پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم علت لغو کنسرت محسن یگانه چه بود؟ + فیلم «فرصت»، برنامه‌ای برای نقد تولیدات شبکه خانگی + زمان پخش
سرخط خبرها

اکران یک فیلم ترسناک با حضور شهاب حسینی| «نمور» و «شین» روی پرده می‌روند

  • کد خبر: ۱۲۴۱۷۸
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۸
اکران یک فیلم ترسناک با حضور شهاب حسینی| «نمور» و «شین» روی پرده می‌روند
فیلم سینمایی «نمور» به کارگردانی داوود بی‌دل و فیلم سینمایی «شین» به کارگردانی میثم کزازی از روز چهارشنبه ۱۶ شهریورماه در سینما‌های کشور اکران می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه شورای صنفی نمایش امروز ۱۳ شهریورماه برگزار شد و بر اساس آن مصوب شد فیلم سینمایی «نمور» به کارگردانی داوود بی دل و تهیه کنندگی یاسر جعفری در سرگروه ملت و فیلم سینمایی «شین» به کارگردانی میثم کزازی از روز چهارشنبه ۱۶ شهریورماه در سرگروه مگامال به نمایش دربیایند.

در این جلسه قرارداد اکران دو فیلم سینمایی «جوجه تیغی» به کارگردانی مستانه مهاجر با پخش «فیلمیران» در سرگروهی «کورش» پس از فیلم «ابلق» و فیلم سینمایی «ستاره بازی» به کارگردانی هاتف علیمردانی با پخش «نمایش گستران» در سرگروهی «ایرانمال» پس از فیلم «پسر دلفینی» به ثبت رسید.

همچنین طرح اجرایی «شناور شدن قیمت بلیت سینماها» نیز توسط شورا جمع بندی شد و در قالب نامه‌ای برای ریاست سازمان سینمایی ارسال شد.

فیلم سینمایی «نمور» درباره داوود برادر بزرگ‌تر خانواده است که به اصرار دانیال همراه همسر خود سمیرا و دخترش آرام راهی شمال می‌شود تا پس از پانزده سال با خواهرش دلارام آشتی کند. پس از رسیدن به شمال دلارام آنها را نمی‌پذیرد و داوود تصمیم به بازگشت می‌گیرد و…

محمدرضا علیمردانی، سمیرا حسن‌پور، باربد بابایی، نسیم ادبی و… در این اثر به ایفای نقش پرداخته‌اند.

«شین» هم یک درام خانوادگی دلهره‌آور و رازآلود است و در خلاصه داستان آن آمده است: «اثر ظلم در جهان باقی می‌ماند و همیشه فرصت کافی برای جبران در اختیار نداریم… این را نوشین در پی کشف راز خانوادگی‌شان با تمام وجود درمی‌یابد.»

در این فیلم سینمایی شهاب حسینی در کنار تهیه‌کنندگی به عنوان مشاور کارگردان و بازیگر هم حضور دارد و جمشید هاشم‌پور، علی شادمان، محمود پاک‌نیت، هوشنگ توکلی، زنده‌یاد سیامک اطلسی، آتش تقی‌پور، افسانه ناصری، غزال نظر، حسین عابدینی، محمود بصیری، فخرالدین صدیق شریف، ناهید مسلمی، فرزین محدث و مهدی بجستانی دیگر بازیگرانی هستند که در این فیلم سینمایی ایفای نقش کرده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->