جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازداشت برادر زن وزیر کشاورزی تکذیب شد

  • کد خبر: ۱۲۴۴۵۶
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹
  • ۱
بازداشت برادر زن وزیر کشاورزی تکذیب شد
یک‌منبع آگاه در وزارت جهاد گفت: بازداشت برادر زن وزیر‌جهاد صد درصد شایعه است.

به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته برخی رسانه‌ها با انتشار خبری مدعی شده بودند که برادر همسر وزیر جهاد کشاورزی به خاطر مسائل مالی و اتهام رشوه دستگیر شده است.

همچنین چندی پیش هم خبری مبنی بر انتصاب آقای نصیری برادر زن وزیر جهاد به عنوان مدیرکل حراست وزارت جهاد در رسانه‌ها منتشر شده بود که تا قبل از آن در این سطح کار نکرده بود، هر چند این انتصاب در آن زمان تکذیب شد.

در این رابطه یک منبع آگاه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: بازداشت برادر زن وزیر جهاد صد درصد کذب است و هم اکنون نهاد‌های امنیتی در حال پیگیری این شایعه هستند تا با فردی که این خبر را منتشر کرده است، برخورد قانونی کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دیبان
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۷
0
0
اگر هم شایعه باشه،ولی خطر بسیار جدیست. انتصابات فامیلی در وزارتخانه‌ها وادارات کم نیست. گشت ارشاد مدیران روزانه باید افراد رو عوض وبدل کنه، تا فرد شایسته در جای خودش قرار بگیرد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->