زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بیماری سالک چیست، چگونه انتقال می‌یابد و چطور می‌توانیم از آن پیشگیری کنیم؟ | زخم‌های بزرگ پشه‌های کوچک صاحب نمایشگاه خودرو، کلاهبرداری ۷۰۰ میلیاردی کرد جذب فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های محیط‌بانی به عنوان سربازان محیط زیست امکان انتخاب رشته با هوش مصنوعی برای اولین بار در ایران + لینک ورود به سامانه رتبه یک تجربی کنکور ۱۴۰۴ در واکنش به شایعات فضای مجازی: هیچ امکانات خارج از عرفی نداشتم واکسن HPV وارد سبد واکسیناسیون روتین کشوری نمی‌شود تکلیف مشمولان غیرغایب پذیرفته شده در دانشگاه فرهنگیان چیست؟ متین مهدوی‌مقدم، رتبه ۶ کنکور تجربی: درگیر بازی مؤسسات کنکوری نشوید دریافت کپی مدارک هویتی بیماران خلاف قانون است درمان رایگان ناهنجاری‌های پوستی و چهره در ۳ شهرستان خراسان رضوی علت بوی بد دهان چیست؟ کاهش نرخ ازدواج و افزایش تجرد قطعی | فعالیت ۲۲۰ مرکز همسان‌گزینی مجاز زیر نظر روانشناسان ادامه دارد جزئیات استخدام پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دستگیری سارق یک‌سال بعد، در همان روز و همان مغازه با تلاش کارشناسان پلیس فتای مشهد هکر ۱۶ ساله سومین بار دستگیر شد! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۹ شهریور ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته جاری اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ شهریور ۱۴۰۴) هشدار؛ این دو مُسکن مشهور ممکن است آدم را بکشد
سرخط خبرها

قصاص ۵ قاتل در زندان رجایی شهر | بازگشت ۳ نفر از پای چوبه دار

  • کد خبر: ۱۲۲۷۵۳
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
قصاص ۵ قاتل در زندان رجایی شهر | بازگشت ۳ نفر از پای چوبه دار
حکم قصاص پنج محکوم به مرگ که در جریان پرونده‌های جداگانه مرتکب قتل شده‌بودند، سحرگاه دیروز در زندان رجایی شهر کرج اجرا شد، سه محکوم به قصاص هم موفق شدند با تلاش تیم صلح و سازش دادسرای امور جنایی تهران از اولیای‌دم مهلت بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، سحرگاه دیروز یکم شهریور هشت قاتل که حکم قصاص آن‌ها از سوی رئیس قوه قضائیه تأیید شده‌بود، برای اجرای حکم پای چوبه دار زندان رجایی‌شهر حاضر شدند که پنج نفر از آن‌ها قصاص و سه نفر موفق به گرفتن مهلت شدند.

اولین قاتلی که قصاص شد، مردی به نام پیمان بود. وی در شامگاه پنج شنبه ۲۸ بهمن سال ۹۵ در بزرگراه آزادگان شوهر عشق سابقش را با شلیک دو گلوله به قتل رساند.
زن مقتول که با قاتل همدست بود روز حادثه در ادعایی به مأموران گفت: «خودروام در بزرگراه آزادگان پنچر شده‌بود که شوهرم برای کمک پیش من آمد، اما همان لحظه مرد نقابداری با اسلحه کلت به شوهرم شلیک کرد و او را به قتل رساند.»
بررسی‌های مأموران نشان داد خودروی همسر مقتول پنچر نبوده و او در ماجرای قتل دست داشته‌است. همسر مقتول پس از بازداشت اعتراف کرد که مردی به نام پیمان که خواستگار سابقش بوده شوهرش را به قتل رسانده‌است. بنابراین مأموران پیمان را بازداشت کردند و او هم به قتل اعتراف کرد و گفت: «من نویسنده و بازیگر هستم و سرم به کار خودم بود که در اینستاگرام با همسر مقتول آشنا شدم. او از شوهرش بد می‌گفت که در نهایت تصمیم گرفتم او را بکشم و بعد با همسرش ازدواج کنم.» متهم سحرگاه دیروز قصاص شد.

