پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ ناترازی بانک آینده از جنس نقدینگی | فروش دارایی‌های پس از ارزش‌گذاری  پلمب دو واحد صنفی به دلیل به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) آخرین فرصت پرداخت عوارض خودرو با ۲۰ درصد تخفیف در مشهد اعلام شد تورم افسارگسیخته کالاهای اساسی | گزارش مرکز آمار از رشد قیمت ماهانه برنج، گوشت و تخم مرغ بانک مرکزی: تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو به ۹ میلیارد دلار رسید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | بازدهی هفتگی معاملات خودرو نرخ تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ اعلام شد هفتمین شرایط فروش محصولات بهمن موتور اعلام شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + لینک ثبت نام اعلام نتایج قرعه‌کشی ایران خودرو (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + اسامی برندگان کاهش برداشت، قیمت گل تازه زعفران را افزایش داد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت فروش مرغ بالاتر از قیمت مصوب در تهران | مرغ در مشهد کیلویی چند است؟ (۱۰ آبان ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه امروز اعلام شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | نقدینگی موردنیاز برای خرید «پتوسعه» چقدر است؟ اصلاح بورس پشت مرز روانی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۰ آبان ۱۴۰۴) بررسی نرخ امروز دلار و یورو در بازار آزاد مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) سقف وام کارکنان بانک‌ها معادل تسهیلات جهش مسکن شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) طلا در مشهد هفته دوم آبان را با چه رقمی آغاز کرد؟ (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شوک قیمت نفت از اقدام نظامی آمریکا (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا در مرز ۴۰۰۰ دلار ایستاد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) چرا انحلال بانک آینده اقتصاد کشور را تهدید می‌کند؟ دست مافیای اقتصادی در پرونده واردات زغال‌سنگ مقایسه میزان مصرف بنزین در ایران و ترکیه نرخ امروز دینار عراق و افغانی افغانستان اعلام شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک «نیوفیس» نصفه‌نیمه | همه‌چیز درباره نسخه جدید «خاور» یا همان «بنز ۱۰ تن» قیمت امروز میوه اعلام شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | نرخ میوه در یک هفته اخیر چه تغییری کرد؟ جزئیات جدید از واریز کالابرگ آبان‌ماه | مبلغ کالابرگ افزایش یافت؟
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: تعاونی‌ها می‌توانند سرمایه‌های خرد مردمی را فعال کنند

  • کد خبر: ۱۲۴۱۹۶
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۴
استاندار خراسان رضوی: تعاونی‌ها می‌توانند سرمایه‌های خرد مردمی را فعال کنند
استاندار خراسان رضوی گفت: باید ظرفیت‌های تشکیلاتی را در استان فعال کرده تا مردم بتوانند در عرصه‌های اقتصادی چه با حضور خود و چه با سرمایه خویش فعالیت داشته باشند. تعاونی‌ها می‌توانند سرمایه‌های خرد مردمی را مدیریت، فعال و از آن‌ بهره‌بردای کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یعقوبعلی نظری ظهر امروز، ۱۳ شهریور، در مراسم تقدیر از تعاونی‌های برتر خراسان رضوی که در استانداری به صورت حضوری و همچنین آئین افتتاح طرح‌های تعاونی‌های سراسر کشور به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: تعاونی یک ظرفیت است. تعاون از این جهت که نقش مردمی و زمینه همکاری را چه در بخش نرم‌افزاری یعنی تدبیر، تسلیم و چه در بخش اقدام، عملیات و اجرا به صورت جمعی فراهم می‌کند، یک ظرفیت تشکیلاتی است.

