هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بیماری سالک چیست، چگونه انتقال می‌یابد و چطور می‌توانیم از آن پیشگیری کنیم؟ | زخم‌های بزرگ پشه‌های کوچک صاحب نمایشگاه خودرو، کلاهبرداری ۷۰۰ میلیاردی کرد جذب فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های محیط‌بانی به عنوان سربازان محیط زیست امکان انتخاب رشته با هوش مصنوعی برای اولین بار در ایران + لینک ورود به سامانه رتبه یک تجربی کنکور ۱۴۰۴ در واکنش به شایعات فضای مجازی: هیچ امکانات خارج از عرفی نداشتم
سرخط خبرها

دادستان قزوین از دستگیری چند مدیر و کارمند خبر داد

  • کد خبر: ۱۲۵۲۱۳
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۸
دادستان قزوین از دستگیری چند مدیر و کارمند خبر داد
دادستان عمومی و انقلاب قزوین اعلام کرد: چند نفر از مدیران و کارمندان دستگاه های اجرایی در یک ماه اخیر دستگیر شدند. به دستگیر کردن مسئولان افتخار نمی کنیم اما جایی که پیشگیری جواب ندهد در برخورد با مدیران و یا کارکنان متخلف دولت اغماض نمی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت:در برخورد با مدیران یا کارکنان متخلف دولت و سایر دستگاه حاکمیتی اغماض نمی‌کنیم و پای برخورد محکم و بازدارنده با تخلفات اداری و اجرایی هستیم.

حسین رجبی امروز در دومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان که در در سالن جلسات شهید سردار سلیمانی دادگستری کل استان برگزار شد، با انتقاد از اجرایی نشدن برخی مصوبات این شورا اظهار داشت: یکی از این مصوبات تشکیل ستاد قلع‌وقمع در همه شهرستان‌های استان است که متأسفانه این ستاد فقط در تاکستان تشکیل شده است.

وی با اشاره به دستگیری چند نفر از مدیران و کارمندان دستگاه‌های اجرایی در یک‌ماه اخیر اضافه کرد: به دستگیر کردن مسئولان افتخار نمی‌کنیم، اما جایی که پیشگیری جواب ندهد، در برخورد با مدیران یا کارکنان متخلف دولت و سایر دستگاه حاکمیتی اغماض نمی‌کنیم و پای برخورد محکم و بازدارنده با تخلفات اداری و اجرایی هستیم.

رجبی به افزایش آمار سرقت‌ها به ویژه سرقت‌های خرد در استان قزوین اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه افزایش سرقت موجب افزایش حس ناامنی در جامعه می‌شود، باید بانک اطلاعاتی سارقان خرد و کلان به روز شود و این افراد زیر رصد پلیس آگاهی قرار بگیرند تا نتوانند هر زمانی که دلشان خواست، مرتکب سرقت یا تکرار این جرم شوند.

وی ادامه داد: در حوزه سرقت خودرو و وسایل نقلیه باید پیشنهاد پلیس برای آموزش شگرد‌های سرقت جدی گرفته شود و رسانه‌ها در این حوزه اطلاع‌رسانی و آموزش بیشتری انجام دهند. در ضمن پلیس باید کمیته ویژه‌ای برای مقابله با باند‌های حرفه‌ای سرقت خودرو تشکیل دهد و در عملیات‌های ضربتی این باند‌ها را منهدم و اعضای آن را دستگیر کند.

رجبی همچنین از وضعیت تاریکی پارک‌ها و محلات انتقاد کرد و گفت: شهرداری و شرکت توزیع نیروی برق باید برای جلوگیری از سرقت و جرایم خشن نسبت به تعمیر تجهیزات روشنایی پارک‌ها و محلات اقدام کنند.

دادستان مرکز استان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش آمار نزاع و درگیری در بخش‌هایی از استان گفت: برای افرادی که سابقه نزاع دارند، باید مجازات‌های سخت‌تری در نظر بگیریم و با در نظر گرفتن برخی محرومیت‌های اجتماعی آن‌ها را وادار کنیم که در رفتارشان تجدیدنظر کنند.

رجبی افزود: با توجه به لزوم صیانت از خانواده‌ها باید در حوزه کودک‌آزاری و همسرآزاری برخورد‌های بازدارنده‌ای داشته باشیم و به موازات آن از ظرفیت مشاوره‌های روان‌شناسی استفاده کنیم تا از این نظر امنیت جسمی و روانی خانواده‌ها افزایش یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->