شبکه مسی مخابرات تا ۵ سال آینده به صورت کامل با فیبر نوری جایگزین می‌شود اپل اینتلیجنس به مدل GPT-5 مجهز می‌شود بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود
سرخط خبرها

هکر‌ها کدام وب‌سایت‌های ایرانی را مورد حمله قرار دادند؟ (۳۰ شهریور)

  • کد خبر: ۱۲۶۵۰۰
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲
هکر‌ها کدام وب‌سایت‌های ایرانی را مورد حمله قرار دادند؟ (۳۰ شهریور)
گروه هکری انانیموس (ناشناس) از هک کردن وب‌سایت‌های دولت، صداوسیما و درگاه ملی دولت هوشمند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز -  یکی از بزرگ‌ترین گروه‌های هکری در جهان به نام انانیموس (Anonymous) در صفحه توییتر خود اعلام کرد که به چند وب‌سایت ایرانی، از جمله وب‌سایت‌های دولت، صداوسیما و درگاه ملی دولت هوشمند حمله سایبری کرده است.

پایگاه اینترنتی دولت (http://iran.gov.ir) نخستین وب‌سایتی بود که در آخرین دقایق روز ۲۹ شهریور هدف تهاجم سایبری این گروه قرار گرفت که تا لحظه انتشار این گزارش نیز همچنان امکان دسترسی به آن وجود ندارد.

هکر‌ها کدام وب‌سایت‌های ایرانی را مورد حمله قرار دادند؟ | ۳۰ شهریور

این گروه هکری پس از حمله سایبری به پایگاه دولت ادعا کرد که تمام دیتابیس این وب‌سایت را حذف کرده است.

هکر‌ها کدام وب‌سایت‌های ایرانی را مورد حمله قرار دادند؟ | ۳۰ شهریور

سایت Dolat.ir نیز بامداد امروز (سی‌ام شهریور) مورد حمله سایبری گروه انانیموس قرار گرفت و برای چند ساعت از دسترس خارج شده بود. در حال حاضر مشکل این وب‌سایت برطرف شده و دردسترس قرار گرفته است.

هکر‌ها کدام وب‌سایت‌های ایرانی را مورد حمله قرار دادند؟ | ۳۰ شهریور

گروه انانیموس همچنین اعلام کرده بود که بزرگ‌ترین رسانه ایرانی را نیز مورد حمله سایبری قرار داده است.

اخبار حاکی از آن است که منظور این گروه هکری وب‌سایت صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بوده که بامداد امروز پس از حمله سایبری چند بار از دسترس خارج شده و بار دیگر دردسترس قرار گرفته است.

هکر‌ها کدام وب‌سایت‌های ایرانی را مورد حمله قرار دادند؟ | ۳۰ شهریور

این گروه هکری همچنین با روش دی‌داس (DDOS) برخی از وب‌سایت‌های ایرانی را مورد حمله قرار داده و اعلام کرده است که این حملات سایبری ادامه‌دار خواهد بود. حملات دی‌داس حملات سایبری هماهنگی است که به‌صورت هم‌زمان از چند دستگاه به سرور مورد نظر انجام شده و موجب از دسترس خارج شدن خدمات وب‌سایت می‌شود.

گروه هکری انانیموس پیش از این نیز در موارد متعددی اقدام به حمله سایبری به وب‌سایت‌های مختلف جهان کرده‌اند و به‌طور ویژه به کمپین‌ها و کارزار‌های اجتماعی پیوسته و در راستای اهداف این کارزار‌ها اقدام به هک وب‌سایت‌های مورد نظر خود می‌کنند.

البته حملات سایبری به وب‌سایت نهاد‌های حاکمیتی و دولتی کشور به اقدامات گروه انانیموس محدود نمی‌شود. یک گروه هکری دیگر نیز اعلام کرد وب‌سایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر را هک کرده است؛ البته این وب‌سایت در حال حاضر دردسترس قرار دارد. (منبع: زومیت)

هکر‌ها کدام وب‌سایت‌های ایرانی را مورد حمله قرار دادند؟ (۳۰ شهریور)

به نظر می‌رسد این مشکل برای سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هم به وجود آمده است؛ زیرا در زمان مراجعه به سایت این وزارت‌خانه با پیام «کاربر گرامی، با عرض پوزش، سایت به دلیل انجام عملیات بروزرسانی برای ساعاتی در دسترس نمی‌باشد.» مواجه می‌شویم. این موضوع گمانه‌هایی بر هک این سایت به وجود آورده است، موضوعی که پیشتر نیز اتفاق افتاده بود و سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دسترس خارج شده و مدتی فعال نبود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->