قصاص قاتل مرد طلافروش
دومین قاتلی که صبح دیروز با طناب دار قصاص شد، مرد بنگاهداری به نام سیروس بود. متهم دی ماه سال ۹۵ صاحب طلافروشی را به قتل رسانده‌بود.
۲۵ دی سال ۹۵ زنی در تهران به اداره پلیس رفت و از گم شدن ناگهانی شوهرش شکایت کرد. شاکی گفت: «شوهرم مغازه طلافروشی دارد و هر روز برای ناهار به خانه می‌آمد، اما امروز نیامد و تلفن همراهش هم خاموش است و احتمال می‌دهم اتفاق بدی برای او رخ داده باشد.»
با طرح این شکایت تحقیقات برای مرد گمشده آغاز شد تا اینکه دو روز مأموران بعد جسد مثله شده وی را در چند سطل زباله کشف کردند. مأموران پلیس در بررسی‌های خود و اظهارات یکی از شاهدان عینی به رد پای مرد بنگاهداری رسیدند که قسمتی از جسد را به داخل سطل زباله‌ای منتقل کرده‌بود.
بدین ترتیب مأموران متهم را به نام سیروس شناسایی و بازداشت کردند. وی در بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرد و گفت: «مشکل مالی داشتم و تصمیم گرفتم از طلافروشی مقتول سرقت کنم. روز حادثه او از مغازه‌اش بیرون آمد و با خودرواش به راه افتاد که او را تعقیب کردم و تصادف ساختگی انجام دادم. او را به بهانه پرداخت غرامت به مغازه‌ام کشاندم و در آنجا او را به قتل رساندم و بعد کلید مغازه طلافروشی را برداشتم و طلاهایش را سرقت کردم.»
متهم پس از اعتراف در دادگاه به قصاص محکوم شد و حکمش صبح دیروز اجرا شد.

قاتل پدر و برادر قصاص شد
سومین متهم مرد جوانی بود که ۶ مهر ماه سال ۹۱ برادرش را به قتل رسانده‌بود و پس از دستگیری به قتل پدرش هم اعتراف کرده‌بود.
آبان ماه سال ۹۱ زنی در کرج وحشت‌زده به اداره پلیس رفت و گفت شوهرش پدر و برادر خودش را به قتل رسانده‌است. وی گفت: «شوهرم ستار در سال ۸۹ پدرش را به قتل رسانده‌بود تا اینکه مهرماه امسال به من گفت برادرش متوجه موضوع شده‌است و برای اینکه به پلیس معرفی‌اش نکند، او را هم باید بکشد. شوهرم برادرش را با آبمیوه مسموم بی‌هوش کرد و بعد به قتل رساند. او از من خواست دو نفری جسد را به یکی از شهر‌های شمالی ببریم و در آنجا رها کنیم و من هم از ترس قبول کردم. او مدتی است مرا هم تهدید می‌کند و می‌ترسم مرا هم بکشد.»
بدین ترتیب مأموران ستار را بازداشت کردند و وی هم به قتل پدر و برادرش اعتراف کرد. وی گفت: «مادرم چند سال قبل خودکشی کرد و من احتمال دادم پدرم مقصر است و به همین‌خاطر پدرم را در خواب به قتل رساندم تا اینکه مدتی قبل فهمیدم برادرم متوجه شده‌است و از ترس او را هم به قتل رساندم.» متهم صبح دیروز قصاص شد.

قاتل همسر
چهارمین متهمی که قصاص شد مردی بود که در سال ۸۹ همسرش را به قتل رسانده بود. ۱۵ آبان سال ۸۹ مأموران پلیس تهران از مرگ زن جوانی در خانه‌اش باخبر و راهی محل شدند. بررسی‌ها نشان داد زن جوان به طرز مشکوکی به قتل رسیده‌است. در ادامه بررسی‌ها مشخص شد مقتول با شوهرش اختلاف داشته‌است، بنابراین وی را بازداشت و مورد بازجویی قرار دادند. متهم در تحقیقات پلیسی قتل را انکار کرد، اما با توجه دلایل و شواهد مجرم شناخته و به قصاص محکوم شد.

قاتل پسر جوان
آخرین قاتل هم دوم مهرماه سال ۹۴ روبه‌روی پارک کوثر در درگیری پسر جوانی را به قتل رسانده‌بود. متهم پس از دستگیری به قتل اعتراف کرد و به قصاص محکوم شد.

قاتل اسید‌پاش به سلولش بازگشت
یکی از متهمانی که از پای چوبه دار به سلولش بازگشت، مرد جوانی است که در ۱۱ مرداد ۸۹ در شهرک شهید مطهری اسلامشهر به صورت دختر مورد علاقه‌اش اسید پاشید و او را به قتل رساند. وی صبح دیروز پای چوبه دار حاضر شد، اما به خاطر اینکه اولیای‌دم در زندان حضور نداشتند، حکمش اجرا نشد و به سلولش برگشت.

قاتل مرد بنگاهدار مهلت گرفت
۱۶ مرداد سال ۹۲ مرد بنگاهداری را به قتل رسانده‌بود. وی در بازجویی‌ها با اعتراف به قتل گفت که مقتول مزاحم همسر برادرش بوده‌است. متهم پای چوبه دار از اولیای‌دم مهلت گرفت.
آخرین قاتلی هم که پای چوبه دار از اولیای‌دم مهلت گرفت، مردی بود که در ۲۸ آبان سال ۹۳ به خاطر مواد‌مخدر مرد دیگری را به قتل رسانده‌بود.

منبع: جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->