۱۸ مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در آذربایجان شرقی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقودشدن زن جوان در بولوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد لحظه‌به‌لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت‌به‌کارت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است
سرخط خبرها

دادستان قزوین از دستگیری چند مدیر و کارمند خبر داد

  • کد خبر: ۱۲۵۲۱۳
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۸
دادستان قزوین از دستگیری چند مدیر و کارمند خبر داد
دادستان عمومی و انقلاب قزوین اعلام کرد: چند نفر از مدیران و کارمندان دستگاه های اجرایی در یک ماه اخیر دستگیر شدند. به دستگیر کردن مسئولان افتخار نمی کنیم اما جایی که پیشگیری جواب ندهد در برخورد با مدیران و یا کارکنان متخلف دولت اغماض نمی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت:در برخورد با مدیران یا کارکنان متخلف دولت و سایر دستگاه حاکمیتی اغماض نمی‌کنیم و پای برخورد محکم و بازدارنده با تخلفات اداری و اجرایی هستیم.

حسین رجبی امروز در دومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان که در در سالن جلسات شهید سردار سلیمانی دادگستری کل استان برگزار شد، با انتقاد از اجرایی نشدن برخی مصوبات این شورا اظهار داشت: یکی از این مصوبات تشکیل ستاد قلع‌وقمع در همه شهرستان‌های استان است که متأسفانه این ستاد فقط در تاکستان تشکیل شده است.

وی با اشاره به دستگیری چند نفر از مدیران و کارمندان دستگاه‌های اجرایی در یک‌ماه اخیر اضافه کرد: به دستگیر کردن مسئولان افتخار نمی‌کنیم، اما جایی که پیشگیری جواب ندهد، در برخورد با مدیران یا کارکنان متخلف دولت و سایر دستگاه حاکمیتی اغماض نمی‌کنیم و پای برخورد محکم و بازدارنده با تخلفات اداری و اجرایی هستیم.

رجبی به افزایش آمار سرقت‌ها به ویژه سرقت‌های خرد در استان قزوین اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه افزایش سرقت موجب افزایش حس ناامنی در جامعه می‌شود، باید بانک اطلاعاتی سارقان خرد و کلان به روز شود و این افراد زیر رصد پلیس آگاهی قرار بگیرند تا نتوانند هر زمانی که دلشان خواست، مرتکب سرقت یا تکرار این جرم شوند.

وی ادامه داد: در حوزه سرقت خودرو و وسایل نقلیه باید پیشنهاد پلیس برای آموزش شگرد‌های سرقت جدی گرفته شود و رسانه‌ها در این حوزه اطلاع‌رسانی و آموزش بیشتری انجام دهند. در ضمن پلیس باید کمیته ویژه‌ای برای مقابله با باند‌های حرفه‌ای سرقت خودرو تشکیل دهد و در عملیات‌های ضربتی این باند‌ها را منهدم و اعضای آن را دستگیر کند.

رجبی همچنین از وضعیت تاریکی پارک‌ها و محلات انتقاد کرد و گفت: شهرداری و شرکت توزیع نیروی برق باید برای جلوگیری از سرقت و جرایم خشن نسبت به تعمیر تجهیزات روشنایی پارک‌ها و محلات اقدام کنند.

دادستان مرکز استان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش آمار نزاع و درگیری در بخش‌هایی از استان گفت: برای افرادی که سابقه نزاع دارند، باید مجازات‌های سخت‌تری در نظر بگیریم و با در نظر گرفتن برخی محرومیت‌های اجتماعی آن‌ها را وادار کنیم که در رفتارشان تجدیدنظر کنند.

رجبی افزود: با توجه به لزوم صیانت از خانواده‌ها باید در حوزه کودک‌آزاری و همسرآزاری برخورد‌های بازدارنده‌ای داشته باشیم و به موازات آن از ظرفیت مشاوره‌های روان‌شناسی استفاده کنیم تا از این نظر امنیت جسمی و روانی خانواده‌ها افزایش یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->