شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ساعت کار پاکبانان شب‌کار مشهدی بر اساس درخواست خانواده آن‌ها تغییر کرد

  • کد خبر: ۱۲۳۵۰۸
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
ساعت کار پاکبانان شب‌کار مشهدی بر اساس درخواست خانواده آن‌ها تغییر کرد
 معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از تغییر ساعت شروع به کار پاکبانان شب کار مشهدی با هدف افزایش رفاه و آسایش اجتماعی آنان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «علی نجفی» با اعلام این خبر اظهار کرد: ارتقاء سطح رفاهی و منزلت اجتماعی پاکبانان و نیرو‌های کارگری خدمات شهری، طی سال‌های اخیر به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مدیریت شهری بدل شده است که در این راستا با اقداماتی نظیر برقراری بیمه تکمیلی رایگان برای پاکبانان، پرداخت منظم و ضابطه‌مند رفاهیات، تغییر رنگ و فرم لباس براساس نظر پاکبانان و توسعه تجهیزات ایمنی فردی، تلاش شده است تا به این مهم دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: یکی از مطالباتی که در سال‌های اخیر به صورت مکرر توسط پاکبانان شب کار و خانواده‌های آنان مطرح بود، شروع به کار شبانه و مشکلات خانوادگی ناشی از این اقدام بود که موجب بروز مشکلاتی شده بود.

نجفی تصریح کرد: در همین راستا پس از بحث و تبادل نظر با بیش از ۶ هزار پاکبان مشهدی، مقرر شد ساعت شروع به کار پاکبانان شب کار از ساعت ۲۴ به ساعت چهار بامداد تغییر پیدا کند؛ که خوشبختانه این اقدام با استقبال خوب پاکبانان و خانواده‌های آنان روبرو شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد بیان کرد: در حال حاضر بیش از دو هزار نفر از پاکبانان رفت‌وروب در مشهد، به صورت شب کار مشغول به فعالیت هستند که با اجرای طرح می‌توانند با آرامش بیشتری در ساعات شبانه در کنار خانواده خود حضور داشته باشند.

نجفی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح می‌تواند در زمینه افزایش ایمنی پاکبانان نیز موثر باشد، زیرا یکی از موارد خطرآفرین برای پاکبانان، تاریکی شب و در پی آن عدم دید مناسب رانندگان و در مواردی تصادف منجر به جرح یا فوت پاکبانان بود که این تغییر ساعت شروع کاری به ابتدای صبح، می‌تواند کاهش این موارد را نیز در پی داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->