واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید مسکو بر ضرورت یک دولت جامع در افغانستان

  • کد خبر: ۱۲۶۳۲۳
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۷
تاکید مسکو بر ضرورت یک دولت جامع در افغانستان
فرستاده ویژه روسیه در امور افغانستان خواستار تشکیل یک دولت جامع در افغانستان شده و گفت: به رسمیت شناخته شدن طالبان در افغانستان به سیاست داخلی آن بستگی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نوشته روزنامه افغانستان تایمز، «ضمیر کابلوف» فرستاده ویژه دولت مسکو در امور افغانستان گفت، شواهدی دال بر کشته شدن ایمن الظواهری رهبر القاعده ندیده است.

وی همچنین اظهارنظر دولت آمریکا درباره کشته شدن الظواهری را کم اهمیت شمرده و گفت: آمریکا هیچ شواهدی دال بر کشته شدن او ارائه نکرد.

کابلوف افزود: دولت کابل هنوز این مساله را تصدیق نکرده و رسما از آمریکایی‌ها برای دریافت شواهد درخواست نداشته است. اظهارنظر واشنگتن اصلا مساله مهمی برای ما نیست. ما به شواهد نیاز داریم.

وی افزود: تشکیل یک دولت جامع در افغانستان نخستین گام در به رسمیت شناخته شدن طالبان افغانستان در سطح بین‌المللی است که شامل آموزش دختران، فرصت‌های شغلی برای زنان و دیگران می‌شود.

پیشتر نیز روسای کشورهای سازمان همکاری شانگهای در بیست و دومین جلسه خود بر ضرورت تشکیل یک دولت جامع در افغانستان تاکید کرده بودند.

در این راستا یک تحلیلگر مسائل بین‌المللی نیز گفته است: جامعه بین‌الملل و قدرت‌های بزرگ دنیا بهتر می‌دانند که تداوم ثبات و صلح در افغانستان به ایجاد یک دولت جامع در این کشور بستگی دارد که نماینده تمامی اقشار افغانستان باشد.

یک تحلیلگر سیاسی دیگر نیز گفت: دولت باید جامع باشد و همه مردم افغانستان را در بر بگیرد. همه برادران پشتون، تاجیک، ازبک و هزاره‌ای‌ها. البته مهم نیست که همه آنها وزیر شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->