معاون ترامپ: از اروپا ناامید شدیم واکنش سخنگوی کرملین به گمانه‌زنی‌ها درباره پیشنهاد آمریکا مبنی بر انتقال ذخایر اورانیوم ایران به روسیه وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند گاردین از مخالفت ایران با انتقال ذخایر اورانیوم خود به کشور سوم خبر داد سخنگوی سپاه: وعده صادق‌یک، عملیاتی کاملاً مشروع و قانونی بود روایت حسن روح‌الامین از تشریح تابلوی حضرت حمزه(ع) برای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای + فیلم اژه‌ای: از سرمایه‌گذار و تولیدکننده‌ای که به سبب نوسانات بازار زمین خورده است، باید حمایت کنیم رهبر معظم انقلاب: مسائل کشور را به گفت‌و‌گو‌ها گره نزنیم | به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم، اما به توانایی‌های خودمان خوش‌بین هستیم + عکس قالیباف: باید مدیری که ترک فعل کرده، بازخواست شود | تلفات جاده‌ای نسبت‌به سال گذشته افزایش پیدا کرده است سفیر چین در تهران: پکن قاطعانه با اقدامات آمریکا مخالفت می‌کند | از حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی درباره آتش‌بس ۴۵ روزه در غزه وزرای خارجه ترکیه و آمریکا درباره ایران گفت‌وگو کردند ویتکاف: آمریکا به‌دنبال توقف کامل برنامه هسته‌ای ایران نیست وزرای دفاع ایران و تاجیکستان در تهران دیدار کردند سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط برگزار می‌شود حملات مجدد آمریکا به یمن؛ جزیره کمران در الحدیده بمباران شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ابراز امیدواری بحرین از نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آمریکا دوباره به الحدیده یمن حمله کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ مدعی شد: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران همچنان گزینه روی میز است ترامپ: مسئله ایران را حل می‌کنم عارف دستور برخورد قاطع قانونی با معلم متخلف سنندجی را صادر کرد «فؤاد حسین»وزیر امور خارجه عراق به تهران می‌آید اتهامات تازه انگلیس علیه ایران امیر سرتیپ امان‌اللهی: گلایه‌های مردم درباره فروشگاه‌های اتکا پیگیری می‌شود اژه‌ای: باید بین خطا و فساد فرق بگذاریم تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری فرهنگی از ظرفیت‌های مناسبت‌های ملی در استان ضرورت دارد+ویدئو مهاجرانی: بالارفتن قیمت دلار، دریافتی دولت را بیشتر یا کمتر نمی‌کند
سرخط خبرها

افتتاح نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران با محوریت خراسان‌رضوی در شهر دوشنبه

  • کد خبر: ۱۲۵۱۰
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳
افتتاح نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران با محوریت خراسان‌رضوی در شهر دوشنبه
نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران با محوریت خراسان‌رضوی در شهر دوشنبه پایتخت جمهوری تاجیکستان با حضور استاندار خراسان‌رضوی و وزیران اقتصاد و تجارت، سرمایه‌گذاری و صنعت و تکنولوژی‌های نو تاجیکستان و سفیر ایران در تاجیکستان افتتاح شد.
به گزارش شهرآرانیوز، استاندار خراسان رضوی در دومین روز از سفر خود به جمهوری تاجیکستان با استاندار ولایت‌ختلان، قربان حکیم‌زاده دیدار و گفتگو کرد.

همچنین در ادامه برنامه‌های خود در این سفر، از چند واحد صنعتی و منطقه آزاد اقتصادی «دنقره» در ولایت‌ختلان جمهوری تاجیکستان بازدید به عمل آورد.

حضور استاندار خراسان‌رضوی در پنجمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در شهر دوشنبه یکی دیگر از اهداف رزم‌حسینی بوده است. نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان امروز، ۳۰ آذر ماه افتتاح شده است.

نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران با محوریت خراسان‌رضوی در شهر دوشنبه پایتخت جمهوری تاجیکستان با حضور استاندار خراسان‌رضوی و وزیران اقتصاد و تجارت، سرمایه‌گذاری و صنعت و تکنولوژی‌های نو تاجیکستان و سفیر ایران در تاجیکستان افتتاح شد.
 
بازدید از چند واحد صنعتی و منطقه آزاد اقتصادی شهر دنغره 

 علیرضا رزم‌حسینی در بدو ورود به شهر دنغره طی مراسم و تشریفات خاصی با اجتماع مردم، مورد استقبال قرار گرفت.
استاندار خراسان‌رضوی پس از استقبال رسمی استاندار ختلان، از چند واحد صنعتی و منطقه آزاد اقتصادی شهر دنغره بازدید کرد.

علیرضا رزم‌حسینی در اولین برنامه، از کارخانه ریسندگی و بافندگی که با سرمایه‌گذاری مشترک چینی‌ها در تاجیکستان در حال بهره‌برداری است، بازدید کرد و سپس در برخی از کارخانه‌های مستقر در منطقه آزاد اقتصادی دنغره حضور یافت.
استاندار خراسان رضوی و استاندار ختلان تاجیکستان همچنین در نشستی با حضور فعالان اقتصادی دو کشور به گفتگو و مذاکره پرداختند.

حکیم‌زاده استاندار ختلان در این دیدار با اشاره به راه‌اندازی ۷۶ کارخانه جدید در منطقه دنغره اظهار کرد: ما به‌واسطه وجود نیروگاه‌های برق آبی ختلان ۹۰ درصد برق کشور را تامین می‌کنیم و آماده‌ایم برای سرمایه‌گذاری مشترک با هدف ایجاد شغل در تاجیکستان با شرکت‌های ایرانی همکاری کنیم.

وی گفت: ما با وجود زمین‌های کشاورزی به ادوات و مشاوره‌های فنی برای کشت‌های جدید و سیستم‌های آبیاری نیازمندیم؛ ‌فعالان اقتصادی خراسان رضوی در سال‌های گذشته با ما همکاری داشتند.
 
 وی گردشگری و توریسم سلامت، گردشگری در طبیعت و توسعه  روابط دانشگاهی را از دیگر زمینه‌های قابل توسعه همکاری‌ها برشمرد.

رزم‌حسینی استاندار خراسان‌رضوی هم با اشاره به توانمندی‌های مختلف فعالان اقتصادی برای فعالیت در بخش معادن، کشاورزی و جذب توریسم درمانی، از استاندار ختلان برای سفر به مشهد مقدس دعوت کرد.
 
پیش از این، استاندار خراسان رضوی هدف از سفر خود به تاجیکستان را توسعه مبادلات اقتصادی بین دو کشور برشمرد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->