قیمت امروز میوه اعلام شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | قیمت میوه در یک هفته اخیر چه تغییری کرد؟ جزئیات جدید از واریز کالابرگ آبان‌ماه | مبلغ کالابرگ افزایش یافت؟ ویدئو | تعرفه جدید پلکانی گاز خانگی اعلام شد پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم آبان ماه ۱۴۰۴ پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند
سرخط خبرها

چرا پیامک تایید نهضت مسکن نمی‌آید؟

  • کد خبر: ۱۳۲۳۶۷
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۰
چرا پیامک تایید نهضت مسکن نمی‌آید؟
مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید گفت: هنوز تایید نهایی بسیاری از متقاضیان نهضت ملی مسکن برای افتتاح حساب‌ها را انجام نداده‌ایم؛ زیرا درصدد هستیم تا پروژه‌ها را تعریف کنیم و بعد پیامک بفرستیم. اگر متقاضیان مبلغ آورده اولیه را واریز کنند و پروژه تعریف نشود ارزش ریالی پول آن‌ها با توجه به نوسانات قیمت ساخت کاهش می‌یابد؛ لذا درصددیم تا در کوتاهترین زمان، منابع به پروژه‌ها تزریق شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا جعفری اظهار کرد: نهضت ملی مسکن بر روی اراضی احداث می‌شود که قیمت زمین یک سوم قیمت ساخت باشد. زمین‌های مولد برای احداث پروژه‌های روبنایی، زیربنایی، تاسیسات شهری و سرانه‌های خدماتی استفاده می‌شود.

وی افزود: در برنامه‌ریزی زمین برای نهضت ملی مسکن بیشتر به دنبال استفاده از زمین‌هایی هستیم که در حریم شهر‌های جدید هستند تا با الحاقاتی که در این حوزه انجام می‌دهیم زمین‌های دارای ظرفیت بالقوه، بالفعل شود.

معماری خانه‌ها بر اساس فرهنگ ایرانی اسلامی خواهد بود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه توجه به معماری و زیست بوم کشور اهمیت دارد گفت: در بسیاری از مناطق کشور ما فرهنگ زیست شهری متناسب با خانه‌های دارای حیات است؛ بنابراین نباید این الگویی که در زیست اسلامی بسیار تاثیرگذار است را با رویکرد‌هایی در حوزه مسکن تحت‌الشعاع قرار دهیم. باید بتوانیم توسعه و ترویج زیست اسلامی را متناسب با معماری ایرانی ایجاد کنیم.

واریز آورده اولیه توسط ۸۰ هزار نفر

جعفری درباره جدیدترین آمار افتتاح حساب و واریز وجه برای واحد‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید گفت: در حال حاضر بالغ بر ۱۳۰ هزار نفر افتتاح حساب و ۸۰ هزار نفر آورده اولیه به مبلغ ۴۰ میلیون تومان را واریز کرده‌اند. پیش‌بینی می‌شود که ۱۳۰ هزار نفر مذکور وارد فاز بعدی یعنی واریز آورده شوند.

وی تاکید کرد: ما هنوز تایید نهایی بسیاری از افراد برای افتتاح حساب‌ها را انجام نداده‌ایم تا بتوانیم پروژه‌ها را تعریف کنیم؛ زیرا اگر متقاضیان مبلغ آورده اولیه را واریز کنند و پروژه تعریف نشود پول آن‌ها در بانک می‌ماند و با توجه به نوسانات قیمت ساخت، ارزش ریالی پول کاهش می‌یابد؛ لذا تدبیری اتخاذ شده تا در کوتاهترین زمان، منابع به پروژه‌ها متصل شود.

در بعضی شهر‌ها به دنبال الحاقات برای تامین زمین هستیم

مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید با اشاره به بسته ۱۰۰ هزار واحدی نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید که در هفته جاری کلنگ زنی می‌شود گفت: ۱۰۰ هزار واحد گام دوم با ۱۰۰ هزار واحدی که در خردادماه شروع کردیم جمعا ۲۰۰ هزار واحد می‌شود. امیدواریم بتوانیم تعهدی که داریم را پیش ببریم. البته در بعضی شهر‌ها که متقاضیان بیشتری داریم و با محدودیت زمین مواجهیم در حال برنامه‌ریزی، مطالعه و امکان‌سنجی الحاقات زمین‌هایی هستیم تا بتوانیم به تناسب متقاضیان ظرفیت را برای احداث مسکن فراهم آوریم.

جعفری در پاسخ به این سوال که آیا واحد‌هایی آماده افتتاح شده است اظهار کرد: بله در حال حاضر ۸۰۰۰ واحد مسکن مهر در شهر‌های جدید آماده افتتاح است که پس از آغاز عملیات اجرایی ۱۰۰ هزار واحد مرحله دوم در فرصتی دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->