نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

پوتین: بر تهاجم اقتصادی غرب غلبه کردیم | تحریم‌ها، روسیه را به ایران نزدیک‌تر می‌کند

  • کد خبر: ۱۲۴۶۷۴
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۵
پوتین: بر تهاجم اقتصادی غرب غلبه کردیم | تحریم‌ها، روسیه را به ایران نزدیک‌تر می‌کند
رئیس جمهور روسیه طی اظهاراتی، اثربخشی تحریم‌های غرب علیه روسیه کم اهمیت جلوه داد و افزود، این تحریم‌ها روسیه را به ایران نزدیک‌تر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه گفت که تحریم‌های غرب روسیه را به ایران نزدیک‌تر می‌کند.

به نوشته وبگاه «عروتص شوع» «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه طی سخنانی در یک نشست اقتصادی در «ولادی وستوک» ‌در شرق روسیه اثربخشی تحریم‌های غرب علیه مسکو را که پس از حمله به اوکراین اعمال شد، کم اهمیت جلوه داد.

پوتین گفت که برای قدرت‌های غربی منزوی کردن روسیه غیر ممکن است. وی تاکید کرد که کشورش موفق شده بر تهاجم اقتصادی غرب غلبه کند.

ولادیمیر پوتین اظهار داشت: «ما این را فراموش نخواهیم کرد. این امر فرصت‌های جدیدی را برای شرکت‌های روسی برای دسترسی به بازارهای ایران، هند، کشورهای خاورمیانه و آفریقا باز می‌کند.»

پوتین افزود: «روسیه یک کشور مستقل است. ما همیشه از منافع ملی خود محافظت خواهیم کرد و درعین حال یک مسیر سیاسی مستقل را دنبال می‌کنیم. »

وی افزود، اکثریت قریب به اتفاق کشورهای آسیای-اقیانوسیه منطق مخرب تحریم‌ها را غیرقابل قبول می‌دانند.

او بار دیگر در خصوص عملیات نظامی روسیه در اوکراین گفت که مسکو آغازگر نبود و تصریح کرد: روسیه از ۲۴ فوریه (آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین) چیزی از دست نداده، اما دستاورد اصلی تقویت حاکمیت است. روسیه درگیری‌های مسلحانه را در اوکراین آغاز نکرد، اما در تلاش است تا پس از کودتای سال ۲۰۱۴ با حمایت آمریکا، به آن پایان دهد. فقط در تلاشیم تا به آن پایان دهیم و این وظیفه ماست که از مردم دونباس محافظت کنیم.

رئیس‌جمهور روسیه اخیراًهم در اظهاراتی گفت همه تلاش‌های این کشور برای حل مسالمت‌آمیز بحران اوکراین با شکست مواجه شد و تاکید کرد وظیفه روسیه است که به مردم دونباس کمک کند.

کشورهای غربی بویژه آمریکا و انگلیس از زمان آغاز بحران اوکراین، ضمن اعمال تحریم‌های شدید علیه روسیه، به کمک‌های نظامی، تسلیحاتی و مالی همه‌جانبه از اوکراین روی آورده‌اند.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه سه‌شنبه (ششم سپتمامبر) در اشاره به کمک مالی و نظامی آمریکا، اتحادیه اروپا و سایر کشورها به اوکراین در میانه درگیری‌ها در این کشور به نشریه «اینترنشنال افرز» گفت: جدی بودن وضعیت کنونی نباید کوچک شمرده شود. جنگی تمام‌عیار علیه ما اعلام شده که به صورت ترکیبی در جریان است. میزان خصومت مخالفان ما-دشمنان ما-زیاد و غیرعادی است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->