ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف اختلاس گسترده در یکی از ادارات کل استان ایلام+ جزئیات دستگیری متهمان و میزان اختلاس

  • کد خبر: ۱۲۴۷۵۰
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۵
کشف اختلاس گسترده در یکی از ادارات کل استان ایلام+ جزئیات دستگیری متهمان و میزان اختلاس
دادستان مرکز استان ایلام از کشف اختلاس گسترده در یکی از ادارات کل استان ایلام خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالوهاب بخشنده گفت: پس از یک دوره رصد اطلاعاتی و طی عملیاتی دقیق با همت سربازان گمنام امام زمان (عج)، یک فقره فساد گسترده مالی در یکی از ادارات کل استان ایلام کشف شد. در این راستا یکی از معاونان و ۲ نفر از پرسنل این اداره کل در این راستا دستگیر و با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد، تحقیقات از ۲ متهم دیگر در یکی از شعب بازپرسی درحال انجام است.

دادستان ایلام گفت: این اشخاص با سوء استفاده از موقعیت شغلی و تطمیع دیگر پرسنل مبادرت به فروش اقلام دولتی و تحصیل وجوه ناشی از آن به نفع خود کرده است. در این پرونده فساد کلان تمام اموال یکی از متهمان از جمله خودرو‌های لوکس و واحد‌های آپارتمانی در راستای حفظ حقوق بیت‌المال و با عنایت به پولشویی این شخص تا صدور رأی قطعی در توقیف خواهد بود.

بخشنده گفت: فرد معرفی شده به زندان در تحقیقات اولیه صراحتا به اختلاس ۶۰۰ میلیارد ریال و شگرد تحصیل آن اقرار کرده است و با توجه به اقرار متهم مبلغ اختلاس چندین برابر مبلغ اعلامی از سوی متهم است و در حال بررسی است.

وی افزود: تحقیقات با تلاش شبانه روزی یکی از بازپرسان و مجاهدت، سربازان گمنام امام زمان (عج) تا شناسایی تمام مرتبطین، اموال تحصیل شده و انهدام کامل این شبکه ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->