دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیانیه ارتش در واکنش به اغتشاشات اخیر| ارتش آمادگی مقابله با توطئه‌های گوناگون دشمنان را دارد

  • کد خبر: ۱۲۶۷۳۵
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
  • ۲
بیانیه ارتش در واکنش به اغتشاشات اخیر| ارتش آمادگی مقابله با توطئه‌های گوناگون دشمنان را دارد
ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای، هرگونه تخریب اموال عمومی و اختلال در امنیت مردم و کشور و هجمه به حافظان امنیت را به‌شدت محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این بیانیه ضمن محکوم کردن حرکت اغتشاش گران و دفاع از همرزمان ارتش در فرماندهی انتظامی تاکید شده است:

امروز دشمنان نظام اسلامی که در عرصه‌های مختلف دشمنی با نظام اسلامی، ناکام مانده اند، به هر بهانه‌ای و با هر حربه‌ای برای سلب آسایش و آرامش مردم و  ایجاد ناامنی و آشوب  بهره می‌گیرند.

ارتش در بیانیه خود، هجمه به خادمان مردم در فرماندهی انتظامی که  همواره مجاهدانه و مخلصانه در جهت امنیت و آسایش مردم تلاش می‌کنند و مظلومانه مورد هجمه واقع می‌شوند و همچنین توهین به ساحت مقدس قران، پرچم و مقدسات را قویا محکوم کرده و این اقدامات مذبوحانه را راهبرد شیطانی دشمن برای تضعیف موقعیت نظام اسلامی و عزت و انسجام ملت ایران و حافظان جان برکف امنیت کشور  و مردم در فرماندهی انتظامی اعلام نموده است.

ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید اقدامات اغتشاش گران یادآور شده، استقلال، اقتدار و امنیت ایران اسلامی به برکت خون ده‌ها هزار شهید گرانقدر و در پرتو مجاهدت فرزندان غیور ملت ایران در نیرو‌های مسلح بدست آمده و  ملت بزرگ ایران و  جان برکفان نیرو‌های مسلح هرگز به دشمنان اجازه نخواهند داد تا از موقعیت بوجود آمده سو استفاده نمایند و خدشه‌ای به آرمان‌های حضرت امام (ره)  و شهدای گلگون کفن و ملت آگاه و بصیر ایران اسلامی وارد سازند.

ارتش جمهوری اسلامی در خاتمه این بیانیه بر هوشیاری مردم در شناخت و مقابله با عملیات روانی و رسانه‌ای گسترده دشمنان تاکید کرده و  به ملت غیور ایران اطمینان داده کارکنان ارتش ضمن حمایت کامل از همرزمان خود در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی، آمادگی مقابله با توطئه‌های گوناگون دشمنان را دارند و تا آخرین لحظه از امنیت و منافع ملت ایران در مقابل توطئه‌های دشمنان، دفاع می‌نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۱
0
1
ارتش عزیزتومال مردمی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۱
0
1
ارتش عزیز همیشه ودرتمام اعصار حامی مردم ایران بوده است. احسنت
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->