سپاه پاسداران: هدف قراردادن خبرنگاران توسط رژیم صهیونیستی حمله مستقیم به اصول انسانی و آزادی بیان است یک هیئت از نیرو‌های دموکراتیک سوریه برای مذاکره با دولت موقت وارد دمشق شد آمریکا و چین تعرفه‌های متقابل را تا ۹۰ روز دیگر تعلیق کردند آتش‌سوزی مهیب در ترکیه | تنگه داردانل بسته شد + فیلم واکنش هلند به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه آمریکا همچنان به پایگاه‌های خود در سوریه، سلاح می‌فرستد تهران چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست واکنش تند ماکرون به طرح اسرائیل برای اشغال غزه عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند سید محمود علوی به دلیل سکته مغزی در بیمارستارن بستری شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت درخصوص حمایت از انصارالله یمن کالاس: اگر راه‌حل نظامی امکان‌پذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود نتانیاهو در نروژ بازداشت خواهد شد ترامپ: حماس گروگان‌ها را آزاد نمی‌کند وقوع انفجار در کارخانه فولاد پیتزبورگ آمریکا (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی با وزیر خارجه عراق دیدار کرد نیرو‌های امدادی در فرودگاه بن گوریون به حالت آماده باش درآمدند (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) برق در برخی از استان‌های عراق قطع شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) آیا استان کرمان چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ترامپ به واشنگتن گارد ملی اعزام می‌کند لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد آیا ادارات قزوین روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات گرگان و گلستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آیا ادارات کرج و البرز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ پزشکیان برای هوشمندسازی پارک ملی گلستان دستور ویژه صادر کرد آیا ادارات بندرعباس و هرمزگان (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟
سرخط خبرها

وزیر علوم: نتایج کنکور هفته آینده اعلام می‌شود| سال تحصیلی جدید کاملا حضوری است

  • کد خبر: ۱۲۵۱۱۷
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲
وزیر علوم: نتایج کنکور هفته آینده اعلام می‌شود| سال تحصیلی جدید کاملا حضوری است
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه منتظر دریافت سوابق تحصیلی از آموزش و پرورش هستیم از اعلام نتایج کنکور در هفته آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم در برنامه‌ای تلویزیونی با اشاره به موضوعات مختلف آموزش عالی با اشاره به برگزاری اجلاس روسای دانشگاه‌های سراسر کشور طی روز‌های گذشته اظهار داشت: این اجلاس برای همفکری و در آیین افتتاحیه با حضور رئیس جمهور برگزار شد. افزایش بهره وری، مهارت محوری و آموزش‌های مهارتی در دانشگاه‌ها و احصای مسائل کشور از تکالیف رئیس جمهور خطاب به دانشگاه‌ها بود و این تکالیف را در دستور کار داریم.

وی افزود: در اجلاس سه روزه، نشست‌های مختلفی با مدیریت معاونت‌های مختلف برگزار و در روز آخر مسائل مطرح جمع بندی شد. بخشی از اهداف این اجلاس آمادگی برای بازگشایی دانشگاه‌ها بود. سال تحصیلی جدید کاملا حضوری است و تمهیدات لازم برای این کار باید توسط روسای دانشگاه‌ها اندیشیده شود.

وزیر علوم درباره آمادگی دانشگاه‌ها برای بازگشایی اظهار داشت: برخی دانشگاه‌ها از امروز فعالیت خود را آغاز کردند و برخی هم به دلیل حضور دانشجویان در پیاده روی اربعین با تاخیر آموزش سال تحصیلی جدید را آغاز می‌کنند.

وی درباره ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویی نیز گفت: با وجود دو سال کرونا برخی خوابگاه‌های خودگردان تغییر کاربری دادند. ولی با مذاکرات و گفتگو با بخش خصوصی مشکل تا حدی حل و ظرفیت‌های جدیدی به خوابگاه‌ها اضافه شد.

