تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات
سرخط خبرها

هوشمندسازی مراکز مثبت زندگی بهزیستی سراسر کشور

  • کد خبر: ۱۲۱۹۵۸
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳
هوشمندسازی مراکز مثبت زندگی بهزیستی سراسر کشور
معاون راهبری و توسعه خدمات مراکز مثبت زندگی سازمان بهزیستی کشور در خراسان رضوی از آغاز بکار بزرگ‌ترین شبکه خدمات اجتماعی خاورمیانه با مدیریت و محوریت بهزیستی در آبان‌ماه جاری در بستر جدید سامانه هوشمند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «سیدحسین خادم حسینی» معاون راهبری و توسعه خدمات مراکز مثبت زندگی سازمان بهزیستی کشور در حاشیه برگزاری همایش آموزشی توجیهی مراکز مثبت زندگی خراسان رضوی با اعلام این خبر، گفت: سامانه هوشمند پایه‌ این شبکه بزرگ خدماتی، در حال تکمیل است و فاز اول آن آبان‌ماه راه‌اندازی می‌شود.

معاون راهبری و توسعه خدمات مراکز مثبت زندگی سازمان بهزیستی کشور مراکز خدمات بهزیستی که در عرف این سازمان، به مراکز مثبت زندگی موسوم است را بزرگ‌ترین شبکه ارائه خدمات اجتماعی محله‌محور توصیف کرد و گفت: این تشکیلات و این سطح و حجم از خدمات محله‌محور، افتخار نظام و بهزیستی است که در جای جای کشور به همه‌ی شهروندان ارائه می‌شود.

وی، افزود: این شبکه بزرگ با ۲۵۰۰ واحد خدماتی در سطح کشور، از طریق یک سامانه هوشمند جامع به هم و به واحدهای سازمانی بهزیستی در ستاد کشور، ستاد استان‌ها و شهرستان‌ها متصل می‌شوند که با سطوح دسترسی متفاوت، تمام مراکز و کارشناسان بهزیستی در سراسر کشور را در لحظه با یکدیگر مرتبط می‌سازد.

به گفته‌ این مسئول، افقی که برای مراکز مثبت زندگی دیده شده، آن است که به درگاه ارائه خدمات اجتماع‌محور کل دولت تبدیل شود و رایزنی‌ها و گفتگوهایی با سایر نهادها در ارتباط با اجرایی شدن این برنامه، در جریان است.

معاون راهبری و توسعه خدمات مراکز مثبت زندگی سازمان بهزیستی کشور، گفت: مراکز مثبت زندگی، با شناختی که از محلات و شهروندان ساکن آنها بدست آورده‌اند و همچنین، شناسایی آسیب‌ها، مشکلات و کانون‌های حمایت اجتماعی در مناطق گوناگون شهرها، می‌توانند بهترین ظرفیت برای ارائه‌ی خدمات سایر نهادهای دولت همچون شهرداری‌ها به ساکنین محلات باشند.

وی با بیان اینکه آیین‌نامه فعالیت‌های این مراکز در حال بازنگری است، گفت: پس از بررسی ضعف‌ها و قوت‌هایی که در طول ۱.۵ سال که از تشکیل این مراکز می‌گذرد، بر اساس برنامه‌ای که در چشم‌انداز مراکز دیده شده، شیوه‌نامه‌ جامعی در ستاد بهزیستی کشور در دست تدوین است که تمام وجوه فعالیت‌ها، خدمات قابل ارائه، نحوه‌ی رتبه‌بندی، سطح خدمات، نحوه مراجعه خدمت‌گیرندگان، قیمت تمام شده‌ خدمات و سایر مسائل در آن دیده شده است.

خادم حسینی با یادآوری اینکه سامانه‌های پیشین این مراکز، به خاطر اشکالاتی که در ارتباط شبکه‌ای آنها داشت با راه‌اندازی سامانه جدید، کنار گذاشته می‌شود، گفت: اطلاعات مندرج در سامانه‌های پیشین به اضافه سابقه‌ فعالیت‌های مراکز و سایر داده‌ها به سامانه‌ جدید منتقل می‌شود و علاوه بر این، اطلاعات جدیدی که برای کار در سامانه‌ هوشمند جدید مورد نیاز است در آن بارگذاری خواهد شد.

معاون راهبری و توسعه خدمات مراکز مثبت زندگی سازمان بهزیستی کشور، تأکید کرد: تنها خدمت‌گیرندگان این مراکز، مددجویان بهزیستی نیستند بلکه سایر شهروندان و از جمله مراجعین بالقوه به سازمان یا سایر افراد می‌توانند از مراکز مثبت زندگی، به عنوان پیشخوان سازمان بهزیستی، خدمات دریافت کنند.

وی، افزود: در آیین‌نامه‌ فعالیت‌های این مراکز، تمام خدمات سازمان بهزیستی و همه‌ مواردی که این مراکز بسته به سطح و رتبه‌ مکتسبه قادر به انجام آن هستند، احصا شده است.

خادم حسینی، گفت: بر اساس این شیوه‌نامه، پروتکلی برای هر کدام از خدمات تعریف شده که نیروی انسانی و هزینه‌های مورد نیاز نیز در آن دیده شده و در نتیجه، هر مرکز با توجه به رتبه و سطح و نوع خدماتی که ارائه می‌کند می‌تواند ساختار نیروی انسانی برای خود تعریف کند و بسته به تمایل مدیر مرکز و درخواست گسترش خدمات آن، نیروهای متخصص کافی بکار بگیرد.

معاون راهبری و توسعه خدمات مراکز مثبت زندگی سازمان بهزیستی کشور، با تأکید بر اینکه موضوع نظارت بر حسن انجام خدمات این مراکز که از وظایف دستگاه حاکمیتی است نیز در شیوه‌نامه دیده شده، یادآور شد: امیدواریم با آغاز دوره‌ جدید فعالیت مراکز ارائه خدمات بهزیستی از آبان‌ماه، به صورت عملیاتی و عینی، شاهد وجهه‌ بسیار مثبت مراکز مثبت زندگی باشیم و مددجویان و سایر شهروندان، طعم دریافت خدمت در نزدیک‌ترین مرکز به محل سکونت خود را بچشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->