بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده مجلس: ممکن است در آینده مجبور به واردات پزشک از هندوستان و پاکستان شویم

  • کد خبر: ۱۲۴۴۴۶
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
نماینده مجلس: ممکن است در آینده مجبور به واردات پزشک از هندوستان و پاکستان شویم
نماینده مردم تربت‌جام گفت: آمار مهاجرت پزشکان به کشور‌های عربی و اروپایی به گونه‌ای است که ممکن است در سال‌های آینده مجبور به واردات پزشک از کشور‌های هندوستان و پاکستان شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، جلیل رحیمی جهان‌آبادی در مورد عملکرد دولت سیزدهم در حوزه سلامت گفت: دولت در حوزه تامین واکسن و واکسیناسیون علیرغم وجود تحریم‌ها گام‌های خوبی برداشت و با انجام واکسیسناسیون باعث کاهش مبتلایان و فوتی‌ها شد در واقع حجم بالای واردات انواع واکسن برای تامین سلامت مردم یکی از امتیازات و برگ برنده دولت سیزدهم است.

وی افزود: البته دولت در حوزه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، رسیدگی به وضعیت مراکز بهداشتی روستایی و تامین امکانات اقدامات مناسبی را انجام نداده که امیدواریم به این مهم توجه ویژه داشته باشد.

نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، باخرز و صالح‌آباد در مجلس ادامه داد: متاسفانه بخش عمده‌ای از نیرو‌های طرحی و پرستارانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا بودند به محض فروکش‌کردن بیماری خانه‌نشین شدند در حالی که به این نیرو‌های متخصص نیاز جدی داریم و وزارت بهداشت باید با اتخاذ تدابیر مناسب، تامین اعتبار و اخذ مجوز استخدام را در دستور کار قرار دهد.

رحیمی جهان‌آبادی یادآور شد: مجلس برای استخدام این نیرو‌ها پیگیری‌هایی را داشته و تلاش خواهیم کرد با پیش بینی راهکار‌هایی در بودجه ۱۴۰۲ به جذب آن‌ها کمک کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از مغفول ماندن ظرفیت گردشگری سلامت در دولت سیزدهم انتقاد کرد و گفت: ایران جزو کشور‌های پیش روی خاورمیانه در حوزه بهداشت و درمان است و ظرفیت عظیمی در حوزه گردشگری سلامت دارد به گونه‌ای که در حال حاضر برای کشور‌های عربی، افغانستان، تاجیکستان و آسیای میانه طی مراحل درمان و انجام جراحی‌ها در کشورمان بسیار به‌صرفه است، اما متاسفانه از این ظرفیت به درستی استفاده نمی‌شود.

وی با انتقاد از مهاجرت پزشکان و پرستاران تصریح کرد: آمار مهاجرت پزشکان به کشور‌های عربی و اروپایی به گونه‌ای است که ممکن است در سال‌های آینده مجبور به واردات پزشک از کشور‌های هندوستان و پاکستان شویم و این موضوع برای ایران به عنوان قطب سلامت فاجعه‌بار است در این رابطه ساماندهی و رسیدگی به وضعیت پزشکان و اعطای مشوق‌ها برای ماندگاری آن‌ها در کشور و همچنین گسترش گردشگری سلامت باید مورد توجه جدی دولت و وزارت بهداشت قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->