زلفی گل ادامه داد: برخی دانشگاه‌ها محدودیت خوابگاه را در دفترچه کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ اعلام کردند، ولی از روسای دانشگاه‌ها خواستیم تا حد مقدور دانشجویان را در این زمینه کمک کنند.

وی در مورد زمان انتشار نتایج کنکور سراسری خاطرنشان کرد: منتظر دریافت سوابق تحصیلی از آموزش و پرورش هستیم. همچنین برخی رشته‌ها ازمون عملی داشتند که انجام شده و به محض دریافت نتایج و جمع‌بندی، نتیجه ازمون سراسری نیز اعلام می‌شود. براورد می‌کنیم تا هفته اخر شهریور نتایج منتشر شود.

وزیر علوم درباره برگزاری کنکور ۱۴۰۲ نیز گفت: وزارت علوم موظف به اجرای مصوبات قانونی است و از آنجا که شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای را در این زمینه تدوین و تصویب کرده، مقدمات برای اجرای آزمون سراسری بر اساس این مصوبه در حال مهیاشدن است. در شورای سنجش و پذیرش دانشجو هم ضرایب امتحانی برای رشته‌های مختلف مصوب شده، در حال نهایی کردن ضرایب با آموزش و پرورش هستیم.

وی درباره حذف کنکور یاداور شد: بهترین حالت این است که کنکوری وجود نداشته باشد، اما در شرایط کنونی راهی جز برگزاری کنکور نیست. حدود ۱۵ درصد از رشته‌ها چند برابر ظرفیت متقاضی دارد که معدل بسیاری از متقاضیان این رشته‌ها هم ۲۰ است؛ بنابراین راهی جز برگزاری کنکور نداریم تا از بین تعداد زیادی علاقه مند، به اندازه ظرفیت کرسی‌های دانشگاه و رشته انتخاب کنیم.

زلفی گل درباره آزمون دکتری نیز گفت: هفته آخر دی ماه ۱۴۰۱ و اواسط تیر ۱۴۰۲ زمان برگزاری آزمون کنکور است. ۴۰ درصد سوابق تحصیلی با تاثیر قطعی و ۶۰ درصد نمره کسب شده در آزمون ملاک قبولی در کنکور است.

وی با اشاره به مسئله اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: این موضوع نیاز به عزم فرابخشی دارد. البته باید در دانشگاه‌ها میزان دروس مهارتی را افزایش دهیم. اما صنایع هم باید از دانشجویان استقبال کنند و اگر برای کارورزی به صنایع مختلف رفتند حمایت شوند. شاید به قوانین و مقررات جدید هم نیاز باشد یا لازم شود مشوق‌هایی به صنایع بدهیم.

وزیر علوم درباره مسئله مهاجرت نخبگان نیز گفت: همه مسائلی که موجب مهاجرت نخبگان می‌شود دو موضوع است؛ آینده شغلی و اثربخش بودن. اگر بخواهیم میزان مهاجرت را کاهش دهیم باید اقدامات جدیدی انجام دهیم. باید تمهیداتی را برای تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت بیاندیشیم که دانشجویان تحصیلات تکمیلی از این طریق درآمد داشته باشند.

وی یادآور شد: برای نمونه سامانه «نظام ایده‌ها و نیاز‌ها مخفف نان» را تدوین کردیم تا این ارتباط هدفمند را بین صنعت و دانشگاه تقویت کنیم. برخی دانشگاه‌ها  هم ابتکارات خوبی داشته اند؛ مثلا دانشگاه‌های یزد و هرمزگان برخی دانشجویان دانشگاه‌ها را از طریق صنعت بورس کرده اند.

زلفی گل با اشاره به مصوبات جلسه شورای عالی عتف بعد از ۱۱ سال با حضور رئیس جمهوری گفت: در این جلسه کلیات طرح «نگهداشت نخبگان و مهاجرت معکوس و»، «شبکه ملی آزمایشگاهی» و «محققان پسادکتری و پژوهشگران مستقل» تصویب شد.

وی ابراز امیدواری کرد این طرح‌ها هم به کاهش مهاجرات نخبگان و پژوهشگران کمک می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->