خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاروان نیروهای طالبان هدف حمله قرار گرفت

  • کد خبر: ۱۲۳۷۰۳
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۹
کاروان نیروهای طالبان هدف حمله قرار گرفت
شاهدان عینی از وقوع یک انفجار در منطقه سرکوتل خیرخانه در حوزه ۱۷ امنیتی شهر کابل خبر داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این انفجار حوالی ساعت ۵:۰۰ عصر امروز چهارشنبه در نزدیکی ساختمان ناحیۀ ۱۷ شهر کابل وقوع پیوسته که هدف آن کاروان افراد طالبان بوده است.

به گفته شاهدان عینی، موترهای طالبان زمانی هدف انفجار قرار گرفته که آنان پس از اشتراک در مراسمی دربارۀ یک سالگی خروج نظامیان آمریکایی، از میدان هوایی بگرام به طرف شهر کابل در حرکت بودند.

هنوز نوعیت این انفجار و تلفات برخواسته از آن روشن نیست.

تکمیلی | وقوع انفجار در کابل پنج کشته و زخمی برجای گذاشت

فرماندهی امنیه‌ طالبان در کابل وقوع انفجار در پایتخت را تأیید کرد و گفت که در این انفجار دو غیرنظامی کشته و سه نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گفته خالد زدران، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ طالبان در کابل این انفجار پس از چاشت امروز (چهارشنبه، ۹ سنبله) در منطقه سر کوتل خیرخانه از مربوطات ناحیه ۱۷ پایتخت رخ داده است.

زدران می‌گوید که انفجار در موتر نوع کرولا رخ داده و این موتر در حال انتقال مواد انفجاری بوده است.

او گفته است که نیروهای امنیتی طالبان به منطقه رسیده‌اند و تحقیقات جریان دارد.

منابع محلی و مستقل درباره‌ی انفجار چیزی نگفته‌اند.

مسئولیت این انفجار را کسی و یا گروهی بر عهده نگرفته است.

حملات علیه غیرنظامیان عمدتا به شاخه خراسان گروه داعش نسبت داده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->