از غدیر تا قدس؛ مشهد هم‌پیمان ولایت و مقاومت | اجتماع شبانه مردم در حمایت از وعده صادق ۳ در میدان شهدا مشهد + فیلم حال‌وهوای موکب‌های غدیر در شهر مشهد و شادی مردم از عملیات وعده صادق ۳ + فیلم فعالیت رایگان حمل‌و نقل عمومی مشهد | افزایش فعالیت خط ۳ قطارشهری تا ساعت ۲۲ امشب و فردا شب (۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران مردم مشهد مقدس در محکومیت حمله وحشیانه اسرائیل به خیابان آمدند + فیلم (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرویس‌دهی رایگان حمل‌ونقل عمومی مشهد برای راهپیمایی مردم مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری راهپیمایی گسترده مردم مشهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد لغو شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همدلی زوج‌های جوان مشهدی در پویش اطعام عید غدیر ۱۴۰۴ ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان افتتاح خواهد شد اجرای عملیات تعریض خیابان خیام شمالی در مشهد (۲۱ خردادماه ۱۴۰۴) علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آبرسانی به موکب‌ها در ۴محور مواصلاتی اصلی به مشهد

  • کد خبر: ۱۲۶۵۱۲
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
آبرسانی به موکب‌ها در ۴محور مواصلاتی اصلی به مشهد
مدیر دفتر بحران و پدافند غیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی گفت:با توجه به افزایش تعداد زائران در سال جدید برنامه ریزی شده که در ۴محور مواصلاتی اصلی به مشهد آبرسانی صورت گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا یاقوتی‌نیا افزود: در محور مواصلاتی نیشابور به مشهد تا ملک آباد، تربت حیدریه تا ملک آباد، قوچان به مشهد و حوزه قوچان با تانکر‌های آب و توسط شرکت آب و فاضلاب استان آبرسانی صورت میگیرد.
وی ادامه داد: کنترل کیفی آب در اختیار موکب‌ها ونمونه برداری از جهت میزان کلر تانکر‌ها و مخازن نیز صورت خواهد گرفت تا سلامت زائران حفظ شود.
وی تصریح کرد: این آب علاوه بر اینکه از محل‌های مورد تایید برداشته می‌شود بلکه کنترل کیفی جایگاه برداشت آب نیز صورت میگیرد به طور مثال برای تامین آب محور تربت حیدریه به مشهد از همان شهرستان آب برداشت می‌شود و آب محور نیشابور را علمک قدمگاه تامین خواهد کرد.
وی با اشاره به حجم آبی که در اختیار موکب‌ها قرارداده می‌شود گفت:درحال حاضر نمی‌توان عدد دقیقی ارائه داد، اما با توجه به افزایش تعداد زائران نسبت به سال قبل که پیش بینی شده از ۵۴۰هزارنفر به ۸۰۰هزار زائر برسند ۲میلیون و ۲۰۰هزار لیتر به صورت شرب و ۳میلیون و ۲۰۰هزار لیتر آب غیرشرب پیش بینی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->