ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پارلمان پاکستان از عدم پذیرش پناهچویان افغان توسط آمریکا و اروپا خبرداد

  • کد خبر: ۱۲۶۵۷۱
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۸
پارلمان پاکستان از عدم پذیرش پناهچویان افغان توسط آمریکا و اروپا خبرداد
کمیته حقوق بشر پارلمان پاکستان اعلام کرد در حالی که این کشور توان پذیرفتن پناهجویان بیشتر را ندارد، آمریکا و اروپا پناهجویان بیشتر افغان را نمی‌پذیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمیته حقوق بشر پارلمان پاکستان اعلام کرد بیش از یک میلیون و 400 هزار پناهجوی افغان در این کشور حضور دارند، اما آمریکا و کشورهای اروپایی از پذیرش بیشتر پناهجویان افغان امتناع می‌کنند.

«داون نیوز» با اعلام این موضوع نوشت اعضای کمیته حقوق بشر پارلمان پاکستان همچنین تأکید کردند اسلام‌آباد هیچ تمهیداتی دراین‌باره نیندیشیده است.

یک مقام ارشد وزارت خارجه پاکستان نیز در نشست با این کمیته ضمن ارائه توضیحات، گفت پاکستان توان پذیرایی از آوارگان بیشتر را ندارد و در عین حال نیز نمی‌تواند پناهندگان را به آن سوی مرز بازگرداند.

گزارش می‌افزاید دولت اسلام‌آباد تأکید دارد اتباع افغان که پس از مرداد سال گذشته و به قدرت رسیدن طالبان وارد پاکستان شدند، در این کشور پناهنده محسوب نمی‌شوند، زیرا آنها می‌خواهند به آمریکا و برخی کشورهای اروپایی منتقل شوند.

مقامات پاکستانی پیش از این نیز تصریح کرده بودند که خواستار افزایش پناهندگان افغان در این کشور نیستند و افغان‌هایی را که پس تسلط طالبان بر افغانستان به پاکستان آمده‌اند را به عنوان پناهنده نمی‌پذیرند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->