درصد از خانوار‌های ما فاقد خودرو هستند و بنابراین در بخش خودرو توزیع عادلانه‌ای وجود ندارد.  

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->