وزنه‌برداری ایران قهرمان مسابقات جهانی ۲۰۲۵ نروژ شد علی داوودی به مدال برنز یک‌ضرب جهان رسید + فیلم (۱۹ مهر ۱۴۰۴) تیم ملی واترپلو ایران به سکوی نایب قهرمانی آسیا رسید تاریخ‌سازی سون در تیم ملی کره جنوبی تکرار کابوس صعود به جام جهانی برای آتزوری | ایتالیا به معجزه نیاز دارد پخش زنده بازی پرتغال و ایرلند (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین MSN در میامی! استقلال ۳ کشتی‌گیر روس را جذب کرد کاتالان‌ها ناامید شدند | مصدومیت امباپه جدی نیست خبر بد برای رئال مادرید | ام‌باپه مصدوم شد ستاره بارسلونا قطعاً به ال‌کلاسیکو نمی‌رسد تیم ملی ایران و هشداری که از ولگوگراد رسید | تیم فرتوت ژنرال خسته تاریخ و ساعت رقابت هادی چوپان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ میلاد محمدی به تیم ملی دعوت شد نویر، گلر شماره‌یک بایرن می‌ماند چرا رضاییان و حسین‌زاده تعویض شدند؟ | دکترین اشتباه روی نیمکت تیم ملی ویدئو فیگور هادی چوپان در مسترالمپیا (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | صعود گرگ پارسی به فینال
سرخط خبرها

داورزنی: هیچ سالی تا این حد رویداد نداشتیم|برای تامین هزینه‌ها تنها بودیم

  • کد خبر: ۱۲۵۴۴۲
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۸
داورزنی: هیچ سالی تا این حد رویداد نداشتیم|برای تامین هزینه‌ها تنها بودیم
رئیس فدراسیون والیبال تاکید کرد که والیبال ایران در هیچ سالی تا این حد رویداد و برنامه آماده‌سازی تیم‌های ملی را نداشت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال گفت: امیدوارم بتوانیم از فکر ایشان در ارتقای والیبال کشور بهره‌مند شویم و مسیر رو به رشد والیبال را با جدیت دنبال کنیم.
او همچنین از حمایت‌های سیدرضا صالحی امیری رئیس سابق کمیته ملی المپیک و طاهره طاهریان نایب رئیس سابق این کمیته، قدردانی کرد و گفت: جا دارد از زحمات سالیان متمادی و خدمات صادقانه آن‌ها به ورزش کشور تقدیر و تشکر کنم. وظیفه ما بود که به پاس زحمات صالحی امیری و طاهریان در اولین جلسه هیات رئیسه از این دو بزرگوار تقدیر کنیم. بدعتی گذاشتند که ورزش کشور را ارتقا داده و همواره ماندگار شده است. فدراسیون والیبال قدر زحمات این عزیزان را می‌داند. خانم طاهریان در توسعه ورزش بانوان کشور نقش چشم‌گیری داشته است و آقای صالحی امیری هم در حوزه والیبال کشور با سیاست گذاری‌های درست موجب ارتقای این رشته ورزشی شدند.
وی در تشریح گزارش عملکرد تیم‌های ملی در ۱۶ رویداد برگزار شده، تصریح کرد: دو فصل پرکاری را فدراسیون والیبال پشت سر گذاشت و در ۶ ماه گذشته یک روز خالی هم نداشتیم و در تمام رده‌های سنی اردو و برنامه‌های متعدد داشتیم.
داورزنی تاکید کرد: در هیچ سالی والیبال ایران در این حد برنامه نداشت و تحت فشار قرار نگرفته بود. برای تامین هزینه‌ها نیز تنها بودیم. سفر‌های میلیاردی که تمام بودجه آن را خودمان تامین کردیم. فدراسیون والیبال روی منابع مالی خود تاکید دارد، اما زمانی که به این شکل در حق والیبال کشور اجحاف می‌شود در حالی که بیش از ۶۰ میلیون نفر مسابقات والیبال را دنبال می‌کنند. باید منابع مالی خود را افزایش دهیم تا بتوانیم بودجه بیشتری برای ارتقای والیبال اختصاص دهیم.
رئیس فدراسیون والیبال در ادامه ضمن تشکر از اعضای رسمی و افتخاری هیات رئیسه که در دو سال اخیر در کنار فدراسیون والیبال بودند، گفت: همگی در کنار والیبال بودند تا بتوانیم مسیر سختی را طی کنیم.
داورزنی با اشاره به عملکرد تیم‌های ملی زنان افزود: خوشبختانه بازی‌های باکیفیتی ارائه دادند. تیم ملی زنان ایران پوست اندازی نیاز دارد تا مانند تیم مردان جوان شود و امیدوارم تا مسابقات آسیایی آینده آمادگی لازم را پیدا کند.
وی با بیان این‌که نسل جدید والیبال ایران باید پرورش یابند، گفت: مسیر برای آقایان فراهم شده است و سعی می‌کنیم برای زنان هم فراهم کنیم تا در آینده‌ای نه چندان دور شاهد رشد والیبال زنان ایران باشیم.
رئیس فدراسیون والیبال با یادآوری این‌که ۹۵ درصد تیم‌های والیبال زنان جهان با کادر فنی آقا در مسابقات حضور دارند، گفت: تیم ملی والیبال زنان ایران تنها یک آنالیزور آقا داشت.
داورزنی در ادامه گفت: دغدغه تمام مردم درباره انتخابی المپیک است و اوایل مهرماه سال آینده مسابقات انتخابی المپیک با حضور ۲۴ تیم در سه گروه برگزار خواهد شد که تیم‌ها براساس رنکینگ با هم مسابقه خواهند داد. در حال حاضر دهم جهان هستیم، اما اختلاف کمی با تیم‌های بالاتر داریم.
رئیس فدراسیون والیبال تصریح کرد: در آینده جلسات کارشناسی با حضور کارشناسان برتر والیبال ایران برگزار خواهیم کرد و حتما به دنبال دریافت پیشنهادات هستیم. مردم والیبال را دوست دارند و فراز و نشیب‌های تیم روی مردم تاثیر می‌گذارد. باید کارشناسی کرد که ضعف کجاست و آن را برطرف کنیم. باید منطقی‌تر نوسانات را برطرف کنیم.
دکتر داورزنی با اشاره به وضعیت امین اسماعیل‌نژاد بازیکن تیم ملی و موضوع سربازی این ملی‌پوش کشورمان، گفت: امین یکی از بهترین بازیکنان جهان است، اما دائم نگران سربازی‌اش است و فدراسیون باید مسیر رشد اینگونه بازیکنان را فراهم کند. باید این مشکلات برطرف شود تا بازیکنان جوان دغدغه‌ای برای حضور در تیم ملی نداشته باشند.
وی با تاکید دوباره بر این‌که سالن‌های کشور که میزبان لیگ‌های والیبال هستند باید استاندارد باشند، گفت:، چون بسیاری از بازیکنان با بازی در این سالن‌ها دچار آسیب می‌شوند. امسال به سازمان لیگ گفتیم که سالن‌ها باید استاندارد باشند. باشگاهی که ۴۰ میلیارد هزینه می‌کند، نباید بازیکنان در سالنش روی زمین نامناسب بازی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->