رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است از پایین‌خیابان تا محرم | مستند‌هایی برای زنده‌نگه‌داشتن حافظه شهری مشهد محسن چاوشی، علاج، دغدغه وطن و ادعایی که بی‌پاسخ نماند
سرخط خبرها

دعوت به مربع رنگارنگ رویا

  • کد خبر: ۱۲۶۲۶
  • ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۶
دعوت به مربع رنگارنگ رویا
نمایشگاه آثار نقاشی مربع در نگارخانه روند مشهد با آثار سهیلا دیزگلی و شهناز علی‌پور برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مربع» از روز جمعه ۲۹ آذرماه تا چهارم دی در نگارخانه روند مشهد دایر است. این نمایشگاه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ هر شب پذیرای بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان خواهد بود. نگارخانه روند مشهد در بلوار خیام، بلوار ارشاد، ارشاد ۶، خیابان هجرت، بین هجرت ۶ و ۸، شماره ۷۲ واقع شده است.
به گفته شهناز علیپور نقاشی انتزاعی از آن جهت که به ذهن فرصت و رخصت تصویر پردازی و خیال پروری می‌دهد به شعروموسیقی نزدیک می‌شود. به همین دلیل برخی نقاشی انتزاعی را هنر ماورایی مربوط به عالم خیال می‌دانند. وهنرمند در مقامی بالاترازمشاهده طبیعت قرارمی گیرد و آن چه به لکه‌های رنگی مبدل شده بازنمایی واقعیتی ست بیرون ازعالم، واقعیت فرم وشکل... این تابلو‌ها باتوجه به ماهیت تاثیرپذیری واثرگزاری مخاطب درخلق اثرهنری که ریشه درجامعه وزمانه‌ی هنرمند دارد، درمربعی از هویت وسلیقه مخاطب معاصر خود می‌باشدکه سعی شده آن را دربی مضمونی، بی روایتی ورهایی، دراستحاله‌ای ازجهان رویا به تصویردرآید. جهانی که در نامتناهی بودن ونفی کامل فضای پیرامون، دربعدبی زمانی وبی مکانی شناوراست. طبیعتی که دائمادرحال رفت وآمد وحرکت می‌باشد. و (نقاشی درجلوه هایش بیانگر هیچ چیز جزنقاشی نیست) وآنجاست که شعرنیزبرانگیخته می‌شود درواقع نوعی ایهام سازی درادراکات بصری است که آنسوی حقیقت، آنسوی مربع بوجود می‌آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->