پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هوای مشهد آلوده است/ سجاد آلوده‌ترین منطقه شهر

  • کد خبر: ۱۲۶۶۲
  • ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۹
هوای مشهد آلوده است/ سجاد آلوده‌ترین منطقه شهر
کیفیت کلی هوای امروز سه‌شنبه، دوم دی ماه کلانشهر مشهد با افزایش حجم آلاینده‌ها در وضعیت «ناسالم» قرار گرفته است.
به گزارش شهرآرانیوز، امروز دوشنبه دوم دی ماه میانگین کنونی شاخص کلی کیفیت هوا در مشهد ۱۱۷ ای. کیو. آی و نشانگر وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس است.

 هم‌اکنون میزان آلودگی هوا در منطقه سجاد مشهد با شاخص ۱۵۲، در مرز هشدار و آلوده برای همه اقشار است.  

لازم به ذکر است هم‌اکنون هوای چهار ایستگاه لشگر، الهیه، آوینی و سمزقند در مشهد وضعیت سالم هوا را نشان می‌دهد و بقیه ایستگاه‌های هواشناسی، شرایط هوا را در حالت آلوده برای گروه‌های حساس بیان می‌کند.    
همچنین هم‌اکنون دمای هوای مشهد ۶ درجه سانتی‍گراد است و مشهدی‌ها طی امروز، هوای صافی را تجربه خواهند کرد؛ و بیشینه‌ی دما در ۲۴ ساعت گذشته در مشهد ۱۵ درجه سانتی‌گراد و کمینه دما در ۲۴ ساعت گذشته ۱ درجه سانتی‌گراد است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->