وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ
سرخط خبرها

دراگان اسکوچیچ؛ مردی که اقتدار نداشت

  • کد خبر: ۱۲۴۷۸۸
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۹
دراگان اسکوچیچ؛ مردی که اقتدار نداشت
درحالی که برخی جریان‌ها درحال احساسی جلوه داده برکناری اسکوچیچ هستند، اما این مربی کروات به دلیل فقدان اقتدار لازم از تیم ملی کنار گذاشته شد تا شخصیت محکمی همچون کی‌روش سکان هدایت تیم ملی را در سخت‌ترین گروه جام جهانی به عهده بگیرد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، برخی جریان‌ها درتلاشند با احساسی جلوه دادن برکناری دراگان اسکوچیچ از تیم ملی فوتبال ایران به نوعی تصمیم فدراسیون فوتبال را زیر سوال ببرند درحالی که دراگان اسکوچیچ با رفتار‌هایی که در قبال برخی بازیکنان انجام می‌داد زمینه را برای اتخاذ چنین تصمیمی فراهم کرد. بدون شک اگر میرشاد ماجدی در سمت خود باقی می‌ماند، اسکوچیچ نیز از یک مصونیت قابل توجه برخوردار می‌شد، چون ماجدی حامی تمام قد سرمربی کروات بود، اما جدایی میرشاد و جلوس مهدی تاج بر صندلی ریاست فدراسیون فوتبال تمام برنامه‌های گروه‌های قبلی را برهم زد تا پایه‌های مربیگری اسکوچیچ در تیم ملی ایران به سرعت سست شود.  

شاید آن روز که تاج دوباره به ریاست فدراسیون فوتبال بازگشت تصور براین بود که او اسکوچیچ را همچنان در سمتش حفظ خواهد کرد، اما تاج به وعده خود وفادار بود و این مربی را برکنار و کارلوس کی‌روش را به تیم ملی بازگرداند؛ تصمیمی که با توجه به اتفاقات رخ داده در اردو‌های تیم ملی در زمان مربیگری اسکوچیچ قابل دفاع است و لااقل مانع از تداوم برخی بی‌نظمی‌ها درتیم ملی خواهد شد.

اتفاقاتی که در اردو‌های اخیر تیم ملی رخ داد، به خصوص اردوی قطر و شب زنده داری برخی بازیکنان که با اغماض اول شخص تیم ملی همراه بود، در حقیقت مهم‌ترین عامل برکناری اسکوچیچ است و نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد.

اسکوچیچ به واقع هیچ اقتداری در برقرار نظم درون اردویی نداشت. او به سادگی به بازیکنان اجازه می‌داد تا پاسی از شب در اردو‌ها بیدار باشند وحتی اصراری به حضور منظم بازیکنان در میز صبحانه نداشت.

بی اعتباری او تا جایی بالا رفته بود که برخی بازیکنان به راحتی به خود اجازه می‌دادند او را در رسانه‌ها به نقد بکشند و شدید انتقاد‌ها را نسبت به نوع مدیریتش بیان کنند درحالی که شخصیت کی‌روش در تمام طول دوران حضورش در تیم ملی ایران هرگز به هیچ بازیکنی اجازه نمی‌داد چنین کنند.

شاید اگر اسکوچیچ درمقابل برخی اتفاقات سکوت نمی‌کرد، ماجرا برای او طور دیگری رقم می‌خورد. شاید اگر اسکو در مقابل مصاحبه تند مهدی طارمی رفتار محکم‌تری از خود بروز می‌داد همچنان سرمربی تیم ملی بود، اما او در اوج بی اقتداری قرار داشت و به رغم آنکه به لحاظ فنی نتایج مطلوبی با تیم ملی گرفته بود، اما درنهایت از سمتش برکنار شد تا مردی روی نیمکت تیم ملی جلوس کند که از لحاظ شخصیتی بسیار متفاوت است.

بدون شک با آمدن کارلوس کی‌روش به تیم ملی فوتبال ایران دور نمای بهتری را در فضای درون اردوی تیم ملی می‌توان انتظار داشت و لااقل بازیکنان تیم ملی در مهم ترین تورنمنت تاریخ فوتبال ایران که با سخت ترین تیم‌ها هم گروه شده‌اند، اجازه تخطی را به خود نخواهند داد که در این شرایط نتیجه گیری در جام جهانی محتمل‌تر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->