اعتماد سرمربی پرسپولیس به گندوز؟ هزینه‌های تمام‌نشدنی بیفوما برای پرسپولیس مهاجم سابق پرسپولیس، مربی پیشنهادی به هاشمیان هاشمیان ستاره جوان را فراخواند پیشنهاد معاوضه پرسپولیس به تارتار نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و فرانسه(۲۸ تیر ۱۴۰۴)| چه شکست بدموقعی! استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد
سرخط خبرها

اگر امید وحدت مشهد وجود نداشت بهتر بود!

  • کد خبر: ۱۲۵۷۲۷
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
  • ۲
اگر امید وحدت مشهد وجود نداشت بهتر بود!
با گذشت چهار هفته از لیگ یک به نظر می‌رسد بهتر بود نماینده‌ای از مشهد در این رقابت‌ها حضور نداشته‌باشد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، ۴ هفته از لیگ یک گذشته و نماینده مشهد بدون گل زده، بدون امتیاز و با ۴ شکست تحقیرآمیز و تفاضل منفی ۲۲ در قعر جدول جا خوش کرده‌است. روزی نبوده که امید وحدت بدون حاشیه گذرانده باشد و حالا شاید پاسخ به این سوال راحت‌تر از قبل باشد که اصلا اگر نماینده‌ای از مشهد در لیگ یک وجود نداشت، بهتر نبود؟

یک روز محسن بنگر و حالا سیروس سنگچولی؛ هر روز یک سرمربی کنار آقایان قرار می‌گیرد و آبرویش را برای داشتن نیم‌روز صندلی به حراج می‌گذارد. این روز‌ها که رابطه سرپرست سابق و مدیرعامل تیم امید وحدت شکرآب شده تازه می‌شنویم که چه اتفاقات عجیبی در پشت پرده در تمام این مدت در حال رخ دادن بوده‌است.  

در چنین شرایطی پیشکسوتان فوتبال چرا باید خود را سکه یک پول کنند و برای حضور در چرخه و نیمکت لیگ برتری و لیگ یکی، تن به هر ناملایمتی بدهند؟

جالب اینکه از همین امروز انتهای مسیر هم مشخص است. همین مسیری که محسن بنگر طی کرد، در نهایت انتظار سیروس سنگچولی را می‌کشد.

بازیکن سابق تیم‌های پرسپولیس و سپاهان و تراکتور بعد از یک عمر قهرمانی در تیم‌های مختلف فوتبال ایران، در عرصه مربیگری به مشهد آمد تا با امید وحدت در لیگ یک حاضر شود. از جیب خرج کرد، ریالی سود نکرد و حالا در نهایت از مدیرعامل باشگاه می‌شنویم که مدعی شده محسن بنگر در بحث ورود برخی بازیکنان مشکوک به دلالی دست داشته‌است و پای آرکا را به تیم امید وحدت باز کرده‌است.

جالب اینکه با توجه به پنجره بسته امید وحدت و عدم صدور کارت بازی این افراد، به زودی صدای آن‌هایی که پول داده‌اند تا کارت بازی برایشان صادر شود هم درخواهدآمد. آن موقع مدیرعامل چه می‌خواهد بکند؟

از سوی دیگر محسن بنگر و کادرش، با اینکه از مشهد رفته‌اند، اما کارت ملی‌هایشان در مشهد در گروی هتل ساریناست. یک بی آبرویی کامل برای فوتبال مشهد که تیم لیگ یکی‌اش حتی پول پرداخت اقامت سرمربی و بازیکنان و دستیارانش را ندارد.

با این تفاسیر شاید اگر با علم امروز به عقب برگردیم، در همان روز خبر انتقال امتیاز شهرخودرو به امید وحدت، با خود فکر کنیم کاش تیم منحل شود و شاهد این بی آبرویی‌ها نباشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۶
0
2
سلام.چرا.ابروی.مشهد.استانی.که.همه.چیز.دار.ولی.احمیایت.نمیشه.چرا‌بخاطر.امام.رضا.ابروی.مشهد.نبرین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۷
0
1
سلام واقعا این چه وضعشه واقعا یه آدم کاربلد نیست که این شرایط رو درست کنه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->