تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره ۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

گربه ایرانی لقب جوجه عقاب سابق| عابدزاده به دنبال روز‌های جدید

  • کد خبر: ۱۲۱۸۶۳
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۲
گربه ایرانی لقب جوجه عقاب سابق| عابدزاده به دنبال روز‌های جدید
امیرعابدزاده از بازی در ترکیب تیم بونفرادینا خوشحال است و قصد ندارد به فوتبال ایران باز گردد. هواداران اسپانیایی به او لقب گربه سیاه داده‌اند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، امیرعابدزاده، دروازه‌بان ملی‌پوش ایرانی تیم بونفرادینای اسپانیا، بودن در شرایط بازی را مهم‌ترین فاکتور برای ادامه حضور در این تیم می‌داند. امیر در گفت و گویی به این موضوع مهم اشاره کرده است: «ما درسال جام جهانی قرار داریم و در شرایط بازی بودن، در سطح خیلی خوب اروپا اهمیت فراوانی دارد. در پونفرادینا احساس خوبی دارم و تلاش می‌کنم با تمرکز بالا برای جام جهانی آماده شوم. حضور کادرفنی جدید و بازیکنانی که جملگی برای موفقیت تلاش می‌کنند، و دیگر مسائل که به آن واقف هستید باعث شد دراین تیم باقی بمانم.» اوضاع تیم در فصل جدید چگونه است؟ امیر به این سوال هم پاسخ داده است: «این فصل مربی جدید و بسیار خوبی داریم که سبک مربیگری‌اش می‌تواند باعث پیشرفت من شود. سیستم بازی ما کامل با فصل قبل فرق می‌کند. ما روی زمین بازی می‌کنیم و من هم خیلی درگیر هستم و توپ‌های زیادی هم در اختیارم قرار می‌گیرد. برای دفاع و تدارک حمله توپ بیشتر از گذشته به من می‌رسد و همین ریسک بالا باعث می‌شود تا بیشتر در جریان بازی قرار بگیرم و همیشه آماده باشم تا حملات حریف را مهار کنم. دوست داریم با کادرفنی جدید بهترین نتایج را کسب کنیم و اولین برد را هم خارج از خانه به دست آوردیم تا با انگیزه‌ای بالا آماده حضور در بازی‌های بعدی باشیم.» گربه سیاه لقبی است که به امیرعابدزاده داده‌اند. او درباره این موضوع جذاب نیز حرف‌هایی دارد: «دنبال لقب‌ها نیستم، اما اینجا به من gato persa می‌گویند. یعنی گربه ایرانی. وقتی مدام نام ایران را صدا می‌زنند، خوشحال می‌شوم و برای موفقیت و ادامه روند خوب انگیزه می‌گیرم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->