وی ادامه داد: برخی مواقع انسان به صورت فردی خدمتی ارائه می‌دهد، اما باید توجه داشت خدمت جمع با خدمت فرد متفاوت است. حتما کارکرد یک موسسه خیریه از نظر کمی و کیفی قابل مقایسه با کارکرد یک فرد نیست. تعاون و تعاونی‌ها نیز چنین خاصیتی دارند و این امکان را فراهم می‌کنند که تعدادی از افراد گرد هم برای محقق شدن یک هدف جمع شوند. این هدف ممکن است صرفا خدمت باشد و یا یک کار اقتصادی و آموزشی. از آن جهت که در تعاونی‌ها افراد متعدد در کنار هم عضو می‌شوند، بنابراین از این بدنه و فکر جمعی آن در قالب یک تشکیلات و حرکت جمعی استفاده می‌شود. در حقیقت در تعاونی‌هاست که هم‌افزایی معنا پیدا می‌کند.   

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: تعاون یک سفارش دینی و قرآنی است و برکات زیادی دارد. منتها به شرط آن که از این ظرفیت به درستی استفاده شود. اگر به گذشته نگاهی بیاندازیم، به این نتیجه خواهیم رسید که تعاونی‌ها در همه جا موفق عمل نکرده‌اند. اصل تعاونی خوب است، اما ممکن است ما خوب مدیریت نکرده باشیم.  

وی با تاکید بر اینکه هدف ما فعال‌سازی جریان تعاون در جامعه است، افزود: امروز به مشارکت مردمی در بخش‌های مختلف از نظر به کار افتادن سرمایه‌های خرد و گره‌گشایی از طریق این سرمایه‌ها و... نیاز است.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: با توجه به نگاه تحولی که اعتقاد داریم باید در استان پیاده شود، حتما از برنامه‌های مبتنی بر تعاون در جریان کارکرد تحولی حمایت خواهیم کرد. وظیفه ما این است که از کسانی که دارای مهارت اقتصادی هستند در استان حمایت کنیم.

تعاونی‌ها بهترین جایگاه پیوند میان اقتصاد، فرهنگ و سیاست هستند

 در ادامه رضا رمضانی، رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی اظهار کرد: تعاونی‌ها از بعد اقتصادی و عدالت، از بعد سیاسی و آزادی و از بعد فرهنگی به ارزش‌های اخلاقی و دینی جامعه توجه دارند. تعاونی‌ها بهترین جایگاه پیوند مناسب میان اقتصاد، فرهنگ و سیاست شمرده می‌شوند.

وی ادامه داد: علی‌رغم اینکه استان در تمام بخش‌ها به خصوص تعاونی‌ها مورد توجه اتاق‌های کشور است، بعضا با مشکلاتی مواجه هستیم. وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی با ادغام سه وزارت‌خانه عملا شعار حمایت از بخش تعاون را مطرح می‌کنند، در صورتی که سامانه هوشمند وزارت تعاون ایراد دارد و علت ثبت تنها ۸۹ تعاونی همین امر است. به همین علت برخی از تعاونی‌های نمونه ما حذف شدند و کسی پاسخگو نیست.

رئیس اتاق تعاونی استان بیان کرد: اتاق تعاون ایران برای اولین بار وارد عرصه اتحادیه بین‌المللی تعاونی‌های جهان شده و این مسئله جای مباهات دارد. این امر مقدمه‌ای برای پیروزی‌های بعدی است. اتاق تعاونی ایران با همکاری اتاق‌تعاونی‌های کشور دو کار مهم را از جمله ساخت ۲۰۰ هزار مسکن و تامین مسالح ساختمانی ۳۰۰ واحد و بازسازی بافت‌های فرسوده در دستور کاز قرار داده است.

رمضانی عنوان کرد: یکی از اقداماتی که نیازمند حمایت بوده، اختصاص زمین مناسب برای مسکن کارگران واحد‌های صنعتی  است تا با قیمت مناسب ساخته شود. اتاق بازرگانی کشور و استان ۲۵ برابر و اتاق اصناف نیز ۷ برابر اتاق تعاون بودجه دارد و بخش اعظم این بودجه از محل بودجه‌های دولتی تامین می‌شود. خواهش من این است که نگاهی به اتاق داشته باشید. در کشور ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر عضو تعاونی‌ها هستند.

وی با اشاره به آزادسازی زمین ارتش ادامه داد: خواستار این هستیم که زمینی را برای ما درنظر بگیریدتا با مشارکت اتحادیه‌ها برج تعاون را احداث کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->