آمادگی ۱۱۸ بیمارستان در مناطق مرزی برای خدمت‌رسانی در اربعین توصیه رئیس اورژانس کشور برای سفر ایمن زائران اربعین ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی انواع دارو‌های بیماران خاص در فصل تابستان در مشهد ۱۸ کشته و ۵۰ نفر مفقود در حادثه غرق شدن کشتی در شرق لیبی رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی شود کشف ۹۵ تُن مواد مخدر و انهدام ۷۰۰ باند | سرکرده باند ملقب به «دیوانه کویر» به هلاکت رسید طلای جهانی در دستان نوجوان مشهدی | گفت‌وگو با علی‌اکبر نوراللهی، افتخار زیست‌شناسی ایران چه کسانی می‌توانند بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان بروند؟ + جزئیات آیا خط ۲ مترو اصفهان از وسط مسجد جامع رد می‌شود؟ وضعیت بسیار نگران کننده تأمین آب مشهد | تنش آبی مشهد به مرز بحرانی رسید؛ فقط ۶ درصد آب در سد دوستی باقی مانده است هشدار نماینده مجلس درمورد خشک شدن رودخانه قزل‌اوزن کردستان وعده معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش درمورد سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ مهارت‌محوری دانش آموزان در دستورکار آموزش و پرورش پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران در نیمه شمالی استان نشانه‌ای که می‌گوید سردرد کودک شما خطرناک است تغذیه با شیر مادر ظرف یک ساعت اول تولد، اولین واکسن نوزاد محسوب می‌شود تأثیر میوه و سبزی بر کاهش مشکلات گوارشی سند مالکیت ۳۶ خانه‎ تاریخی شاخص استان فارس صادر شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) توسعه متوازن رشته‌های تحصیلی در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی برای بازنگری در بازداشت متهمان جرائم سبک میزان بارش باران در سال ۱۴۰۴ چقدر کاهش یافته است؟ برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا و پس‌فردا (۹ و ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | حدود ۳۰ هزار نفر گزینش خواهند شد چگونه می‌توان از مشکلات تنفسی بعد از عمل بینی پیشگیری کرد؟ نمک‌های رنگی حاوی ترکیبات سرطان‌زا هستند ۳۱ پایگاه اورژانس بانوان در سراسر کشور فعال است مراقب تپش‌های قلبتان باشید! مرحله دوم وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری واریز شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیرعامل تأمین اجتماعی: متعهد به امانتداری از دارایی کارگران و بازنشستگان هستیم
سرخط خبرها
نامه دانشجویان دانشگاه‌های تهران به وزیر علوم:

سلامت دانشجویان فدای مصلحت‌اندیشی‌ نشود

  • کد خبر: ۱۲۶۴۱
  • ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۷
سلامت دانشجویان فدای مصلحت‌اندیشی‌ نشود
جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران در نامه‌ای خطاب به وزیر علوم و استاندار تهران در مورد آلودگی هوای تهران و فعالیت دانشگاه‌ها در چنین شرایطی هشدار دادند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ جمعی از دانشجویان در نامه‌ای خطاب به وزیر علوم و استاندار تهران در مورد آلودگی هوای تهران و فعالیت دانشگاه‌ها در چنین شرایطی هشدار دادند. به گزارش اعتمادآنلاین این نامه به شرح زیر است:

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
جناب آقای دکتر غلامی

استاندار محترم تهران
جناب آقای دکتر محسنی بندپی

با سلام

آلودگی هوای تهران نقل محافل و گفتگو‌های این روز‌های پایتخت است. دانشگاه‌های شهر تهران در آلوده‌ترین نقاط پایتخت تاسیس شده‌اند و شاخص آلودگی در اطراف دانشگاه‌های مرکز شهر از مرز ۱۵۰ گذشته است.

عقب افتادن برنامه‌ی درسی، افت کیفیت آموزش، اختلال در تمام برنامه‌های آموزشی، تغذیه‌ای، حمل و نقل و سایر برنامه‌های مجموعه‌های دانشگاهی در اثر تعطیلی، عواقبی است که بدون شک دانشجویان و ما به عنوان نمایندگان آنان در امور صنفی به آن واقفیم. لیکن عواقب ناشی از بی‌تدبیری‌های بلندمدت گذشته را نباید با بی‌تدبیری جدید که خود مولد عواقب بزرگ‌تری است پاسخ داد.

امروز در یک طرف، اختلالی جزئی در برنامه‌های دانشگاه و در طرف دیگر سلامت دانشجو قرار دارد! سلامت دانشجویان نباید طبق هیچ معیاری فدای مصلحت‌اندیشی‌ها شود. تعطیلی مدارس شهر تهران و بروز مشکلات تنفسی و گزارش مواردی، چون خون‌ریزی دستگاه تنفسی و بستری شدن دانشجویان گواه این موضوع است که آلودگی هوا در شهر به مقدار بحرانی رسیده است. با توجه به این موضوع، فعالیت طولانی‌مدت در آلوده‌ترین نقاط شهر قطعا در درازمدت مشکلات متعددی برای ده‌ها هزار دانشجو به‌وجود می‌آورد.

ما به عنوان نمایندگان دانشجویان دانشگاه‌های پایتخت، با توجه به افزایش شاخص آلودگی و رسیدن به عدد ۱۶۵ (حساس برای تمام گروه‌ها) و همچنین استناد به داده‌های سایت هواشناسی کشور که عدم وزش باد و بارش باران در سه روز آینده را پیش‌بینی کرده‌است، خواستار تعیین سازوکار مشخص و قانونی، نه سلیقه‌ای، برای تعطیلی دانشگاه‌ها، اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع و مشخص شدن نهاد‌های مسئول در تصمیم‌گیری و به تبع آن پاسخ‌گویی این نهاد‌ها نسبت به عوارض و مشکلات به وجود آمده در سلامتی دانشجویان می‌باشیم.

همچنین تفاوت محسوسی در شاخص میانگین آلودگی ارائه شده توسط هواشناسی و مقدار اعلام شده با منابع بین‌المللی دیده می‌شود که احتمالا ناشی از نامشخص بودن میزان آلاینده‌های برخی از ایستگاه‌ها می‌باشد. این تفاوت‌ها باعث بی‌اعتمادی دانشجویان نسبت به منابع و مسئولین کشوری شده‌است، امیدواریم ضمن مطلع نمودن دانشجویان از علت این تفاوت‌ها، سلامت دانشجویان را در صدر اولویت‌های تصمیم گیری‌ها قرار دهید.

با استناد به منابع معتبر داخلی و خارجی در لحظه نگارش این نامه عدد شاخص کیفیت هوا در دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه تهران، امیرکبیر، شریف، علم وصنعت و صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی از عدد ۱۷۵ فراتر رفته و با هیچ استدلال سلیمی ادامه فعالیت در شرایط کنونی به صلاح نمیباشد؛ لذا خواهشمندیم تصمیمات مقتضی نسبت به تعطیلی دانشگاه‌ها اخذ شود.

دانشجویان دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت، خواجه نصیرطوسی و امیرکبیر این نامه را امضا کرده‌اند.
 
منبع: اعتماد آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->